سلامت و تندرستیکسب و کار ایرانی

طرز تهیه کره مغزیجات چگونه است؟

ممکن است نام کره آجیل را شنیده باشید یا طعم آن را چشیده باشید. این ترکیب یکی از خوشمزه ترین کره ها با فواید فراوان است. در این مطلب طرز تهیه کره مغزیجات خوشمزه را به شما می گوییم.

آجیل ها مخلوطی از مغزیجات هستند و از دیرباز به عنوان نماد فرهنگ ایرانی شناخته شده‌اند، بنابراین مراسم و جشن‌های سنتی ایرانی مانند شب یلدا و عید نوروز تنها با حضورشان معنا پیدا می‌کند. آجیل ها بسیار متنوع هستند و نام آنها معمولاً بر اساس ترکیب آنها تعیین می شود.

ترکیبات اصلی آجیل پسته، فندق، تخمه، بادام زمینی، بادام هندی، بادام و گردو است که به صورت جداگانه یا با مخلوط کردن آنها به دست می آید

از طریق دستگاه کره گیری میتوان این مغزیجات را تبدیل به کره آجیل کرد.کره های آجیل به راحتی در فروشگاه های مواد غذایی مثل سالماطور در دسترس هستند و شما میتوانید بدون هیچ دردسری این کره ها را تهیه کنید. این کره ها به طور کلی در دو نوع هستند: “کره های آجیل نرم” و “کره های آجیل ترد”.

همچنین میتوانید این کره ها را در خانه و براساس روش های خانگی که در ادامه میخوانید تولید کنید.

طرز تهیه کره مغزیجات درخانه:

مواد لازم:

مغز گردو بدون نمک 50 گرم، مغز پسته بدون نمک 50 گرم

50 گرم بادام زمینی بدون نمک. 50 گرم بادام بدون نمک

بادام هندی بدون نمک 50 گرم، گردو بدون نمک 50 گرم

عسل 1-2 قاشق، روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری لازم است

نمک 1-4-3/4 قاشق غذاخوری

فرآیند:

فر را با دمای 177 درجه سانتی گراد گرم کنید.

آجیل ها را یک لایه روی سینی پهن کنید تا روی هم جمع نشوند. قالب را در فر قرار دهید و 3 دقیقه صبر کنید تا مغزها پخته شوند.

مغزیجات را هم بزنید و 3 تا 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا به رنگ قهوه ای روشن دربیایند و بوی آجیل به مشام برسد. بادام خیلی زود می سوزد، پس مراقب باشید می توانید مراحل بالا را به جای فر روی اجاق گاز انجام دهید: بادام ها را در تابه ای بریزید و تابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مرتب هم بزنید تا بادام ها طلایی و معطر شوند

آجیل تفت داده شده را در ظرف غذا بریزید. مخلوط را به مدت 1 دقیقه هم بزنید و سپس با استفاده از یک کفگیر بادام های آسیاب شده را که به کناره های کاسه چسبیده اند جدا کنید. روغن را به غذاساز اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر دستگاه را روشن کنید تا مخلوط یکدست و یکدست شود.

نمک و عسل را اضافه کنید و دستگاه را روشن کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. مواد را هم بزنید تا کره غلیظ شود و بافت دلخواه را پیدا کند. در صورت لزوم می توان روغن بیشتری اضافه کرد.

اگر می خواهید کرانچی با کره آجیل درست کنید تا مغزهای درشت زیر دندان شما قرار گیرند، 1/6 از مخلوط آجیل بو داده را در غذاساز خرد کنید تا یکدست شود. سپس کنار بگذارید و وقتی کره بادام زمینی آماده شد اضافه کنید و هم بزنید.

طرز تهیه کره بادام کاکائویی

مواد لازم

200 گرم بادام

200گرم کاکائو

روغن نارگیل 1 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها:

200 گرم کاکائو و 200 گرم بادام را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

بادام ها را مرتب بجوشانید تا برشته شوند و کمی تغییر رنگ دهند. اجازه دهید بادام های تفت داده شده کمی خنک شوند سپس آن ها را در غذاساز بریزید. یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل اضافه کنید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

بعد از حدود 10 دقیقه که مخلوط بادام و روغن نارگیل به صورت خمیر نرم در آمد، دستگاه را خاموش کنید، کره بادام را در ظرف شیشه ای دربسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه کره پسته

مواد لازم :

پسته خام و مرغوب 300 گرم

2/1 قاشق غذاخوری عسل،2/1 قاشق چایخوری نمک

آب گرم به میزان لازم

دستورالعمل:

پسته ها را در چرخ گوشت بریزید و کاملا کنار بگذارید.

برای کره پسته آب گرم و قاشق اضافه کنید. مقدار آب مصرفی باید به اندازه ای باشد که کره پسته به غلظت مناسب برسد. بعد از اضافه کردن نمک و عسل، اجازه دهید دستگاه کار کند تا کره به قوام مناسب برسد.

پس از سرد شدن کره را در ظرف شیشه ای در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم و اساسی برای تهیه کره آجیل

برای تهیه کره آجیل از آجیل بوداده و شور استفاده نکنید، بهتر است از مغزهای تازه و مرغوب برای دریافت کره مرغوب استفاده کنید. می توانید از کره آجیل به عنوان صبحانه یا میان وعده به همراه نان تست و مارمالاد استفاده کنید یا می توانید از آن برای تهیه شیرینی استفاده کنید.

در تهیه کره آجیل می توانید از روغن کم و بیش استفاده کنید. برای تهیه کره مغزیجات می توانید از کنجد نیز استفاده کنید.

کره آجیل را می توانید تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

همانطور که در بالا خواندید طرز تهیه کره مغزیجات در خانه کار دشواریست.

اما اگر به دنبال یک راه آسان و در عین حال مطمئن برای تهیه کره مغزیجات هستید، به شما استفاده از کره مغزیجات سالماطور را به شما پیشنهاد میدهیم.

کره مغزیجات سالماطور از مرغوب ترین مغزیجات ،و بدون افزودن هیچ نوع موادنگهدارنده،شکر،نمک و روغن تولید میشود و شما میتوانید این محصول را از طریق غیرحضوری سفارش دهید یا بصورت حضوری شاهد تولید آن باشید.

تحریریه سی وی نت

خبرنگار اجتماعی با تمرکز بر مسائل توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست.
دکمه بازگشت به بالا