سلامت و تندرستیکسب و کار ایرانی

خواص کره مغزیجات چیست؟

وقتی صحبت از کره به میان می آید، کره های حیوانی معمولا اولین محصولی است که به ذهن می رسد. اما امروزه انواع مختلفی از کره آجیل یا کره گیاهی نیز ساخته می شود که طعم بسیار خوبی دارند و کاملاً گیاهی هستند. در نگاه اول می توان تفاوت این دو نوع کره را به تفاوت طعم محدود کرد اما در واقع این کوچکترین تفاوت این دو محصول است. کره گیاهی برای گیاهخواران نیز قابل استفاده است و کره آجیل فواید بی شماری دارد. در تولید کره آجیل،دانه های مغزیجات آسیاب شده و در دستگاه کره مخلوط می شوند که نتیجه آن تهیه کره آجیل است.

برای مشاهده راهنمای خرید بهترین کره مغزیجات کافیه به لینک زیر مراجعه کنید.

https://salmator.com/blog/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D9%85%D8%BA%D8%B2%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AA/

امروزه از کره به روش های مختلف استفاده می شود، مقداری از آن را روی نان می مالند و مقداری را به دلیل خوش طعم بودن به خمیر شیرینی اضافه می کنند. به طور کلی، خواص کره مغزیجات بسیار متنوع و جالب توجه است.

خواص کره مغزیجات چیست؟

کره مغزیجات محصولی خاص در بین کره های گیاهی است که متخصصان تغذیه نیز بر استفاده از آن تاکید دارند. در واقع برای تهیه این محصول از مغزهایی مانند پسته، فندق،بادام درختی، بادام زمینی، بادام هندی و غیره استفاده شده است. در زیر به چند نمونه از خواص کره فندق، کره پسته، کره بادام زمینی، کره نارگیل و کره گردو اشاره می کنیم:

خواص کره مغزیجات پسته:

کره پسته مانند هر کره مغزیجات دیگری تهیه می شود و یکی از مزایای این نوع کره استفاده از پسته به دلیل فواید آن برای سلامتی است. ویتامین ها، چربی های سالم و پروتئین های موجود در پسته برای بدن بسیار مهم هستند.

فوایدکره پسته شامل سلامت قلب، کنترل وزن، محافظت از دیابت و بهبود هضم است.

این کره سرشار از فسفر و آهن است که برای افزایش حافظه و ضریب هوشی مفید است.

خواص کره مغزیجات بادام زمینی

کره بادام زمینی حدود 136 سال پیش توسط یک کانادایی اختراع شد و بیش از یک قرن است که به عنوان خوشمزه ترین غذا شناخته می شود. کره بادام زمینی فواید زیادی دارد و همچنین حاوی بسیاری از اجزای شیمیایی و تغذیه ای مفید است. از آنجایی که این کره حاوی مقدار زیادی پروتئین است، احساس سیری می دهد، بنابراین برای افرادی که زیاد غذا می خورند مناسب است. البته به یاد داشته باشید که مصرف زیاد کره بادام زمینی می تواند منجر به چاقی شود. این کره یک صبحانه مغذی و سالم برای ورزشکاران یا کسانی که به سلامتی خود اهمیت می دهند، کلسترول بد خون را کاهش می دهد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

خواص کره مغزیجات بادام درختی

این یکی از رایج ترین انواع بعد از کره بادام زمینی است و منبع عالی ویتامین B7 است که به نام بیوتین نیز شناخته می شود. این ماده مغذی برای کمک به بدن برای پردازش چربی ها، قندها و پروتئین های مصرفی شما مهم است. همچنین به حفظ قند خون و سلامت پوست کمک می کند.

خواص کره مغزیجات کنجد

کره نرم از دانه های کنجد کوچک و معمولا برشته شده تهیه می شود.

– غذای خوب برای کودکان در حال رشد.

بیشتر چربی موجود در دانه کنجد غیراشباع است و حاوی امگا 3 است که به کاهش التهاب کمک می کند.

– خطر حمله قلبی را کاهش می دهد.

کره حاوی مس، آهن، روی، ویتامین B، کلسیم و فسفر است

-ویتامین F موجود در آن از سلول های پوست محافظت می کند و از خشکی و آسیب پوست جلوگیری می کند.

خواص کره مغزیجات نارگیل

کره نارگیل علاوه بر تسکین معده و روده برای تسکین تنفس، سرفه خشک و سوزش سر دل نیز مفید است.

انواع محصولات نارگیل طبیعی برای درمان و لوازم آرایشی یا تغذیه خوب، کره نارگیل از نظر فنی یک کره میوه است، اما هنوز هم ارزش بسیار خوبی دارد. در مقایسه با کره های دیگر، کره نارگیل یکی از بالاترین سطوح فیبر را دارد. (همانطور که می دانید فیبر برای کنترل خوب قند خون، قلب سالم و سیستم گوارشی سالم مهم است).

خواص کره مغزیجات فندق:

کره فندق سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی مختلف است که فواید زیادی دارد. به عنوان مثال، فندق سرشار از ویتامین های A، B1، B2، C و E است. علاوه بر این، آنها حاوی مواد معدنی زیادی مانند کلسیم، فسفر، گوگرد، منیزیم، آهن، روی و پتاسیم هستند.

اگر این محصول را با خامه کاکائو ترکیب کنید طعم بسیار مطبوع و خوبی خواهید داشت. کره فندق منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 6 است. این یک محصول غذایی بسیار مفید برای بیماران دیابتی محسوب می شود. مقوی روده و معده است و سموم را نیز از بدن دفع می کند. همچنین برای رفع سرفه و درد سینه مفید است.

خواص کره مغزیجات بادام هندی

بادام هندی میوه ای است که در نواحی ساحلی برزیل می روید و بسیار خوشمزه است. منبعی غنی از مس است که بدن ما برای تغذیه بافت ها و خون و تولید انرژی به آن نیاز دارد. همچنین ممکن است دارای خواص آنتی اکسیدانی باشد که از سلول ها در برابر آسیب محافظت می کند.

خواص کره مغزیجات گردو

گردو یکی از بهترین منابع غیر حیوانی اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامت قلب است. به طور خاص، گردو اسید آلفا لینولنیک (ALA) را فراهم می کند که به عنوان بلوک ساختمانی برای سایر اسیدهای چرب امگا 3 عمل می کند. کره همیشه به راحتی در فروشگاه ها پیدا نمی شود، اما می توانید برای تهیه کره گردو، مقداری آجیل را در یک غذاساز در خانه پردازش کنید.

چگونه از کپک زدن کره مغزیجات جلوگیری کنیم؟

آجیل گاهی کپک می زند و این کپک به روغن تهیه شده از آن منتقل می شود. آفلاتوکسین تولید می‌کند که می‌تواند باعث سرطان کبد شود، اما FDA قوانین و آزمایش‌هایی برای جلوگیری از این اتفاق دارد و در واقع در مناطق گرم و مرطوب خارج از ایالات متحده دشوارتر است. اما در صورت تمایل کره بادام زمینی درست کنید. ، آجیل را در جای خشک و خنک نگهداری کنید و از کپک زدن، رطوبت و تغییر رنگ خودداری کنید. نگهداری آجیل در یخچال نیز از فساد آن جلوگیری می کند.

هنگام خرید کره مغزیجات چه نکاتی را باید در نظر گرفت؟

حالا که با خواص کره مغزیجات آشنا شدیم، اگر قصد خرید این محصول مغذی و خوشمزه را دارید، باید نگاهی بیندازید که این کره از چه نوع مغزی ساخته شده است؛ آجیل معمولا در چندین نوع تولید می شود که در هر کدام از آجیل های مخصوص استفاده می شود. به عنوان مثال، اگر به بادام زمینی حساسیت دارید، مطمئن شوید که کره ای که در نظر دارید بدون بادام زمینی باشد.

تهیه غذای سالم بسیار مهم است زیرا امروزه استفاده از غذاهایی که حاوی مواد شیمیایی اضافه شده و محصولات تراریخته هستند که می توانند به سلامتی ما آسیب بزنند بسیار رایج است. بنابراین باید تلاش کرد تا مصرف این مواد غذایی کاهش یابد و محصولات سالم جایگزین آنها شود. فروشگاه سالماطور انواع کره مغزیجات را بدون هیچ افزودنی و کاملا سالم و تازه در اختیار شما قرار میدهد.

دکمه بازگشت به بالا