سلامت و تندرستیکسب و کار ایرانی

نحوه استفاده از قهوه ساز زیگما

دستگاه های اسپرسوساز زیگما بسته به مدل، از نظر ویژگی ها و امکانات متفاوت هستند، اما در اینجا برخی از ویژگی های رایجی که در همه اسپرسوسازهای زیگما وجود دارد را به شما میگوییم:

How to use the Sigma coffee maker
  • دم کردن: دستگاه های اسپرسوساز زیگما دو گزینه دم کردن دارد. مانند: تک شات و دو شات و برخی از مدل ها نیز دارای تنظیمات قابل برنامه ریزی برای مشخص کردن قدرت و حجم قهوه را نیز دارند.
  • آسیاب داخلی: برخی از مدل ها آسیاب داخلی دارند که دانه های قهوه را درست قبل از دم کردن آسیاب می کند و هر بار یک فنجان قهوه تازه می نوشید (می دانید که قهوه پودر شده پس از مدتی کافئین، عطر و بوی خود را از دست می دهد. بهتر است دانه های قهوه را تهیه و خودتان آسیاب کنید).
  • کف ساز شیر: اکثر دستگاه های اسپرسوساز زیگما دارای یک کف کننده شیر اتوماتیک برای تولید شیر کف دار برای لاته، کاپوچینو و سایر نوشیدنی های قهوه هستند.
  • مخزن آب و سینی: مخزن آب و سینی معمولاً قابل جابجایی هستند که تمیز کردن و پر کردن مجدد آنها را آسان می کند.
  • طراحی یکپارچه: اسپرسوساز زیگما به دلیل طراحی های شیک و سبک خود شناخته شده است. دستگاه اسپرسوساز در رنگ ها و طرح های متنوعی عرضه می شوند تا با هر دکوراسیون آشپزخانه مطابقت داشته باشند.
  • بدنه فولاد ضد زنگ: دستگاه های اسپرسوساز زیگما معمولاً با فولاد ضد زنگ با کیفیت بالا ساخته می شوند که دوام و طول عمر را تضمین می کنند.
  • صفحه نمایشگر: دستگاه های اسپرسوساز زیگما اغلب دارای پنل کنترلی هستند که کار کردن با آن آسان است.

How to use the Sigma coffee maker

 نحوه راه اندازی دستگاه اسپرسوساز زیگما چگونه است؟ 

توجه داشته باشید که این مراحل کلی هستند و دستورالعمل های خاص ممکن است بسته به مدل دستگاه اسپرسوساز زیگما شما متفاوت باشد.

  1. بسته بندی دستگاه را باز کنید و دستگاه اسپرسوساز و لوازم جانبی آن را با احتیاط از بسته بندی خارج کنید.
  2. لوازم جانبی را بشویید، قبل از استفاده از دستگاه، لوازم جانبی مانند صافی فیلتر و مخزن آب را با آب گرم و صابون بشویید.
  3. مخزن آب را تا حد مشخص شده با آب تازه و سرد پر کنید.
  4. دستگاه را به برق وصل کرده و روشن کنید.
  5. پریز برق: توجه داشته باشدی که بهتر است از سه راهی مشترک با دیگر وسایل برقی برای اتصال اسپرسوساز استفاده نکنید.
  6. دستگاه را گرم کنید: اجازه دهید دستگاه برای چند دقیقه گرم شود. بسته به مدل ممکن است مدتی طول بکشد.
  7. با روشن کردن چرخه دم کردن بدون افزودن قهوه، چرخه آب را در دستگاه اجرا کنید. این کار به حذف هرگونه ناخالصی یا گرد و غبار از درون دستگاه می شود.
  8. هنگامی که دستگاه گرم و آماده استفاده شد، قهوه آسیاب شده خود را به صافی اضافه کنید، آن را به آرامی فشار دهید تا پودر قهوه فیکس شود و صافی را داخل دستگاه قرار دهید. نوع قهوه ای را که می خواهید انتخاب کنید و فرآیند دم کردن را شروع کنید.

نکات استفاده ازاسپرسوساز زیگما

  • سعی کنید محیط اطراف دستگاه اسپرسوساز را خشک نگه دارید.
  • دستگاه اسپرسوساز را در ارتفاعی قرار دهید که در دسترس کودکان نباشد.
  • پس از هر بار استفاده دستگاه خود را تمیز کنید تا رسوبات از آن خارج شود.
  • برای متصل کردن دستگاه به برق از محافظ های برق استفاده نمایید و دستگاه را مستقیماً به برق وصل نکنید.
  • به دلیل نوساناتی که برای برق به وجود می آید، متصل کردن مستقیم دستگاه ممکن است مشکلاتی برای دستگاه به وجود آورد.
  • برای جلوگیری از ایجاد جرم در دستگاه از آب معدنی، آب تصفیه و یا آب جوشانده شده استفاده کنید.
  • دستگاه خود را حتماً بعد از استفاده خاموش کنید.
  • هر چند وقت یکبار اقدام به رسوب گیری دستگاه اسپرسوخود نمایید.

چه ارتباطی میان نوشیدن قهوه و سوزش سر دل وجود دارد؟

قهوه خطر سوزش سر دل را افزایش می دهد زیرا می تواند باعث افزایش حالت اسیدی معده شود و آن را تحریک کند. در مطالعه ای که در سپتامبر 2020 صورت گرفت، مشخص شد شرکت کنندگانی که نوشیدن آب را جایگزین مصرف روزانه قهوه کردند، خطر رفلاکس اسید معده در آنها کاهش یافت.

اگرچه آنزیم های گوارشی و اسید معده بدون توجه به آنچه که مصرف می کنید ترشح می شوند، اما غذا یا نوشیدنی که دارای طبیعت اسیدی است (مانند قهوه) می تواند محرک معده باشد و منجر به افزایش اسیدیته آن شود. در نتیجه، نوشیدن قهوه با معده خالی باعث افزایش شدید اسید معده می شود و می تواند با رفلاکس همراه باشد.

چه زمانی از روز برای نوشیدن قهوه مناسب تر است؟

ترجیحاً قهوه صبحگاهی خود را کمی بعد از صرف صبحانه بخورید. اگر با معده خالی قهوه بنوشید، خودتان را در معرض خطراتی چون افزایش قند خون، سوزش سر دل و رفلاکس اسید و اضطراب قرار می دهیدمیزان ترشح هورمون کورتیزول در بدن، حدود ساعت هفت صبح به اوج خود می رسد. کورتیزول هورمونی است که به شما انرژی می بخشد؛ بنابراین اگر دچار کم خوابی نباشید، باید صبح ها احساس نشاط داشته باشید. به همین دلیل اگر چند ساعت بعد از بیدار شدن صبر کنید و زمانی که میزان کورتیزول خون کاهش یافت، به سراغ نوشیدن قهوه بروید، بهتر است.

سه دلیل اصلی مشکلات معده ناشی از مصرف قهوه

به طور عمده سه دلیل وجود دارد که قهوه باعث می شود در معده احساس ناراحتی کنید. هر یک از آنها برای حل این مسئله به روش مخصوص خود نیاز دارند، بنابراین بیایید بررسی کنیم که کدام یک از آنها برای شما مناسب است.

بدون شک می دانید که کافئین سیستم گوارش شمارا تحریک می کند که … به فرایند دفع کمک می کند. کافئین یک ملین طبیعی است و سیستم گوارش شمارا وادار می کند خیلی سخت سریع مشغول به کار شود. اما افزایش آمادگی برای اجابت مزاج اغلب با کمی ناراحتی همراه است.از سایر مضرات کافئین می توان به تشدید تولید اسید در بدن شما اشاره کرد. مصرف بیش ازحد کافئین، می تواند منجر با تولید اسید خیلی زیادی شود که دچار شکم درد شوید. برای بدن خطرناک نیست اما خیلی خوشایند هم نیست

5 دلیلی که قهوه شما را شادتر و سالم تر نگه می دارد

این مسئله دلیل اصلی رنجش اکثر مردم از ناراحتی معده مربوط به قهوه است. میزان بالای کافئین منجر به دو مشکل می شود، نه فقط یک مشکل. خوشبختانه راهی برای مقابله با هردو وجود دارد (که دیرتر به آن اشاره خواهیم کرد).مشکلی کوچک: بدن شما نسبت به اسیدها حساس استقهوه یک نوشیدنی اسیدی است، اما خیلی اسیدی نیست. در اینجا، ما با مشاهده سطح pH سایر نوشیدنی های رایج آن را ثابت خواهیم کرد:

  • pH خنثی: 7
  • آب معدنی مارک دسانی: 6
  • قهوه سیاه: 5٫7
  • کوکاکولا: 2٫5
  • لیموترش: 2٫2

درواقع می توان نتیجه گرفت که اسیدهای موجود در قهوه خیلی قوی نیستند مگر اینکه حساسیت خاصی به اسید داشته باشید، مشکل از اسید قهوه نیست.ممکن است کافئین بدن شمارا به تولید بیش ازحد اسید تحریک کند – اما این با حساسیت به اسید کمی متفاوت است.

با معده خالی قهوه نخورید

قهوه نوشیدنی ملایمی نیست. این نوشیدنی قوی است، مملو از کافئین، اسید ، چربی، و رایحه است ( و اگر معده شما خالی باشد، تحمل آن برای معده بسیار دشوار خواهد بود و به آن فشار خواهد آورد).

اگر با معده خالی قهوه می نوشید، مطمئناً دچار مشکل معده خواهید شد. اثرات این ملین طبیعی احساس خوشایندی نخواهد داشت. معده شما احتمالاً بیش ازحد اسید تولید خواهد کرد که فقط باعث اذیت شدن بیشتر شما خواهد شد.ولی این می تواند برای هرکسی اتفاق بیفتد. حتی اگر به نظر می رسد که کافئین قهوه هرگز شمارا اذیت نکرده است. حتی اگر حساسیت اسید نداشته باشید. قهوه با شکم خالی فقط منجر به بدحالی می شود.

در اینجا روشی (نه چندان خوشایند) برای بررسی اینکه آیا کافئین شمارا آزار می دهد وجود دارد: کافئین مصرف قهوه را به مدت دو هفته ترک کنید. میدانیم افتضاح است! سپس به مدت دو هفته قهوه بدون کافئین مصرف کنید. کمبود کافئین (مقدار ناچیزی از آن همچنان در نوشیدنی شما خواهد بود) باید احساس بهتری در شما ایجاد کند.البته، در این حالت کافئین دریافت نمی کنید – به همین دلیل ما پیشنهاد می کنیم ابتدا “روش خوردن غذا” را امتحان کنید. در فروشگاه قهوه به آسانی میتوانید اقدام به خرید قهوه در مدل های مختلف با کافئین بالا یا متوسط و یا فاقد هر نوع کافئین نمایید

موز میوه ای قلیایی است و می تواند برخی از اسیدهای قهوه را از بین ببرد. شیر هم همین طور است. برشتوک های صبحانه حاوی شکر واقعاً تاثیر مثبت زیادی برای شما نخواهد داشت، بنابراین اگر می توانید آنها را با مواد مغذی تری مانند جو دوسر یا تخم مرغ جایگزین کنید، بهتر است.هدف این است که کافئین مصرفی را در میان غذاهای دیگر پخش کنید تا به سرعت همه آن را هضم نکنید.

قهوه سرد دم را امتحان کنید

قهوه دم سرد اکسیری جادویی با 66٪ اسید و کافئین کمتر است. آب سرد به اندازه آب گرم نمی تواند به خوبی فرایند استخراج را انجام دهد- بنابراین نتیجه نهایی کاملاً متفاوت است.طعم آن ملایم، شیرین و معطر است. برخی افراد طرفدار اسید و تلخی نسبی این نوع قهوه نیستند، اما کاملاً ارزش آن را دارد که امتحانش کنید.

معرفی انواع قهوه ساز

قهوه ساز کاراجا، معده را اذیت نمی کند. 66٪ اسید و کافئین کمتری دارد و همین موضوع بسیاری از مشکلات را در همان جا حل می کند.می توان آن را هم سرد و هم گرم نوشید. برای سرد نوشیدن اکثر مردم به آن یخ اضافه می کنند، اما می توانید به جای یک قهوه گرم معمول، قهوه غلیظ به دست آمده را با آب گرم رقیق کنید.می توانید با آن واقعاً خلاق باشید. از لیموناد دم کرده سردگرفته تا لاته سرد خانگی، روش های سرگرم کننده نوشیدنی دم کرده هرگز تمام نخواهند شد.

منیع:

karaca

دکمه بازگشت به بالا