سلامت و تندرستیکسب و کار ایرانی

چرا کاشت مو به روش میکروگرافت؟ مزیت ها و نتایج کاشت ابرو

کاشت مو به روش میکروگرافت | هزینه، مزایا و مراحل

بدون شک زیبایی یکی از مهم‌ترین نیازهای هر شخصی در زندگی است. نقش مو نیز در زیبایی افراد انکارناپذیر است چرا که یکی از اجزایی است که در نزدیکی صورت قرار دارد و زیبایی صورت را تکمیل می‌کند. با این حال افراد زیادی هستند که با مشکلات فراوانی در زمینه مو مواجه هستند. این مشکلات باعث شده که این افراد از لحاظ روحی دچار احساساتی مانند کمبود اعتماد به نفس بشوند.

کاشت مو به روش میکروگرافت در بهترین کلینیک کاشت مو در تهران یکی از روش‌هایی است که علم پزشکی برای این افراد ابداع کرده است. این روش‌ها امروزه توسط میلیون‌ها نفر در سراسر جهان انجام می‌شوند و همیشه نتایج مطلوبی به همراه دارد. یکی از این روش‌های درمانی، کاشت مو به روش میکرو گرافت است که اجرای آن بسیار آسان و سریع است. این روش کاشت مو، مانند بسیاری دیگر از روش‌های کاشت مو، مزایا و معایب مخصوص به خود را دارد. در این روش از فولیکول های مناطقی که رشد بیشتری دارند، برای کاشت مو در نواحی کم موی سر استفاده می‌شود. این روش یکی از روش‌های بسیار کم‌ خطر کاشت مو است و به همین دلیل بین افراد مختلف محبوب شده است.

در روش پیوند طبیعی ابرو یا میکرو گرافت از وسایل برداشت موی برقی استفاده می‌شود تا فولیکول مو از سر  برداشته و در نقاط کم مو کاشت شود. اگر شما نیز به دنبال روشی هستید که رشد طبیعی مو را به شما برگرداند و در عین حال بسیار سریع باشد، این روش مناسب شما است. تفاوت نمی‌کند که سن شما چقدر است یا جنسیت شما چیست. این روش برای افراد مختلف نتایج مطلوبی به همراه خواهد داشت. از آن جایی که ابتدایی‌ترین و در عین حال مهم‌ترین بخش یک درمان زیبایی، داشتن آگاهی نسبت به آن است، بهتر است که تا پایان این مطلب همراه ما باشید چرا که قصد داریم در مورد این روش به شما آگاهی بدهیم. پس با ما همراه باشید.

چرا کاشت مو به روش میکروگرافت؟

برای درمان طاسی یا کم مویی در مردان و زنان در نواحی موی سر، ابرو و ریش از روش های متفاوتی استفاده میگردد. از این قبیل میتوان به درمان های دارویی، استفاده از روش های سنتی و طب سنتی، پروتز مو یا موی مصنوعی، تاتو در قسمت ابرو به ویژه برای خانم ها و غیره اشاره نمود. اما به جرات میتوان گفت که شاید روش های ذکر شده تا حدودی مشکل را برطرف کنند اما در مواردی خود نیز مشکل آفرین خواهند بود و باعث افزایش ریزش مو، آسیب های پوستی (به خصوص در هنگام استفاده از پروتز مو یا مو مصنوعی) و غیره، می شوند و تنها روش مطمئن در درمان طاسی یا کم مویی کاشت مو یا پیوند موی طبیعی است.

تاریخچه کاشت مو

مشکلات مربوط به ریزش مو و کچلی، از زمان آغاز حیات بشر وجود داشته‌اند و به عنوان مثال در قدیمی‌ترین نقاشی‌های مصر باستان نیز از این مسئله یاد شده است. با این حال، روش‌های جدید کاشت مو، ریشه در فعالیت‌های تحقیقاتی یک متخصص پوست به نام نورمن ارینریک در دهه پنجاه میلادی دارند. کمی بعد در ژاپن نیز افرادی اقدام به توسعه و اجرای این روش‌ها کردند.

نورمن اُرنتریک به مدت دو دهه روی این روش‌ها کار کرد تا به تدریج آوازه  این روش کاشت موی او در سراسر جهان پیچید. این روش در ابتدا به پانچ گرافت (منگنه پیاز مو) شناخته می‌شد. در سال ۱۹۷۵ برخی از پزشکان دیگر اقدام به اجرای این روش درمانی کردند و از کاشت پیازموی ۴ میلی‌متری برای افزایش موهای افراد مختلف استفاده کردند.

به تدریج استفاده از این تکنیک توسعه پیدا کرد و به شاخه‌های مختلفی تقسیم شد. پزشکان به تدریج فهمیدند که برداشتن پیاز مو از چه نقاطی خطرناک و نامناسب است و چه بخشی بازدهی بهتری برای آن‌ها داشت. در نهایت روشی به دست آمد که ایمن و آسان بود و در عین حال پزشکان و بیماران از انجام آن و نتایجش راضی بودند. این روش همان روش میکرو گرافت بود. با ابداع میکرو گرافت پزشکان دست از استفاده از کاشت تعداد زیادی از پیازهای موها برداشتند و زمان انجام کاشت مو نیز به طرز قابل توجهی کاهش یافت.

پیدایش کاشت مو به روش میکروگرافت

با پیشرفت های روز افزون علم پزشکی در بخش کاشت مو شاهد تحولی بنیادی با عنوان کاشت مو میکروگرافت هستیم. دیگر اولویت ما برای انجام یک عمل کاشت مو، به سلامت سپری کردن عمل نیست، بلکه کمترین جراحت و سختی ممکن است و بر سر این موضوع، کلینیک ها و مراکز زیبایی رقابت شدیدی باهم دارند.

سال ها قبل، کاشت مو به روش میکروگرافت از یک موفقیت بزرگ در زمینه ترمیم مو خبر داد. در اوایل دهه ۱۹۸۰ این نوع متد کاشت مو، باب شد و برای اولین بار از تکنیک های ماکروگرافی برای ایجاد نتیجه نهایی زیباتر و طبیعی تر استفاده شد. در این روش، تعداد جلسات برای کاشت مو به مراتب کمتر شد و نتایج، شکل جدی تر و مهم تری به خود گرفتند. قبل از به روی کار آمدن روش میکروگرافت، جراحان پیوند مو بخش های زیادی از مو را از ناحیه اهدا کننده استخراج می کردند که باعث می شد پس از ترمیم مو جای زخم های بزرگی باقی بماند. خوشبختانه دیگر خبری از این وضعیت نیست و همه چیز کاملا پیشرفته شده است.

خوشبختانه دیگر خبری از این وضعیت نیست و همه چیز کاملا پیشرفته شده است. در واقع پزشکان پیش از برداشت فولیکول و پیوند گرافت، کاملا تعداد تارهای موی مورد نیاز را می سنجند و سپس بر اساس آن، اقدام به برداشت می کنند. این روش که به تایید سازمان FDA آمریکا و CE اروپا رسیده در سال 2008 برای نخستین بار در کشور آلمان مورد ارزیابی قرار گرفت.

کاشت مو به روش میکروگرافت، باعث می شود گرافت های بیشتری پیوند بزنید و البته در این روش به علت به دست آمدن ظاهری طبیعی برای فرد در ناحیه جلوی سر، گرافت های کمتری به کار گرفته می شود. انجمن جراحان زیبایی و متخصصین پوست و مو آلمان بعد از بررسی و ارائه نتایج درخشان کاشت مو میکروگرافت این روش را به تایید سازمان های CE اروپا و FDA آمریکا رسانده اند. هم اکنون در بیش از ۲۰ کشور دنیا به صورت انحصاری بر اساس پروتکل های ارائه شده در حال انجام است. لازم به ذکر است که تنها کشوری که از ۴ سال پیش در منطقه خاورمیانه بر روی این متد فعالیت داشته کشور ترکیه می‌باشد.

تفاوت کاشت مو به روش میکروگرافت با سایر روش ها

در تبلیغات مجموعه های مختلف فعال در عرصه کاشت مو شاهد عناوینی همچون کاشت مو به روش +SFUE، کاشت مو به روش VIP  و کاشت مو به روش Ultra FUE و مواردی دیگر برخورد می کنید. اما این موارد اغلب از نظر علمی هیچ گونه اعتباری ندارند و فقط فرایند های تبلیغاتی برای بازاریابی و جذب مشتری می باشد.

تنها در کاشت مو به روش SUT که می توان آن را روش FIT پیشرفته دانست در مرحله برداشت مو به جای استفاده از هولدرهای دستی از هولدرهای اتوماتیک استفاده میگردد.

روش SUT بدین شکل است که بدون استفاده از تیغ جراحی و داشتن درد و خونریزی، با استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک که ضریب اشتباه آن ها کاملا پایین است، فرد دارای موهایی بسیار زیبا و باوقار می شود. در این روش با استفاده از پانچ، برش های کم و خفیفی زده می شود تا فولیکول های مورد نظر از ناحیه اهدا کننده درآیند و به موهای سر پیوند زده شوند.

این روش که مورد توجه افراد مشهور دنیای مد و بازیگری قرار گرفته و حتی در ورزش هایی چون فوتبال و والیبال هم ورزشکاران استفاده کرده اند، بهترین راه برای احیای مجدد موها است. در روش SUT که در بخش برداشت گرافت های مو مقداری کاشت مو به روش FIT را بهبود بخشیده است.

مراحل انجام کاشت مو به روش میکرو گرافت

بدون شک ابتدایی‌ترین مرحله در روش کاشت مو، آگاهی دادن به بیمار در مورد این روش درمانی و انواع نکات مثبت و منفی در مورد آن است. وقتی که بیمار تصمیم گرفت که از این روش استفاده کند، پزشک به او خواهد گفت که مصرف داروهای آنتی بیوتیک و مواد مخدر و هر چیزی که برای سلامتی مضر است را کنار بگذارد تا فرآیند کاشت مو آغاز شود.

در جلسه اول کاشت مو، سر بیمار را ماساژ می‌دهد. سپس به او داروی بی‌حس کننده تزریق می‌کند. این دارو در مناطق اهداکننده موی سر تزریق خواهد شد. ممکن است که پزشک پیش از تزریق، از اسپری بی‌حس کننده استفاده کند چرا که خود تزریق به علت نزدیک بودن به کاسه سر ممکن است کمی درد داشته باشد.

سپس پزشک اقدام به ایجاد سوراخ‌هایی خطی روی قسمت اهداکننده خواهد کرد. برداشت گرافت های مو بسته به نیاز بیمار با دو تکنیک هولدرهای اتوماتیک در سایز میکرون و در صورت نیاز و وجود سطح طاسی زیاد با روش تریکوفیتیک اسکارلت.

او در مرحله بعد به قسمت‌هایی که قرار است مو روی آن‌ها کاشت شود، داروی بی حسی تزریق می‌کند. سپس بوسیله سوزن‌هایی بسیار کوچک، سوراخ‌هایی به اندازه ۱ میلی متر روی قسمت‌های کم‌مو یا بی‌مو ایجاد می‌کند. گرافت های موی برداشته شده در آن قسمت‌ها توسط دستگاهی با نام “میکرو ایمپلنتر” داخل سوراخ‌های مذکور کاشت می‌شوند. معمولا بین ۲ تا ۸ ساعت طول می کشد تا عمل انجام شود. یکی از فواید این عمل، داشتن ظاهری طبیعی است.

منبع:

ورا کلینیک در استانبول

تحریریه سی وی نت

خبرنگار اجتماعی با تمرکز بر مسائل توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست.
دکمه بازگشت به بالا