اقتصادیکسب و کار ایرانی

بهترین رشته های فنی برای مهاجرت

اگر این اواخر به فکر ادامه تحصیل در رشته مهندسی و انتخاب بهترین رشته های مهندسی برای اپلای و یا بهترین رشته های فنی برای مهاجرت هستید، بهتر است با مطلب جدید لتس گو یونی همراه شوید و اطلاعات دقیقی در این رابطه کسب کنید.

بنابر آمار، در اغلب اوقات، تحصیل در  یعنی رشته های مالی، پزشکی و حقوق تضمین کننده برگشت بودجه تحصیلی و کسب درآمد بالا برای دانشجو است، اما در این میان برخی از افراد دوست دارند تا در رشته تحصیلی و زمینه کاری آینده خود با مسائل تجربی و پروژه های پیچیده روبرو شوند و رویاهای بزرگ خود را از این طریق تحقق ببخشند. این دسته از افراد باید به فکر تحصیل در رشته های مهندسی در خارج از کشور باشند.

خوشبختانه، رشته های مختلف مهندسی نیز در دنیا از آمار بالای ROI یا همان برگشت سرمایه تحصیلی در کوتاه مدت برخوردار بوده و دارای بازار کار بین المللی بسیار خوبی هستند.

برای تحصیل در انواع رشته های مهندسی در خارج از کشور، بهتر است قید تحصیل آنلاین و غیرحضوری را بزنید، چون عموماً مهندسی یک کار تجربه محور بوده و یادگیری مفاهیم اولیه براساس مدل های مجازی و شبیه سازی شده کار سختی خواهد بود.

در مقیاس بین المللی، بهترین رشته های مهندسی برای اپلای، آن دسته از رشته های تحصیلی هستند که از شهرت و اعتبار مدرک دانشگاهی، هزینه و شهریه تحصیلی نسبتاً ایده آل و بازار کار و درآمد مناسبی برخوردار باشند.

در بین فاکتورهای مختلف تعیین بهترین رشته های مهندسی برای اپلای، به طور حتم فاکتور درآمد یکی از مهم ترین عوامل برای تحصیل در یکی از رشته های مهندسی در خارج از کشور است، از این رو فهرست پیش روی شما نیز با تمرکز بر میزان درآمد فارغ التحصیلان این رشته ها گردآوری شده است.

بهترین مشاور مهاجرت اصفهان به کسی گفته می شود که مورد اعتماد و اطمینان مردم واقع شده باشد و پرونده های موکلین خود را بررسی کرده و نسبت به آن ها متعهد باشد.

بنابر آمار، بیش از 87 درصد از مهندسان حرفه ای و فارغ التحصیلان رشته های مهندسی در سراسر دنیا از کار خود رضایت کامل دارند. از این رو ما قصد داریم تا در ادامه شما را با بهترین رشته های مهندسی برای اپلای آشنا کنیم:

مهندسی داده

در حال حاضر، پیشرفت موضوع  داده های بزرگ فرصت های کاری فوق العاده ای را در بازار کار خلق کرده است، اما مجموعه داده های پیچیده بدون داشتن ساختار و روشی قابل درک، هیچ معنی خاصی ندارند.

مهندسی نفت

فارغ التحصیلان مهندسی نفت روش های استخراج نفت و گاز طبیعی را از داخل زمین توسعه و گسترش می‌دهند و سپس با استفاده از این مواد، مقدمات ایجاد انرژی کارآمد و پاک را فراهم می‌کنند. در حال حاضر مهندسی نفت یکی از پردرآمدترین مشاغل مهندسی در دنیاست که به طور میانگین سالانه 132.280 هزار دلار درآمد کسب می‌کند.

همچنین پیش بینی می شود که در 10 سال آینده این زمینه تحصیلی و شغلی بسیار سریعتر از متوسط شغلی سایر زمینه‌های مهندسی رشد و توسعه داشته باشد.

مهندسی سخت افزار کامپیوتر

یک رشته تحصیلی مهندسی کاملاً فنی که با طراحی و توسعه سیستم‌ها و اجزای کامپیوتری از جمله پردازنده، مادربورد و مدارها و دستگاه های مرتبط با حافظه سر و کار دارد. مهندسی سخت افزار کامپیوتر یک رشته فوق العاده برای حل مسائل به صورت تحلیلی با استفاده از ریاضیات و فیزیک است.

بنابر آمار، درآمد تقریبی مهندسان سخت افزار کامپیوتر به طور سالانه در حدود 115.120 هزار دلار است.

مهندسی هوا- فضا

یکی از شاخه های رشته مهندسی، هوا – فضا است که به علم پرتاب موشک فضانوردی نیز معروف است. در واقع مهندسان هوا فضا به طراحی و ساختن هواپیما، فضاپیما، موشک ها و ماهواره ها می‌پردازند.

در این رشته تحصیلی داشتن مهارت های طراحی، مهارت های تحلیلی و داشتن حساسیت به حل مسئله جزو فاکتورهای اساسی و مهم مهندسی هوا فضا محسوب می شود. بنابر آخرین آمار، فارغ التحصیلان این رشته تحصیلی محبوب به طور سالانه مبلغ 113.030 هزار دلار دریافت می‌کنند.

مهندسی اتمی

به طور معمول مهندسان اتمی به تحقیق، طراحی و توسعه ابزارها و وسایل مورد نیاز برای استفاده از انرژی هسته‌ای می‌پردازند. این افراد به طور مستقیم و ایمن عملیات و تاسیسات انرژی هسته‌ای را هدایت کرده و باید در قبال درجه بالایی از پیچیدگی‌ها و سختی های در حین کار انعطاف زیادی از خود نشان دهند.

بنابر آمار سال 2017، به طور میانگین درآمد سالانه مهندسان اتمی در دنیا 105.810 هزار دلار برآورد شده که این حرفه را در بین 5 شغل مهندسی پولساز دنیا قرار داده است.

مهندسی سیستم (سامانه ها)

این شغل مهندسی به مدیریت زیرساخت‌های فنی شرکت و حفظ کلیه سخت افزار و نرم افزار مورد نیاز پیشبرد کسب و کار می‌پردازد. اگر دارای مهارت های ارتباطی قوی و توانایی ترجمه اطلاعات فنی به تیم‌های غیرفنی هستید، می‌توانید در این شغل مهندسی به تحصیل و کار بپردازید. به طور تقریبی درآمد سالیانه مهندسی سیستم 103.800 هزار دلار برآورد شده است.

مهندسی شیمی

مهندسان شیمی از علوم سخت در تولید ترکیبات مورد استفاده روزانه نظیر سوخت، غذا، داروسازی و غیره استفاده می‌کنند. مهندسی شیمی یک حرفه ایده آل برای مهندسانی با پس زمینه کاری در بیولوژی، شیمی و یا فیزیک است که از کار کردن به همراه یک تیم برای حل مشکلات بزرگ لذت می‌برند.

به طور معمول درآمد تقریبی و سالانه مهندسان شیمی در کشورهای خارجی برابر با 102.160 هزار دلار است.

مهندسی برق

این نوع از شغل مهندسی در صنایع مختلفی فعالیت کرده و به توسعه اجزای الکتریکی و الکترونیکی نظیر موتورهای الکتریکی، رادار و یا سیستم مسیریابی می‌پردازد. البته ممکن است این افراد در زمینه توسعه برنامه‌های قابل پخش صدا و سیما و یا سیستم های ارتباطی نیز فعالیت داشته باشند.

بنابر آمار سال 2017، میانگین درآمد سالانه مهندسان برق در سراسر دنیا بالغ بر 97.970 هزار دلار بوده است.

مهندسی بیومدیکال

این نوع از رشته مهندسی اغلب در زمینه های پزشکی و بالینی فعالیت می کند، مهندسان بیومدیکال با بکارگیری قوانین مهندسی و توسعه ابزار حرفه ای پزشکی برای تشخیص و درمان بهتر بیماران، به پیشرفت علوم پزشکی کمک می‌کنند.

میانگین درآمد مهندسان بیومدیکال به طور سالانه در حدود 88.040 هزار دلار است.بنابر آمار خبرگزاری U.S.News مهندسی بیومدیکال یکی از 20 رشته برتر مهندسی معروف و دارای خلاقیت در دنیا محسوب می‌شود.

مهندسی محیط زیست

مهندسان محیط زیست با فعالیت در صنعت ساخت و ساز و استفاده از مهارت های مهندسی، علوم زمین، بیولوژی و شیمی به توسعه راه حل هایی برای مسائل زیست محیطی می‌پردازند.

ممکن است بنابر طبیعت و ذات کار مهندسی محیط زیست، این دسته از افراد زمان زیادی را در سایت های شغلی خود سپری کنند، به همین خاطر می توان گفت که مهندسی محیط زیست، حرفه ای مناسب برای افرادی است که نمی خواهند تمام زمان کاری خود را در دفتر و پشت میز کار بگذرانند.

بنابر آمار، میزان حقوق سالانه این رشته مهندسی برابر با 86.800 هزار دلار است.

باید به این نکته مهم توجه داشته باشید که به هنگام انتخاب بهترین رشته های مهندسی برای اپلای، هزینه تحصیلی، سختی و یا آسانی شرایط پذیرش تحصیلی، میزان علاقه شما، مقدار زمان صرف شده برای انجام تکالیف و سختی دروس، مقدار درآمد پس از فارغ التحصیلی، وضعیت برگشت سرمایه صرف شده، وضعیت اشتغال و میزان جذب در بازار کار و سایر عوامل دخیل بوده و تاثیر زیادی در انتخاب شما خواهند داشت.

از این رو بهتر است با استفاده از ، به خوبی با جوانب موضوع انتخاب رشته، دانشگاه و مقصد تحصیلی آشنا شده و با در نظر گرفتن تمامی موارد ذکر شده، بهترین گزینه تحصیلی را برای خود انتخاب کنید.

بهترین رشته های فنی برای مهاجرت

اکنون که با بهترین رشته های مهندسی برای اپلای آشنا شدید، بد نیست تا از زاویه دیگری به موضوع رشته های فنی و مهندسی برای مهاجرت تحصیلی نگاه کنیم.

با اینکه صنعت مهندسی طی سالهای اخیر با رشد چشمگیری در کشورهای مختلف روبرو بوده، اینطور پیش بینی می شود که تا سال 2030 قریب به 40 درصد از مشاغل به حالت اتوماسیون و ماشینی در بیایند. از این رو بهتر است با نیم نگاهی به آینده که چندان هم دور نیست، به انتخاب بهترین رشته های مهندسی و فنی بپردازیم.

نصاب های فتوولتائیک خورشیدی

در این حرفه، نصاب های فتوولتائیک سرهم سازی، نصب و نگهداری پنل های خورشیدی خصوصی و تجاری را برای کسب و کارهای مختلف انجام می‌دهند.

درآمد سالانه این شغل فنی در حدود 39.490 هزار دلار است و طی چند سال اخیر از بازار کار و فرصت‌های شغلی بسیار خوبی برخوردار بوده است.

تکنسین خدمات توربین های باد

این نوع از نیروی کار فنی که به windtechs معروف هستند برای شرکت‌های تاسیساتی و یا خصوصی کار کرده و عملیات نصب، نگهداری و تعمیر توربین های باد را انجام می‌دهند.

با توجه به استفاده بیشتر مردم از انرژی های تجدید پذیر، این رشته و شغل فنی نیز از اقبال و محبوبیت بالایی در بازار کار جهانی برخوردار است و بنابر پیش‌بینی‌های صورت گرفته، کشور آمریکا به ظرفیت 400 گیگاوات برق از طریق منابع بادی تا سال 2050 می‌رسد.

میانگین درآمد سالیانه این کسب و کار 53.880 هزار دلار است و فرصت‌های کاری زیادی برای آن در بازارهای کار بین‌المللی وجود دارد.

مهندسان و توسعه دهندگان نرم افزار

توسعه دهندگان نرم افزار ایجاد کننده چارچوب فریم ورک و اپلیکیشن‌هایی هستند که کامپیوترها، موبایل‌ها و بسیاری از دستگاه های روزمره ما را به کار می‌اندازند.

با پیشرفت تکنولوژی، نیاز به این حرفه به طور روز افزون در حال رشد و افزایش بوده و بخش های جدید و هیجان انگیزی نظیر خدمات درمانی، اکتشافات فضایی و خودروهای خودران نیز به آن اضافه شده‌اند.

در حال حاضر درآمد تقریبی و سالانه توسعه دهندگان نرم افزار در حدود 103.560 هزار دلار است و بازار کار بسیار فعال و پرجب و جوشی را در سراسر دنیا دارد.

سایر رشته های فنی آینده دار و پرتقاضا طی 10 سال آینده که کمتر دچار آسیب اتوماسیون و خودکارسازی کسب و کارها قرار می‌گیرند شامل موارد زیر می‌شوند:

  • مهندسی بیومدیکال
  • مهندسی شیمی
  • مهندسی عمران
  • مهندسی برق و الکترونیک
  • مهندسی محیط زیست
  • مهندسی صنایع
  • مهندس و معمار امور دریایی
  • مهندس نفت
  • نقشه برداری
  • تحلیلگر امنیت اطلاعات
  • تحقیقات کامپیوتر و اطلاعات

بهترین رشته ها برای اپلای کانادا

پیش از این به بررسی پرداختیم، اما از نقطه نظر بهترین رشته های مهندسی برای اپلای در کشور کانادا، برترین رشته های پولساز و پرمخاطب حال حاضر این کشور شامل موارد زیر می‌شود:

  • مدیریت پروژه با میانگین درآمد سالانه 56.250 تا 149.729 هزار دلار
  • کار در بخش های دولتی با میانگین درآمد سالانه 50.764  تا 122.880 هزار دلار
  • مهندس ارشد عمران با میانگین درآمد سالانه 62.000 تا 135.732 هزار دلار
  • تکنسین ساخت و ساز با میانگین درآمد سالانه 53.0000 تا 110.764 هزار دلار
  • مهندس مکانیک با میانگین درآمد سالانه 39.379 تا 110.764 هزار دلار
  • مهندس سازه با میانگین درآمد سالانه 66.000 تا 95.000  هزار دلار
  • مهندس ژئوتکنیک با میانگین درآمد سالانه 56.121 تا 92.313 هزار دلار
  • مهندس حمل و نقل با میانگین درآمد سالانه 66,000 تا 95,000 هزار دلار
  • مهندس معمار با میانگین درآمد سالانه 66,000 تا 95,000 هزار دلار
  • بازرسان مهندسی و افسران نظارتی با میانگین درآمد سالانه 66,000 تا 95,000 هزار دلار

شما می‌توانید در صورت تمایل برای ادامه تحصیل در بهترین رشته های مهندسی جهان از خدمات پذیرش تحصیلی رایگان لتس گومهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای، امروزه یکی از روش های جذاب مهاجرت برای متقاضیان محسوب می شود. دارندگان مدارک فنی و حرفه ای یا افرادی که از هنرستان های فنی فارغ التحصیل شده اند در صورتیکه از سابقه کاری سه سال پس از اخذ مدرک برخوردار باشند و مدرک تحصیلی شان فوق دیپلم باشد، امکان مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای از طریق ویزاهای تخصص و مهارت را دارند. در این مقاله سعی شده است در مورد مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای تحقیق شود و به سوالات شما عزیزان در زمینه مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای پاسخ داده شود. سوالاتی از قبیل؛ اعتبار مدرک فنی و حرفه ای در خارج از کشور به چه صورت است؟ مدرک فنی و حرفه ای بین المللی چیست؟ آیا اخذ مدرک فنی و حرفه ای برای مهاجرت کافی خواهد بود؟ اگر چنانچه شما عزیزان قصد گذراندن دوره های فنی و حرفه ای را دارید و می خواهید بدانید مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای برای شما امکان پذیر است، در وهله نخست مطالعه این مقالعه را به شما پیشنهاد می کنیم. همچنین شما عزیزان می توانید با تماس گرفته و به روزترین و کامل ترین اطلاعات را از مشاورین ما به صورت رایگان دریافت نمایید. مقاله حاضر با پرسش از وکلای محلی اروپا به نگارش در آمده است لطفا برای کسب اطلاع از خدمات موسسه با شماره های موسسه تماس گرفته و از مشاوره راگان بهره مند شوید.

  • توضیحات موسسه ملک پور در مورد آموزش راه های مهاجرت
فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد آموزش راه های مهاجرت
فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد آموزش راه های مهاجرت

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

شرایط مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای

شرایط مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای در این بخش مقاله بررسی شده است. مدرک فنی حرفه ای در چه کشورهایی اعتبار دارد؟ برای پاسخ به این پرسش نیاز است ابتدا با روش های مختلف مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای آشنا گردید. روش تولد، ازدواج، پناهندگی، تحصیل، کار و روش های مبتنی بر سرمایه گذاری و سرمایه داری. یکی از روش هایی که در مورد آن پرسش های زیادی مطرح می شود مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای است که ما در این مقاله سعی داریم شرایط مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای را برای شما عزیزان بیان نموده و توضیحات کاملی به شما بدهیم.همانطور که می دانید یکی از روش های پرطرفدار برای مهاجرت، مهاجرت از طریق کار می باشد که امروز به دلیل نیاز شدید نیروی کار بسیاری از کشورها به نیروی متخصص نیاز دارند مهاجرت کاری معمولاً به سه روش زیر انجام می شود

  • روش جاب آفر (پیشنهاد کاری از طرف کارفرما)
  • اسکیل ورکر (نیروی متخصص کار )
  • ویزای جستجوی کار برخی از کشورها

اصولا برای پذیرش مهاجر خارجی مدرک دانشگاهی مرتبط و داشتن سابقه کار مرتبط با رشته را از او درخواست می کنند که با ارائه این مدارک شانس او را برای دریافت ویزای افزایش می یابد، اما برخی از کشور ها هستند که اگر مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت در رشته ای هم داشته باشید و سابقه کاری مرتبط با آن رشته را ارائه دهید به شما ویزای کاری خواهند داد. شرایط مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای برای کشورهای مختلف متفاوت است. اما به طور کلی برای اخذ ویزاهای تخصص و مهارت و مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای، شخصی متقاضی باید دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم بوده و حداقل سه سال سابقه کاری از زمان فارغ التحصیلی داشته باشد، در بعضی کشورها شخص دارنده مدرک فنی و حرفه ای می تواند با سابقه کاری 5 ساله و مدرک دیپلم نیز اقدام به مهاجرت کاری نماید. بنابراین اعتبار مدرک فنی و حرفه ای در خارج از کشور بر اساس سابقه کاری شخص سنجیده می شود. همچنین داشتن مدرک فنی و حرفه ای بین المللی می تواند امر کاریابی را برای شخص دارنده این مدرک تسهیل نماید. مدرک فنی و حرفه ای بین المللی، مدرکی است که سازمان صادر کننده آن از اعتبار بین المللی و جهانی برخوردار است و متقاضیان می توانند از این مدرک برای قوی کردن رزومه خود استفاده نمایند. مدارکی که توسط سازمان فنی و حرفه ای ایران صادر می شود اعتبار بین المللی دارند و دلیل آن نیز عضویت ایران در سازمان بین المللی کار ILO است. لیست کشورهای عضو سازمان  را با کلیک روی آن ملاحظه می فرمایید.

خلاصه ای از شرایط مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای در ذیل لیست گردیدند:

  • نیاز به اعتبار داشتن مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت
  • حداقل 4 سال روزمه کاری
  • شرط سنی زیر 44
  • ثابت کردن توانایی مالی برای زندگی
  • دانش زبان انگلیسی یا زبان رسمی محل مهاجرت

موارد فوق از اسناد مهم جهت دریافت ویزای کاری با مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت خواهد بود.

  • ویدئوی موسسه ملک پور در مورد راه های اقامت قانونی
فایل صوتی موسسه ملک پور درمورد راه های اقامت قانونی فایل تصویری موسسه ملک پور درمورد راه های اقامت قانونی

بهترین کشورها برای مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای

می توان گفت که کشورهایی که مهاجرت پذیر تر هستند و یا کشور های پیشرفته صنعتی هستند که نیاز به نیروی کار فراوان دارند، کشور هایی هستند که افراد با داشتن مدرک فنی و حرفه ای را پذیرش می کند و به آنها ویزا می دهد. از جمله کشورهایی که می توان آنها را به عنوان بهترین کشورها برای مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای نام بود کشور کانادا، آلمان و استرالیا را می توان اشاره کرد. بهترین کشور برای مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای کشور آلمان می باشد. کار در کشور آلمان با ارائه مدرک فنی و حرفه ای برای متقاضیانی که واجد شرایط باشند امکان پذیر است. همچنین متقاضیان می توانند با مهاجرت از طریق مدرک فنی و حرفه ای به کشور آلمان در تحصیل نمایند و سپس مشغول به کار شوند. برای این منظور داشتن سابقه کاری مورد نیاز است. کشورهای استرالیا و کانادا نیز فرصت های شغلی مناسبی برای دارندگان مدرک فنی و حرفه ای ارائه می نمایند. در کشور استرالیا شخص زیر 45 سال با داشتن مدرک تحصیلی دیپلم و مدرک فنی و حرفه ای و سابقه کاری 5 ساله می تواند اقدام به کاریابی نماید. همچنین در کشور کانادا با توجه به اینکه این کشور مهاجر پذیر بوده و نیاز به نیروی کار فنی و متخصص دارد، شخص با داشتن مدرک تحصیلی مورد نیاز و مدرک زبان و سابقه کاری کافی و همچنین پیشنهاد شغلی از طرف کارفرما می تواند موقعیت شغلی مناسبی برای خود کسب کند. همانطور که مشخص است متقاضیانی که با مدرک فنی و حرفه ای می خواهند به این کشور ها مهاجرت کنند تعدادشان چشم گیر است از این رو رقابت برای دریافت ویزای کاری این متقاضیان کمی بالاست در این بخش قصد داریم به صورت مجزا شرایط این کشور ها را مورد بررسی قرار دهیم و برای پاسخ به سوال مدرک فنی حرفه ای در چه کشورهایی اعتبار دارد شما را راهنمایی کنیم.

مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای به استرالیا

کشور استرالیا از لحاظ شرایط اقتصادی و امکانات رفاهی مهاجر پذیر بودن دارای شرایط مطلوب می باشد از این رو زندگی در این کشور برای مهاجرین نیز یک زندگی ایده آلی خواهد بود. از جمله تفاوت هایی که برای با مدرک فنی و حرفه ای نسبت به سایر کشورها وجود دارد این است که شما باید حداقل باید ۵ سال سابقه کاری در رشته مورد نظر داشته باشید و همچنین باید تسلط کافی به مدرک زبان انگلیسی داشته باشید و بعد از اینکه شرایط شما مورد بررسی قرار گرفت از طرف این کشور یک جلسه مصاحبه برای شما صادر می شود که در این جلسه شما باید اثبات کنید که توانایی بالایی در رشته خود دارید. برای اطلاع از لینک مقاله مربوط را بخوانید.

لیست اسناد لازم برای مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای به استرالیا

  • مدرک با اعتبار فنی و حرفه ای
  • آیلتس 6.5
  • شرط سنی حداکثر 44
  • تمکن مالی کافی داشته باشید به عبارتی اسپانسر ایالتی داشته باشید.
  • سابقه کاری تان باید حداقل ۵ سال مرتبط با رشته ای که مدرک آن را گرفته‌اید باشد.

مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت به کانادا

از دیگر کشورهایی که به عنوان مهاجر پذیر ترین کشور در دنیا می‌توان آن را نام برد کشور کانادا می باشد که از لحاظ مساحت دومین کشور پهناور دنیاست این کشور نیز از لحاظ شاخص های استاندارد اقتصادی دارای شرایط مطلوبی می باشد نرخ بیکاری این کشور پایین است و دارای منابع طبیعی غنی است. در این بخش اسناد لازم جهت پذیرش با مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت به کانادا را تحلیل می کنیم:

  • مدرک فنی و حرفه ای مورد قبول
  • روزمه کاری مرتبط با سه سال تجربه
  • توانایی صحبت به زبان انگلیسی یا فرانسه با اثبات گواهی
  • سن کمتر از ۴۴
  • دریافت جاب آفر یا همان پیشنهاد شغلی از یک کارفرما

مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت به آلمان

یکی دیگر از کشورهایی که با داشتن مدرک فنی و حرفه ای می توانید به آن مراجعه کنید کشور آلمان می باشد این کشور به دلیل اینکه یکی از قطب های صنعتی و اقتصادی دنیا می باشد همواره نیاز به نیروی کار دارد به همین دلیل کشور آلمان برای افرادی که دارای مدرک فنی حرفه ای هستند معمولاً ویزای جاب سیکر یا همان جستجوی کار را صادر می کند که مدت این ویزا ۶ ماه می باشد متقاضی در این مدت فرصت دارد تا به دنبال شغل مناسب و مورد نظر خود بگردید و آن را پیدا کنید گفتنی است که جهت دریافت ویزای جاب سیکر نیاز است که:

  • توانایی اثبات زبان آلمانی در حد b2
  • مدرک فنی و حرفه ای مورد قبول
  • رزومه یا تجربه کاری مرتبط با مدرک
  • شرط سنی زیر 45

برای اطلاع از شرایط لینک مقاله را مطالعه کنید.

بهترین رشته های فنی برای مهاجرت (بهترین مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت)

قطعا در مقوله مهاجرت، بهترین مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت به خارج از کشور مدرکی است که در کشور مقصد به آن نیاز دارد. معمولا لیست مشاغلی که در کشورهای مختلف مهاجرپذیر ارائه می شود هر سال دچار تغییراتی می شود از این رو نمی توان هیچ رشته ای را به طور صد در صد به عنوان بهترین رشته برای تحصیل و کار در کشورهای دیگر نام برد در این بخش قصد داریم برخی از مشاغل رشته هایی که در کشورهای کانادا، آلمان، استرالیا مورد نیاز است و آنها مورد استفاده قرار می گیرند را نام ببریم.

استرالیا  آلمان کانادا
کشاورزی و دامپروری رشته برق مشاغل مرتبط با مهندسی مکانیک و صنایع
شغل های مرتبط با صنعت ساخت و ساز دامداری و دام پروری
برق لوله کشی و جوشکاری مشاغل مرتبط با تعمیر و نگهداری کابینت سازی، جوشکاری، لوله کشی
برق لوله کشی و جوشکاری کشاورزی و دامپروری مشاغل درمانی و پرستاری
حسابداری و حسابرسی
موسیقی و نقاشی حسابداری مالی مشاغل منابع انسانی

اعتبار مدرک فنی و حرفه ای در خارج از کشور

از آنجا که بسیاری از کشورهای پیشرفته و در حال توسعه عضو سازمان جهانی کار هستند مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت در این کشورها نیز از اعتبار خوبی برخوردار است اعتبار مدرک فنی و حرفه ای در خارج از کشور برای ایرانیان نیز بالاست. شاید از خود بپرسید مدرک فنی حرفه ای در چه کشورهایی اعتبار دارد؟ برای پاسخ با آن می گوییم مدرک فنی حرفه ای ایران در کشورهای عضو جهانی کار یا همان ilo می باشد، معتبر و در حال حاضر بسیاری از افرادی که دارای مدرک فنی و حرفه ای می باشند و مدرک دانشگاهی ندارند در خارج از کشور مشغول به کار هستند اما نکته مهم برای پیدا کردن شغل مناسب در خارج از کشور این است که شما باید به همراه مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت سابقه کاری مرتبط با رشته را نیز ارائه دهید تا مورد پذیرش برای استقبال از طرف دیگر کشورها قرار گیرید.

شرایط مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای بدون مدرک زبان

همانطور که پاراگراف های قبل به آن اشاره شد یکی از شرایط پذیرفته شدن شما در کشور مقصد آشنایی با زبان مردم آن است لذا داشتن مدرک زبان شانس شما را برای پذیرفته شدن در کشور مربوط بالا می برد در بسیاری از کشورها نیاز است که شما به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید و مدارک آیلتس 6.5 را همراه با مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت ارائه دهید اما برخی کشورها آشنا بودن با زبان گفتار مردم آن کشور کفایت می کند و نیاز نیست شما مدرک زبان انگلیسی ارائه دهید.

مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای از طریق تحصیل

مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای از طریق تحصیل را در این بخش نوشتار مطالعه می فرمایید. برای اینکه بتوانید با مدرک فنی و حرفه ای مهاجرت نمایید، بایستی مدرک دیپلم 12 ساله داشته باشید. چنانچه قصد ادامه تحصیل با مدرک فنی و حرفه ای دارید و از مؤسسات و هنرستان های فنی فارغ التحصیل شده اید، لازم است که دوره پیش دانشگاهی را گذرانده و دیپلم 12 ساله خود را اخذ نمایید. مدارک فنی و حرفه ای برای دریافت ویزا چندان کمکی به شما نمی کند و بعد از ورود به کشور مورد نظرتان می تواند برای شما مفید باشد. بنابراین برای اینکه بتوانیم مهاجرت تحصیلی داشته باشیم باید مدرک تحصیلی سال قبل را داشته باشیم، پس مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای از طریق تحصیل زمانی امکان پذیر است که شما مدرک پیش دانشگاهی را اخذ نموده، سپس برای ادامه تحصیل درکشور مورد نظرتان اقدام نمایید. مطالعه مقالات مهاجرت از طریق تحصیل، مانند مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل را به شما به پیشنهاد می کنیم. برای مطالعه مقاله از طریق لینک آن مراجعه کنید.

مهاجرت با مدرک فنی حرفه ای از طریق کار

مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای از طریق کار برای متقاضیانی که قصد کار در خارج از کشور را دارند تحت شرایطی امکان پذیر است. فرد با داشتن مدرک فنی و حرفه ای صرف نمی تواند اقدام به کاریابی کند. برای یافتن کار مناسب علاوه بر داشتن مدرک تحصیلی حداقل فوق دیپلم و سابقه کاری سه ساله، شخص نیاز به داشتن کارفرما و پیشنهاد شغلی دارد. رشته هایی مانند برق، مکانیک، لوله کشی، تأسیسات، جوشکاری و نجاری رشته هایی هستند که بازار کار نسبتاً خوبی در اروپا و استرالیا و کانادا دارند. در برخی رشته ها علاوه بر ارائه مدرک تحصیلی و سابقه کاری لازم، شخص مصاحبه حضوری و آزمون نیز باید بگذراند و تسلط کافی بر زبان انگلیسی نیز داشته باشد، برای این منظور داشتن مدرک زبان آیلتس با نمره 5 الزامی است.مطالعه مقالاتی مانند؛ مهاجرت به نیوزیلند از طریق کار و مهاجرت به آلمان از طریق مختلف به شما پیشنهاد می شود.

مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای از طریق سرمایه گذاری در این بخش مقاله بررسی شده است. متقاضیانی که مدرک فنی و حرفه ای داشته و قصد دارند در کشوری سرمایه گذاری نمایند و بیزنس خود را راه اندازی کنند، می توانند از روش های مختلف سرمایه گذاری مانند خرید ملک، ثبت شرکت و… یا روش های مبتنی بر سرمایه داری مانند روش خود حمایتی یا خود اتکایی اقدام نمایند. روش سرمایه گذاری از طریق خرید ملک در کشورهای یونان، پرتغال و اسپانیا و برزیل امان پذیر است و روش دیگر ثبت شرکت است که شخص می تواند با داشتن مدرک فنی و حرفه ای و سابقه کاری لازم اقدام به ثبت شرکت نماید و بیزنس پلن خود را ارائه نموده و کسب و کار خود را راه بیاندازد. در روش خود حمایتی نیز شخص با نشان دادن تمکن مالی خود می تواند اقامت کشور مورد نظرش را کسب نموده و سپس با توجه به تجربه و تخصصی که دارد، اقدام به خود اشتغالی نماید. مطالعه مقالات به شما پیشنهاد می شود.

سوالات متداول راجع به مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای

بهترین رشته های فنی برای مهاجرت کدام رشته ها می باشند؟

بهترین رشته ها برای مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای رشته هایی می باشند که بازار شغلی آنها در کشور مقصد بالا باشد از جمله رشته های حسابرسی و مالی و مدیریتی و فنی و پزشکی مراقبتی جزء بهترین رشته ها می باشند.

اعتبار مدرک فنی و حرفه ای در خارج از کشور به چه صورت است؟

چنانچه شخص دارنده مدرک فنی و حرفه ای دارای سابقه کاری حداقل سه ساله و مدرک تحصیلی فوق دیپلم باشد، اعتبار مدرک فنی و حرفه ای او تأیید می شود.

مدرک فنی و حرفه ای بین المللی چیست؟

مدرک فنی و حرفه ای بین المللی به این معنی است که مؤسسه یا سازمانی که این مدرک را صادر کرده است از اعتبار جهانی و بین المللی برخوردار است.

آیا اخذ مدرک فنی و حرفه ای برای مهاجرت کافی خواهد بود؟

داشتن مدرک فنی و حرفه ای برای مهاجرت نشان دهنده تخصص شخص بوده و تأثیری در اخذ ویزا نداشته و تنها کاریابی را برای شخص تسهیل می کند.

بهترین کشور برای مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای کدام کشور است؟

بهترین کشور برای مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای کشور آلمان است که امکان کار و تحصیل در کالج را برای متقاضی فراهم می نماید.

_____________سخن پایانی درباره مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت__________

مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای، مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای از طریق تحصیل، کار و سرمایه گذاری در این مقاله مورد بررسی دقیق علمی قرار گرفته است. در این مقاله  در مورد اینکه مدرک فنی حرفه ای در چه کشورهایی اعتبار دارد به طور کامل بحث و گفت و گو شد وسعی شد شرایط مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای و اعتبار این مدرک به طور جامع و کامل مورد تحلیل قرار بگیرد. چنان که گفته شد برای مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای از طریق تحصیل شخص نیاز به داشتن مدرک فوق دیپلم بوده و چنانچه از مؤسسات و هنرستان های فنی و حرفه ای فارغ التحصیل شده باشد، بایستی دوره پیش دانشگاهی را حتمأ بگذراند و سپس اقدام به مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای از طریق تحصیل نماید. برای مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای از طریق کار متقاضی باید سابقه کاری حداقل 3 ساله داشته باشد و برای مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای از طریق سرمایه گذاری شخص متقاضی نیاز به تمکن مالی کافی دارد. چنانچه شما عزیزان قصد مهاجرت با مدرک فنی و حرفه ای را دارید، به شما پیشنهاد می کنیم با کارشناسان مجرب ما در موسسه ملک پور تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت نمایید. همچنین شما عزیزان می توانید سوالات خود را در پای همین مقاله درج نمایید تا به صورت در اسرع وقت به آن ها پاسخ داده شود. چنانچه این مقاله رضایت خاطر شما عزیزان را کسب نموده است، خواهشمندیم 5 ستاره به آن امتیاز بدهید.

این مقاله معتبر ویزا پلیس: سیاست‌ها را ارزیابی می‌کند و به دنبال راه‌حل‌هایی است که به کاهش تأثیر منفی مهاجرت کنترل نشده بر امنیت کشور، اقتصاد، نیروی کار، آموزش، مراقبت‌های بهداشتی و محیط‌زیست کمک کند.

یونی استفاده کنید.

منبع : https://bahadoranian.com

 

محتویات این مقاله از سی وی نت پنهان کن
1 مهندسی داده
دکمه بازگشت به بالا