جامعه و خانواده

تالاب شکارممنوع مره قم به پناهگاه حیات وحش ارتقاء یابد

تالاب شکارممنوع مره قم به پناهگاه حیات وحش ارتقاء یابد

سی وی نت/قم معاون محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست کشور در بازدید از منطقه شکار ممنوع در جاده قم – گرمسار گفت: حضور گله بزرگ پرندگان در حال حرکت به سمت این تالاب در دل کویر بسیار ارزشمند و قابل توجه است. . پتانسیل زیست محیطی بزرگ در این منطقه می توان سطح حفاظتی آن را به پناهگاه حیات وحش ارتقا داد.

حسن اکبری معاون محیط زیست سازمان محیط زیست کشور در سفر یک روزه به شهر مقدس قم ضمن زیارت بارگاه ملکوتی حضرت فاطمه معصومه(س) و قبر مطهر شهدای گمنام. از منطقه حفاظت شده دره ببر، یک ذخیره گاه شکار ممنوع، یک موزه تاریخی. نجری از اداره کل و پارک پرندگان شهرداری قم بازدید کرد.

وی در بازدید از موزه تاریخ قم با اشاره به علم و آموزش در این فرهنگسرا بر لزوم حمایت، توسعه و بهسازی آن تاکید کرد و گفت: خانه ها و اعتبارات موجود نیاز باشد تا شهروندان از آن بهره مند شوند. موزه تاریخ طبیعی تا حد امکان. پیدا خواهد کرد

معاون محیط زیست گروه حفاظت محیط زیست کشور در بازدید از پارک پرندگان شهر قم گفت: برای رعایت قوانین زیست محیطی که همه چیز در باغ پرندگان و حمایت لازم است باید از توانایی های آموزشی وی استفاده کرد. آی تی. توسعه فرهنگی به ویژه برای کودکان و دانش آموزان استفاده شود.

وی همچنین با ابراز خرسندی از افزایش تعداد حیات وحش در منطقه حفاظت شده پلنگ دره گفت: اداره محیط زیست باید تمام تلاش خود را برای نجات و حفاظت از گیاهان و جانوران ارزشمند منطقه پلنگ دره به کار گیرد. . کار پیدا کن

اکبری تغییر پهنه بندی پلنگ دره را راهکاری برای حفاظت حداکثری از این منطقه برشمرد و گفت: باید برنامه ریزی های مهمی برای جلوگیری از شیوع بیماری های وحشی در منطقه و عدم چرای دام و کشف انجام شود. انواع منطقه پلنگ دره.

وی در پایان به ایستگاه غیر شکاری در جاده قم – گرمسار رفت و گفت: حضور یک گله بزرگ پرندگان مهاجر در این تالاب در دل کویر مفید است البته با توجه به پتانسیل بالای محیط زیست. در این منطقه. ، سطح حفاظت را می توان در پناهگاه حیوانات ارتقا داد.

معاون حفاظت محیط زیست بر ضرورت احیا و حفاظت از میراث اکولوژیکی تالاب ها و رودخانه های منطقه قم تاکید کرد و گفت: علاوه بر ایجاد ذخیره گاه زیست محیطی در این منطقه، امکان ایجاد منطقه پرنده نگری نیز وجود دارد. و از قدرت بخش خصوصی برای حفاظت از دریاچه مارا تا حد امکان استفاده کنید.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا