اقتصادیکسب و کار ایرانی

نصب و راه اندازی انواع باربیکیو حرفه‌ای

باربیکیو وسیله‌ای است که در انواع پخت‌وپز از آن استفاده می‌شود. طرز استفاده از این محصول به این گونه است که حرارت از زیر و به طور مستقیم به انواع مواد غذایی مخصوصا گوشت داده می‌شود. البته لازم به ذکر است که باربیکیو به روش پختن مواد غذایی گفته می‌شود و در آن ابتدا مواد غذایی را به سیخ کشیده و سپس بر روی ذغال‌های داغ یا میله‌های برقی قرار می‌دهند تا مواد غذایی مورد نظر کباب شود. برای خرید باربیکیو باغی حرفه ای و ارزان قیمت با ما همراه باشید.

مزایای خرید باربیکیو

باربیکیو وسیله‌ای بسیار مناسب و کاربردی برای درست کردن کباب به بهترین صورت ممکن بوده و دارای مزایای بسیار زیادی است. برخی از مزایای باربیکیو شامل موارد زیر می‌باشد:

  • قابلیت استفاده در مکان‌های مختلف مانند تراس، پارک، حیاط، پشت بام و …
  • دارای قابلیت نظافت و تمیزی راحت باربیکیو
  • هزینه کم در نصب و احداث باربیکیو
  • دارای قابلیت قطع اتوماتیک یا خودکار
  • دارای قابلیت تنظیم حرارت دلخواه
  • داشتن ایمنی حین کار
  • جلوگیری از خشک نشدن گوشت و حفظ شدن آب آن
  • ایجاد طعم دودی در گوشت

معرفی انواع باربیکیو

باربیکیو سنگی

یکی از باربیکیوهایی که برای ویلا و حیاط بسیار مناسب بودهف باربیکیو سنگی است و در واقع اصلی‌ترین تفاوت باربیکیوها در نوع سوخت و متریال به کار رفته در این وسیله می‌باشد. از ویژگی‌های این باربیکیو می‌توان به مقاومت بالای آن، شست‌وشوی ساده و آسان، قابل استفاده در مکان‌های مختلف مانند حیاط و ویلا، مقرون به صرفه بودن، نصب و اجرای آسان و … اشاره کرد.

باربیکیو ذغالی

همانطور که از نامش پیداست، این نوع از باربیکیوها با استفاده از ذغال کار می‌کنند. باربیکیو ذغالی جزو پرطرفدارترین نوع باربیکیو هستند و علت آن هم این است که اکثر افراد علاقه زیادی به درست کردن کباب بر روی ذغال دارند و همین موضوع باعث شده تا باربیکیو ذغالی در شمار محبوب‌ترین نوع باربیکیو قرار بگیرد.

باربیکیو آیلند

یکی از جدیدترین و مدرن‌ترین نوع باربیکیو، آیلند به شمار می‌رود. این مدل از باربیکیوها به صورت ذغالی و گازی مورد استفاده قرار می‌گیرند و دارای سینی چکه گیر در زیر محفظه باربیکیو هستند. از طرفی جنس باربیکیوهای آیلند از چوب ترمو است که طول عمر چوب ترمو بسیار زیاد بوده و شکل خود را در هر دما و شرایطی حفظ می‌کند و سازگار با محیط زیست است. از امکانات این محصول می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  1. دارای کشو و کابینت
  2. دارای سرخ کن
  3. اجاق تابشی
  4. اجاق خوراک پزی
  5. دارای سینک ظرفشویی

نکاتی در خصوص راه اندازی باربیکیو گازی و کاربردهای آن

در حالت کلی باربیکیو گازی اولین انتخاب برای آشپز حرفه‌ای است و علت آن هم این است که کنترل بیشتری روی شعله‌های آتش داشته و از طرفی نیاز به نظافت کمتری دارند. آشپزی با باربیکیوهای گازی بسیار آسان‌تر از سایر باربیکیوها می‌باشد و هر شخصی به راحتی می‌تواند با آن کار کند. برای نصب و راه اندازی باربیکیوهای گازی توجه به برخی نکات بسیار مهم می‌باشد که در ادامه با آن‌ها بیشتر آشنا خواهید شد.

انتخاب مکان مناسب جهت نصب باربیکیو

یکی از مهم‌ترین نکته در نصب و راه اندازی باربیکیو، انتخاب یک مکان مناسب برای آن می‎‌باشد و از آن‌جایی که باربیکیوها انواع و اقسام مختلفی دارند، مهم است که این وسیله در چه مکانی قرار بگیرد. تا جایی که می‌توانید باربیکیو را در جایی قرار دهید که صاف باشد و از قرار دادن باربیکیو در مجاورت و یا زیر درختان خودداری کنید. مواد قابل ارتعاش مانند بنزین، کاغذ و سایر مواردی که آتش را به خود جذب می‌کنند را به هیچ عنوان در مجاورت با باربیکیو قرار ندهید. همچنین می‌توانید برای جلوگیری از زنگ زدگی بدنه باربیکیو آن را در زیر یک سایبان قرار دهید.

اطمینان از بسته شدن درست شیلنگ‌ها

باربیکیوهای گازی به دلیل استفاده از گاز طبیعی در معرض آتش سوزی و نشت گاز می‌باشند؛ پس از همین جهت هنگام نصب و راه اندازی باربیکیو گازی از اتصال صحیح شلنگ‌ها و همچنین عدم نشت گاز اطمینان داشته باشید و پس از استفاده از باربیکیو فلکه اصلی گاز را ببندید.

تمیزی و نظافت باربیکیو

سعی کنید پس از هر بار استفاده از باربیکیو، سطح آن را تمیز کنید. قبل از روشن کردن باربیکیو با استفاده از برس‌های گریل و یا برس‌های سیمی سطح گریل را از آثار به جا مانده از پخت‌وپز سری قبلی پاک کنید. همچنین می‌توانید برای تمیز کردن سطح باربیکیو از یک ورقه آلومینیومی مچاله کمک بگیرید و برای کاهش چسبندگی صفحه گریل از یک دستمال کاغذی آغشته به روغن استفاده نمایید.

طریقه نصب و راه اندازی باربیکیو برقی

از آن جایی که اجزای باربیکیوها تقریبا شبیه به هم است، همه آن‌ها دارای بدنه گریل، کابین پایینی، محفظه‌ی تخلیه روغن، دودکش، توری، کلاهک و … هستند که طبق دستورالعمل دفترچه راهنما باید آن‌ها را سر هم کنید. البته باید بدانید زمانی که دستگاه را برای اولین بار روشن می‌کنید، توری کباب، کفپوش و محفظه تخلیه روغن آن را جدا کرده تا در صورت بروز هر گونه مشکلی در راه اندازی اولیه، بتوانید آن را عیب یابی کنید. باربیکیوهایی که دارای ترموستات و فن هستند، حتما باید به برق متصل شده تا بتوانند راه اندازی شوند، پس باید دوشاخه‌ی آن را به برق بزنید و پس از اتصال دستگاه به برق، مخزن ذغال آن را پر کنید.

البته سعی کنید از ذغال‌های خرد شده استفاده کنید و آن‌ها را در سطل بزرگی که به بدنه باربیکیو متصل است، بریزید. باید دقت داشته باشید که اگر از قبل ذغالی در آن باقی مانده است، حتما باید آن را خالی کنید. در صورتی که میله‌ی سمت چپ بدنه اصلی باربیکیو، که بخشی از ترموستات دستگاه نیز می‌باشد، روغنی و کثیف شده و جرم گرفته باشد، قبل از شروع کار دستگاه، باید آن را تمیز کنید؛ زیرا اگر این ترموستات کثیف باشد، در زمان پخت نوسانات دمایی ایجاد می‌کند و ممکن است حرارت را به مقدار زیادی بالا ببرد.

سخن پایانی

استفاده از باربیکیو و کباب پز در سراسر جهان به خصوص در کشور ما بسیار محبوب بوده و از زمان‌های قدیم نیز بسیار مورد استفاده قرار گرفته است. امروزه باربیکیوها دارای تنوع بسیار زیادی هستند که شامل باربیکیوهای سنگی، آجری، ذغالی، آیلند و … می‌باشند که شما باید بر اساس نیاز خود به خرید این محصول اقدام کنید.

 اگر قصد خرید باربیکیو، شومینه، آتشدان و اطلاع از قیمت انواع باربیکیو را دارید می‌توانید از سایت شومینه پدیده اقدام به خرید محصول مورد نظرتان نمایید.

دکمه بازگشت به بالا