جامعه و خانوادهکسب و کار ایرانی

چگونه می توانم یک حساب رایگان Tradeview Pro دریافت کنم؟

سایت تریدینگ ویو TradingView

برای اینکه بدانیم، سایت تریدینگ ویو از چه ویژگی‌هایی برخوردار است و خرید اکانت تریدینگ ویو چه مزایایی دارد، لازم است تا در ابتدا، بدانیم این برنامه دقیقا چیست و به چه هدفی راه‌اندازی شده است. تمامی کاربرانی که برای تجربه نحوه معامله در تریدینگ ویو اقدام می‌کنند، از یک ویژگی بسیار مهم این پلتفرم بهره‌مند می‌شوند؛ ویژگی و قابلیتی که امکان پیشبینی یا ارزهای دیگر و قدرت تجزیه‌وتحلیل را به صورت دقیق هدیه می‌دهد.

اگر وارد این سایت شوید، تصویری از یک کوهنورد خواهید دید که به دره پایین پای خود، زل زده است؛ در کنار این تصویر، هم یک جمله با عنوان Look First نوشته شده است. همه این نشانه‌ها بیانگر آن است که مجموعه TradingView، قابلیت دید عمیق بازارهای مختلف سرمایه‌گذاری و همچنین، قدرت محاسبه و پیشبینی قبل از اقدام را برای شما به ارمغان می‌آورد. با یادگیری نحوه معامله در تریدینگ ویو، می‌توان از نرم‌افزاری بهره برد که با جمع‌آوری و غربال کردن اطلاعات سهام بازارهای آنلاین و معامله ارز دیجیتال، دید گسترده و وسیعی از سرمایه‌گذاری را ارائه خواهد داد.

تمامی ابزارهایی که با تکیه بر اکانت تریدینگ ویو به دست می‌آیند، به کاربران و تریدرها این امکان را می‌دهد تا آن‌ها با تحلیل‌های نموداری و دقیق، قابلیت سرمایه‌گذاری و ترید کردن سودآور را داشته باشند. به عبارت دیگر، استفاده از نمودارها و قابلیت‌های این پلتفرم دقیقاً مثل این می‌ماند که شما بخواهید از یک ارتفاع بلند بپرید و با استفاده از یک سری ابزار، مطمئن شوید که پس از سقوط، روی یک مکان ایمن فرود می‌آیید و دچار آسیب نخواهید شد.

آغاز فعالیت تریدینگ ویو

ژوئن سال ۲۰۱۲ بود که به عنوان یک پلتفرم اجتماعی برای معامله‌گران، سرمایه‌گذاران و به طور کلی، تریدرها ارائه شد. این پلتفرم با تکیه بر زبان برنامه‌نویسی یا اسکریپت خود، امکان سفارشی‌سازی کردن نمودارها و شاخص‌ها را برای کاربران فراهم می‌کرد. این سفارشی‌سازی باعث می‌شد تا کاربران بتوانند تمامی شاخص‌های مورد نظر خودشان را داشته باشند؛ برای مثال، اگر یکی از تریدرهای بازار فارکس وارد این پلتفرم می‌شد، می‌توانست تمامی شاخص‌ها و به دنبال آن، تمامی نمودارهای تحلیل فارکس را در دستان خود داشته باشد.

به دلیل تطبیق‌پذیری و سهولت کاربری این پلتفرم، بسیاری از تریدرها و شرکت‌های نرم‌افزار مالی، از تریدینگ ویو به عنوان گزینه‌ای ایده‌آل یاد می‌کنند. البته ناگفته نماند که یکی از نقاط منفی این پلتفرم این است که اکثر کارگزاری‌های بزرگ هنوز به صورت مستقیم با تریدینگ ویو وارد معامله و همکاری نشده‌اند و به نوعی، آن را (هنوز) به رسمیت نمی‌شناسند.

کاربران می‌توانند با تریدینگ ویو، به مفاهیم جدید دست پیدا کنند و نوسانات بالا و پایین بازار را مورد بررسی قرار بدهند. همچنین، امکان بررسی نتایج نمودارها، همکاری با معامله‌گران دیگر، چت کردن و همچنین، تمرین معاملات به صورت هوشمند هم از جمله قابلیت‌ها و ابزاری است که معامله در تریدینگ ویو به همراه خواهد داشت. خرید اکانت tradingview از سایت معتبر و اصلی.

تریدینگ ویو چگونه کار می‌کند؟

از جمله ویژگی‌های دیگری که کاربران را برای یادگیری نحوه معامله در تریدینگ ویو ترغیب می‌کند، حجم انبوه اطلاعات بازارهای مختلف است. حتی جالب‌تر، این است که کاربران پیش از آموزش تریدینگ ویو هم می‌توانند از بخش عمده‌ای از این اطلاعات که در صفحه اول سایت وجود دارد، استفاده کنند. برای مثال، همین که شما وارد صفحه اصلی سایت می‌شوید، علاوه بر آن عکس و جمله‌ای که در موردشان صحبت کردیم، با چند تحلیل کوتاه در رابطه با BTC، USD/ETH، EUR/USD و یا BTC/USD مواجه خواهید شد که میزان نوسان یا تغییر قیمتی آن‌ها به صورت سبز (افزایش) یا قرمز (کاهش) مشخص شده است.

هنگامی که شما برای معامله در تریدینگ ویو اقدام می‌کنید و از ویژگی‌های پرمیوم آن بهره‌مند می‌شوید، به انجمن اصلی پلتفرم، و نمودارهای ویژه آن هم دسترسی خواهید داشت. با ثبت نام در تریدینگ ویو و برخورداری از اکانت پرمیوم تریدینگ ویو می‌توان از هشدارها و تجزیه‌وتحلیل‌های شاخص‌ها و نمودارهای سهام بازار مطلع و آگاه شوید. البته همان‌طور که گفته بودیم، تنها نقطه‌ضعف برجسته این پلتفرم در حال حاضر، محدودیت همکاری آن با کارگزاران مختلف است. هم‌اکنون، این مجموعه تنها با کارگزاران زیر در ارتباط است:

  • Merrill (از طریق CQG API)
  • Modalmais
  • Alor

تریدینگ ویو با کارگزاری‌های مختلف فارکس هم در ارتباط و همکاری متقابل است و می‌توان روی آن بخش از دنیای سرمایه‌گذاری‌ها هم حساب ویژه‌ای باز کرد.

مزایا و معایب تریدینگ ویو

در ادامه برای بررسی و آشنایی بیشتر لازم است مزایا و معایب پلتفرم مالی تریدینگ ویو را با هم بشناسیم.

مزایا تریدینگ ویو:

  • رقابت را در بازارهای مالی به واسطه‌ی ابزار تخصصی آسان‌تر می‌کند.
  • می‌توان از تحلیل‌ها و سبک معاملاتی تریدرهای بزرگ از این طریق الگوبرداری کرد.
  • بهترین نوع نمودار را به ساده‌ترین شکل ممکن در اختیار کاربران قرار می‌دهد.
  • اطلاعات موجود در سایت قابل اطمینان است؛ زیرا قبل از انتشار چندین سازمان معتبر آن‌ها را بررسی می‌کنند.
  • کارشناسان این وب‌سایت برای ارائه تحلیل از ابزارهای فوق‌پیشرفته استفاده می‌کنند.
  • ابزار کامل برای رسم نمودار و قابلیت اشتراک‌گذاری آن با دیگران.
  • دسترسی به حجم زیادی از اطلاعات و تحلیل‌های حرفه‌ای با قابلیت فیلتر کردن آن‌ها برای دسترسی آسان‌تر.

معایب تریدینگ ویو:

  • قیمت بالا برای نسخه‌های غیر رایگان.
  • عدم ارائه اطلاعات لازم برای ترید کردن روزانه.
  • گزارش‌هایی از ضعف در گزینه‌ی ذخیره‌سازی نمودارها.

کاربردهای اکانت تریدینگ ویو

شاید این پرسش در ذهن شما پیش آمده باشد که اصلا آموزش معامله در تریدینگ ویو چه فایده‌ای دارد و چه کاربردهایی را می‌توان از این پلتفرم و ابزارهایش انتظار داشت. برای به درک نحوه معامله در تریدینگ برسیم و بدانیم کاربرد آن دقیقا چیست، لازم است تا با ویژگی‌های مهم این پلتفرم آشنا شوید. استفاده از اکانت TradingView چند ویژگی مهم دارد که به صورت مشخص، ضرورت استفاده از این پلتفرم را توضیح می‌دهند:

نمودارهای HTML5

تریدرها می‌توانند با توجه به نیاز خود، نمودارهای ساده‌ای برای ردیابی یک یا دو سهام ایجاد کنند. همچنین، امکان رسم و ایجاد نمودارهای گویا که بازارهای سهام مختلف و متنوع را ردیابی می‌کنند هم از جمله قابلیت‌های این پلتفرم است.

ارسال هشدارهای ویژه از سوی سرور

کاربر تریدینگ ویو، نیازمند تنظیم هشدارهایی می‌شود که شرایط خاص بازار یا وضعیتی ویژه از معیارهای تعیین‌شده توسط کاربران را اعلان می‌کند. به طور کلی، ۱۲ وضعیت ویژه برای تنظیم هشدار وجود دارند که می‌توان آن‌ها را به وجود آورد. برای مثال، اگر یک تریدر، شاخصی تعیین‌شده (مثل مقایسه USD با BTC) را در حالتی مشخص قرار دهد، با تغییر وضعیت مورد نظر، هشدارهای ویژه‌ای به گوشی موبایل یا اکانت او اعلان خواهند شد. این اعلان‌ها باعث می‌شوند که تریدر، چند قدم از وضعیت نامطلوب جلوتر باشد و بتواند از ضررهای احتمالی بگریزد.

نمایشگر سهام

 یکی دیگر از کاربردهای تریدینگ ویو، چیدن سهام مورد نظر بر اساس معیارهای معین‌شده توسط تریدر است. همچنین، با استفاده از تریدینگ ویو و زبان برنامه‌نویسی مخصوص آن که Pine script نام دارد، می‌توان نمودارها، و شاخص‌های خود را از همان ابتدا به وجود آورد.

تمرین تجارت و معامله‌گری

 همان‌طور که گفته بودیم، یکی از ویژگی‌های این پلتفرم، امکان تمرین کردن تریدها یا معاملات بازارهای مختلف است. کاربران مبتدی می‌توانند بدون صرف هزینه یا خرید سهام، چند معامله تمرینی را در تریدینگ ویو انجام دهند تا به قول معروف، قِلِق کار دستشان بیاید.

دسترسی به صرافی‌ها

 بسته به نوع برنامه مورد نظر، می‌توان به بیش از ۵۰ صرافی مختلف در سراسر جهان دسترسی داشت.

ارتباط با معامله‌گران فعال

 یکی دیگر از مزایای آموزش و استفاده از نحوه معامله در تریدینگ ویو، این است که می‌توان در جمع تریدرهای فعال و موفق قرار گرفت و نظرات آن‌ها بهره‌مند شد.

ارائه پایگاه داده‌ها و اطلاعات انبوه

 علاوه بر اطلاعات بسیار جامع و کاملی که در رابطه با سهام هر بازار وجود دارد، می‌توان از یک صفحه مخصوص برای کسب آگاهی در رابطه با نحوه کار در این پلتفرم هم برخوردار شد.

نحوه ثبت نام در سایت تریدینگ ویو و کار با آن

پیش از معامله در تریدینگ ویو، لازم است تا در سایت آن ثبت نام کنید. برای این کار هم لازم است تا به صفحه اصلی سایت، به آدرس بروید  و روی گزینه Sign in که در سمت راست بالا صفحه قرار گرفته است، کلیک کنید. در ادامه، روی گزینه Sign up که در قسمت پایین صفحه قرار دارد، کلیک کنید. همچنین، شما می‌توانید با استفاده از پروفایل‌های صفحات اجتماعی خود، وارد شوید. در ادامه برای آموزش معامله در تریدینگ ویو با ما همراه باشید.

باز کردن نمودار در تریدینگ ویو

پس از ثبت نام در تریدینگ ویو، می‌توانید وارد بخش طراحی و تحلیل نمودار شید.  با کلیک روی گزینه Chart که در قسمت چپ بالای صفحه قرار دارد، نموداری را در تریدینگ ویو باز کنید. شما می‌توانید، نمادها یا شاخص‌های مورد نظرتان را با کلیک کردن روی قسمت چپ بالای صفحه تغییر دهید؛ این امکان، با تایپ کردن نماد یا شاخص مورد نظر هم امکان‌پذیر است.

در این بخش شما حتی می‌توانید با جستجوی نماد مورد نظر، آن را به راحتی در فضای تریدینگ ویو پیدا کنید.

اگر خیلی حرفه‌ای هستید و می‌خواهید در ادامه از امکانات بیشتر تریدینگ ویو بهره‌مند شوید، می‌توانید از اندیکاتور هم استفاده کنید. برای اینکه بتوانید اندیکاتور مورد نظرتان را روی نمودار پیاده کنید، کافی است که روی نماد fx در بالای نمودار کلیک کنید. با باز شدن منو، اندیکاتور را به نمودار اضافه می‌شود.

آشنایی با ابزارهای کاربردی تریدینگ ویو

همانطور که اشاره شد این پلتفرم ابزارها و بخش‌های مختلفی دارد که در ادامه به معرفی و کاربردهای هرکدام می‌پردازیم.

نوار ابزار بالا

  1. Symbol Search: در این بخش که اولین گزینه در نوار ابزار بالای پنل است، می‌توانید نماد دارایی مورد نظر خود برای مثال قیمت بیت کوین به دلار را انتخاب کنید. در قسمت جستجو این گزینه هم می‌توانید به‌راحتی نمادهای مورد ظر خود را تایپ و پیدا کنید.
  2. D: تایم‌‌فریم‌ها (بازه‌های زمانی) از یک ثانیه تا یک ماه، در این قسمت قابل مشاهده‌ هستند. نسخه رایگان تریدینگ ویو امکان شخصی‌سازی این بخش را ارائه نمی‌دهد. اما در صورت استفاده از نسخه‌های غیر‌ رایگان، این بخش قابلیت شخصی‌سازی نیز دارد. بعد از شخصی‌سازی یک ستاره به این بخش اضافه می‌شود که با استفاده از آن می‌توانید تایم‌فریم مورد‌نظر خود را انتخاب کنید.
  3. Candles: می‌توانید نحوه نمایش نمودارها را با سلیقه‌ی خود تغییر دهید. در حالت پیش‌فرض نمودارها در وضعیت کندل استیک (Candlesticks) هستند که محبوب‌ترین سبک نمایش میان تریدرهاست.
  4. Compare: در این قسمت می‌توان چند نمودار را بر روی هم انداخت و نوسانات قیمت آن‌ها را با هم مقایسه کرد. این بخش برای بررسی هم‌بستگی قیمت چند ارز استفاده می‌شود. برای مثال می‌توانید در کنار قیمت بیت کوین، قیمت اتریوم را نیز مشاهده و با بیت کوین مقایسه کنید.
  5. Indicators: گزینه‌ی بعدی دکمه‌ی اندیکاتور است. فهرست کامل اندیکاتورها در این بخش قرار می‌گیرد. با تایپ کردن نام اندیکاتور مورد‌نظر خود می‌توانید به‌راحتی آن را پیدا کنید.
  6. Financials: این گزینه فهرستی از اندیکاتورهای مالی در اختیار کاربر قرار می‌دهد. تحولات قیمت را می‌توان در کنار شاخص‌های مالی با استفاده از این گزینه بررسی کرد.
  7. Templates: استفاده از قالب‌های آماده و ذخیره شده اندیکاتور برای یک استراتژی خاص با این گزینه امکان‌پذیر است.
  8. Alert: دکمه هشدار گزینه بعدی این نوار ابزار است. می‌توانید از این بخش برای تنظیم رسیدن ارز به قیمت مورد نظر خود استفاده کنید تا به چک کردن مداوم بازار نیاز نداشته باشید.
  9. Replay: گزینه پخش مجدد به کاربران امکان بررسی سوابق معاملات خود و استراتژی‌های آن‌ها در معاملات قبلی را می‌دهد. همچنین می‌توان از این طریق یک روند خاص تحولات قیمت را با سرعت مورد‌نظر مشاهده کنید.
  10. Layout: با استفاده از این گزینه می‌توان از طریق تقسیم کردن پنجره به بخش‌های مختلف، قیمت ارزهای مختلف یا تایم‌فریم‌های مختلف را با یکدیگر مقایسه کرد. این بخش در حساب‌های کاربری رایگان غیر‌فعال است و در نسخه‌های غیر‌ رایگان تریدینگ ویو امکان مقایسه ۲، ۴ یا ۸ جفت ارز وجود دارد.
  11. Unnamed: گزینه بعدی به‌نوعی دکمه Save یا ذخیره است. با استفاده از این گزینه کاربران می‌توانند طرح‌ یا Layout نمودار خود را ذخیره کنند. به‌طور کلی تمامی موارد شخصی‌سازی شده را با این دکمه می‌توان در نسخه‌های غیر‌ رایگان ذخیره کرد (در صورتی که به اشتباه بدون ذخیره کردن از سیستم خارج شوید، سیستم به‌طور خودکار تغییرات اعمال شده را ذخیره می‌کند). این آیکون نیز قابلیت‌های مختلف خود را بر اساس نوع حساب کاربری ارائه می‌دهد.
  12. Chart Setting: کلید تنظیمات گزینه بعدی این نوار ابزار است. این آیکون گزینه‌های شخصی‌سازی متعددی را به کاربران ارائه می‌دهد. رنگ و ظاهر، منطقه زمانی، خطوط وضعیت، مقیاس و رویدادها برخی گزینه‌هایی هستند که در این بخش قابل تغییر هستند. این تغییرات را می‌توان در معاملات بعدی نیز به‌کار گرفت.
  13. Full Screen: کاربر با گزینه تمام صفحه می‌تواند صفحه‌ی نمودار با حداکثر اندازه بر روی نمایش‌گر خود مشاهده کند.
  14. Snapshot: با استفاده از آیکون دوربین می‌توانید از صفحه خود عکس یا اسکرین شات بگیرید و اطلاعات خود را با این روش ذخیره کنید یا با دیگران به اشتراک بگذارید.
  15. Publish: با استفاده از این آیکون کاربران می‌توانند تحلیل‌ها یا معاملات شخصی خود را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنند و با دیگران در  سایر کانال‌های ارتباطی به اشتراک بگذارند.

راهنمای جامع تریدینگ ویو – بهترین پلتفرم بررسی نمودار و انجام تحلیل تکنیکال-01

به عنوان یک معامله‌گر همواره به دنبال ابزاری بوده‌ام که کار من را یک سطح بالاتر ببرد. تریدینگ ویو () بی‌شک یکی از همان ابزارهاست. پس در ادامه به بررسی کامل تریدینگ ویو (مخصوص افراد مبتدی) می‌پردازیم.

تریدینگ ویو تنها یک پلتفرم بررسی نمودار نیست، شما می‌توانید از رابط کاربری آن بهره برده و به‌صورت مستقیم در بازار به معامله بپردازید، با هزاران معامله‌گر در ارتباط باشید، ایده‌های معاملاتی پیداکرده یا اسکرینرهایی را اجرا کنید. هر کاری را اراده کنید، تریدینگ ویو آن را انجام می‌دهد.

مطمئنم که به عنوان یک معامله‌گر اینکه بیشترین استفاده را از پلتفرم معاملاتی‌تان ببرید بسیار ضروری است. هرچند هزاران وب سایت، اسکرینر و نرم‌افزار وجود دارند که انتخاب بهترین مورد از بین آن‌ها می‌تواند بسیار وقت‌گیر باشد.

در این راهنمای تریدینگ ویو، به شما اینکه چرا تریدینگ ویو بهترین همراه معاملاتی شماست و چگونه عملکرد آن منجر به بازدهی بیشتر شما خواهد شد، می‌پردازیم.

تریدینگ ویو چیست؟

بیایید یک نگاه کلی و سریع به تریدینگ ویو داشته باشیم.

تریدینگ ویو یک پلتفرم آنلاین معاملات و نمایش نمودار است که درعین‌حال به عنوان یک شبکه اجتماعی نیز عمل می‌کند. این پلتفرم درواقع یک پلتفرم پیشرفته بصری مالی است. این پلتفرم در سال ۲۰۱۱ عرضه شد و کمپانی آن در وسترویل اوهایو قرار دارد.

این پلتفرم یکی از متنوع‌ترین و قدرتمندترین پلتفرم‌های معاملاتی موجود است که تماماً بر پایه وب ساخته شده است. اگر می‌خواهید سطح معامله‌گری خود را بالاتر ببرید، نیاز به ابزاری دارید که ابزارهایی پیشرفته‌تر به شما ارائه کند.

از تریدینگ ویو می‌توان برای معامله، بررسی نمودار و تحلیل سهام، جفت ارزهای ، شاخص‌ها، بازار و هر دارایی قابل معامله‌ای استفاده کرد.

من چندسالیست که ازین ابزار معاملاتی استفاده می‌کنم و پلتفرمی است که از آن برای بررسی دارایی‌ها و هشدارهای معاملاتی خود در هر دستگاهی (آیفون، تبلت یا لپتاپ) استفاده می‌کنم. باید بگویم که تریدینگ ویو واقعاً استانداردهای پلتفرم‌های معاملاتی را بالاتر برده است.

تریدینگ ویو قابلیت شخصی‌سازی بالایی داشته و تجربه کاربری آن بسیار روان است. همچنین طراحی این وبسایت بسیار ریسپانسیو است. می‌توان این نمودارها را در هر سیستم‌عامل (iOS، اندروید، ویندوز و لینوکس) و هر دستگاهی (iPad، تلفن‌های هوشمند) مشاهده کرد.

چرا باید از تریدینگ ویو استفاده کنید؟

تریدینگ ویو یک پلتفرم بسیار موفق است. موفقیت تریدینگ ویو بسیار چشمگیر است. این پلتفرم امروزه میزبان بالغ بر ۹.۸ میلیون سرمایه‌گذار بوده و تا به حال بیش از ۴ میلیون ایده معاملاتی و بیش از ۲۵ میلیون نمودار پست شده است. براساس داده‌های وب سایت ، تریدینگ ویو پنجمین وب سایت پربازدید دنیا در زمینهٔ مالی است و ماهانه حدوداً ۹۲ میلیون بار از آن بازدید می‌شود.

با استناد به آمار Alexa، این وبسایت در بین ۵۰۰ وبسایت برتر دنیا قرار داشته و رتبه آن از بسیاری از وبسایت‌های مشهور همچون CNBC، Wall Street Journal، MarketWatch، Reuters، The Economist، Motley Fool، و TechCrunch بالاتر است. تریدینگ ویو از ۱۸ زبان پشتیبانی می‌کند که از جمله زبان‌های مورد پشتیبانی باید به روسی، چینی، اسپانیولی، پرتغالی، ترکی و …. اشاره کرد.

ایده کلی موجود در پس تریدینگ ویو این است که به غیر از یک پلتفرم نموداری و معاملاتی، باید به عنوان یک شبکه اجتماعی معامله‌گری فعالیت نماید. در حقیقت نیز تریدینگ ویو بزرگ‌ترین و فعال‌ترین شبکه اجتماعی برای معامله‌گران و سرمایه‌گذاران به شمار می‌رود. در اینجا نه تنها می‌توانید ایده‌های خود را به اشتراک بگذارید، بلکه می‌توانید از بهترین معامله‌گران آموخته و معامله‌گری خود را بهبود ببخشید. شما قابلیت چت با دیگر معامله‌گران، مشاهده ستاپ‌های معاملاتی آن‌ها، تبادل نظر، شرکت در مباحث و دنبال کردن آن‌ها را دارید. اجتماع موجود در این پلتفرم عظیم بوده و روزانه به تعداد افراد عضو در آن افزوده می‌شود. شما می‌توانید با میلیون‌ها معامله‌گر صحبت کنید. در تریدینگ ویو کاربرها برحسب امتیازاتی رتبه بندی شده‌اند. بنابراین شما می‌توانید مستقیماً به سراغ محبوب‌ترین‌ها رفته و از آن‌ها یاد بگیرید.

دکمه بازگشت به بالا