جامعه و خانواده

۷۰ درصد مراکز درمانی خصوصی لرستان برای بی‌خطرسازی زباله‌های عفونی همکاری دارند

سی وی نت/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: ۷۰ درصد مطب‌ها و مراکز درمانی خصوصی برای بی‌خطرسازی زباله‌های عفونی خود همکاری دارند.

علی سالاروند در گفت‌وگو با سی وی نت اظهار کرد: ۲۲ مرکز درمانی بیمارستانی در استان دارای دستگاه اتوکلاو هستند.

وی ادامه داد: براساس قانون مدیریت پسمان باید زباله‌های عفونی در نزدیکترین محل برای بی‌خطرسازی تحویل متولی این موضوع قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان در خصوص وضعیت پسماند عفونی مطب‌ها و مراکز درمانی خصوصی در استان، با بیان اینکه ۷۰ درصد مطب‌ها و مراکز درمانی خصوصی برای بی‌خطرسازی زباله‌های عفونی خود همکاری دارند، اظهار کرد: براساس مکاتبه‌ای که با داستان مرکز لرستان انجام شده افرادی که کم‌کاری می‌کنند مرکز آنها با دستور دادستان پلمب می‌شود.

سالاروند گفت: با توجه به اینکه میزان پسماند عفونی مطب‌ها و مراکز خصوصی بین یک تا دو کیلو است، الزام به داشتن دستگاه اتوکلاو برای هر مطب مقرون به صرفه نیست.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان بیان کرد: براین اساس زیرساخت متمرکزی در شرق و مرکز استان طراحی کردیم و یک دستگاه اتوکلاو توسط بخش خصوصی در بیمارستان شهدای عشایر راه‌اندازی شده تا پسماند مراکز خصوصی و مطب‌ها در آنجا بی‌خطرسازی شود.

وی با بیان اینکه شهرداری‌ها مسئول جمع‌آوری پسماند عادی هستند، تصریح کرد: پس از بی‌خطرسازی پسماند پزشکی آنها به پسماند شبه عادی تبدیل می‌شوند و شهرداری‌ها موظف هستند پسماند بی‌خطرسازی شده را در یک ترانشه جداگانه دفن کنند.

سالاروند میزان پسماند تولید شده به ازای هر تخت بیمارستانی در کشور را ۴ کیلوگرم عنوان کرد و افزود: این درحالیست که میزان پسماند تولید شده به ازای هر تخت بیمارستانی در دنیا ۱.۵ کیلوگرم است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا