جامعه و خانوادهکسب و کار ایرانی

چگونه تیغه چرخ گوشت را تیز کنیم؟

چرخ گوشت یکی از پرکاربردترین وسایل آشپزخانه است. مرغ، برای چرخ کردن ماهی و سبزیجات مختلف استفاده می شود. با این حال، مانند سایر ابزارها، چرخ گوشت با گذشت زمان کند می شود و کارایی خود را از دست می دهد. تیغه های کدر نه تنها آسیاب کردن مواد را دشوار می کند، بلکه بر سلامت شما نیز تأثیر می گذارد. بنابراین در این مقاله نحوه تیز کردن تیغه چرخ گوشت را یاد می گیریم و مرحله به مرحله توضیح می دهیم. همچنین یک فیلم آموزشی داریم که نحوه تیز کردن تیغ چرخ گوشت ناسیونال و تیغه های چرخ گوشت را در خانه به شما آموزش می دهد. با فروشگاه آنلاین قطعات لوازم خانگی همراه باشید.

برآمدگی تیغ چه مشکلاتی ایجاد می کند؟

کندی آسیاب یکی از رایج ترین مشکلاتی است که به مرور زمان و با استفاده مکرر از آسیاب رخ خواهد داد. عوامل موثر در مشکل کندی تیغه های چرخ گوشت عبارتند از: اصطکاک گوشت به گوشت در حین آسیاب کردن، برخورد با استخوان ها یا سایر اجسام سخت در حین آسیاب کردن، و حمل و نقل ضعیف. شستن چاقوها و استفاده از مواد نامناسب برای چرخ گوشت. به طور کلی، تیرگی و عدم تیز شدن تیغه ها در طول زمان منجر به مشکلاتی می شود که در ادامه به آن می پردازیم:

در صورت کند شدن سرعت تیغه های چرخ گوشت، آسیاب کردن مواد سخت می شود و فشار زیادی به موتور و دستگاه وارد می شود.

تیغه های آهسته نمی توانند مواد را به طور یکنواخت آسیاب کنند و تکه های بزرگ گوشت باقی می ماند.

استفاده از چرخ گوشت با تیغه های کمتر عمر آن را کوتاه می کند.

کندی بال ها باعث می شود که گوشت به خوبی آبکشی نشود و چربی و گوشت داخل قسمت های مختلف دستگاه باقی بماند و در نهایت باعث ایجاد بوی بد در دستگاه گوشت شود.

بنابراین می توانید با تیز کردن به موقع تیغه های چرخ گوشت خود از بروز این مشکلات جلوگیری کرده و کارایی و عمر دستگاه را افزایش دهید.

تیغه چرخ گوشت را چه زمانی باید تیز کرد؟

تیغه های چرخ گوشت یکی از مهم ترین قطعات آن است که با گذشت زمان و استفاده مداوم از سرعت آن کند می شود. تیزی تیغه های چرخ گوشت بستگی به تعداد استفاده و نوع گوشت دارد. زمانی که چاقوی دستگاه کدر می شود، لازم است اقدامات لازم برای تیز کردن آن انجام شود. در ادامه به بررسی علائم کند شدن تیغه چرخ گوشت می پردازیم:

اگر مجبورید برای چرخ کردن گوشت فشار زیادی به چرخ گوشت وارد کنید، تیغه ها کند هستند.

اگر گوشت کاملا آسیاب نشده باشد و تکه های بزرگ باقی بماند، تیغه باید تیز شود.

اگر هنگام چرخ کردن صداهای غیرعادی از چرخ گوشت شنیدید، ممکن است تیغه آن مشکل داشته باشد و نیاز به بررسی و سرویس داشته باشد.

اگر لبه های تیغه ها صاف یا گرد باشد، باید تیز شوند.

چگونه تیغه چرخ گوشت را تیز کنیم؟

تیغه های چرخ گوشت به عنوان یکی از اجزای مهم و مهم در عملکرد صحیح این دستگاه به مرور زمان کند می شود و به دفعات استفاده می شود که می تواند مشکلات مختلفی را در عملکرد دستگاه ایجاد کند و نیاز به تیز کردن دارد. بنابراین در این قسمت از مقاله نحوه تیز کردن تیغه چرخ گوشت در منزل را به صورت مرحله به مرحله توضیح داده ایم.

ابزار لازم:

یک سمباده مناسب یا سنگ سنباده نرم و متوسط.

انبر: برای جدا کردن تیغه ها از چرخ گوشت

روغن: برای روغن کاری چاقوها پس از تیز کردن

مراحل تیز کردن چاقوی چرخ گوشت:

چرخ گوشت را خاموش کنید.

قسمت های مختلف چرخ گوشت را از هم جدا کنید.

تیغه ها را با انبر از چرخ گوشت خارج کنید.

دو طرف تیغه را با استفاده از تیز کن به طور مساوی تیز کنید.

زاویه مناسب برای تیز کردن تیغه از 15 تا 20 درجه است.

اطمینان حاصل کنید که لبه های تیغه صاف و ناهموار نیستند.

برای این منظور می توان از سمباده نرم نیز استفاده کرد.

ابتدا سطح ورق ها را با سمباده صاف کنید. برای این کار کاغذ سنباده را در امتداد خطوط برگ ها بکشید.

پس از صاف کردن سطح چاقو، لبه آن را با دقت و دقت تیز کنید.

پس از تیز کردن، تیغه را با آب و صابون بشویید و کاملا خشک کنید.

سپس تیغه ها را با یک لایه نازک روغن چرب کنید.

قسمت های مختلف چرخ گوشت را به ترتیب صحیح وصل کنید.

همچنین می توانید از چرخ گوشت برای تیز کردن سریع و آسان تیغه ها استفاده کنید.

دکمه بازگشت به بالا