اقتصادیکسب و کار ایرانی

چرا از وردپرس استفاده کنیم

وردپرس تاکنون محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای متن باز ( CMS ) هست که در بیش از 75 میلیون وب سایت استفاده شده است. جهت اطلاعات بیشتر به  سایت در اهواز مراجعه کنید.
وردپرس برای نصب, استقرار و ارتقا رایگان است. هزاران افزونه و قالب در یک رابط محیطی ساده برای کاربر قرار گرفته اند که باعث کاهش زمان راه اندازی و عملیاتی شدن وب سایت می شوند که اکثر آن ها هم رایگان هست.
ما در این مقاله می خواهیم 5 دلیل را بررسی کنیم که چرا وردپرس تا این اندازه مورد استقبال قرار گرفته است. جهت دریافت آموزش طراحی سایت در 10 دقیقه (کامل‌ترین آموزش ساخت سایت) روی لینک ضربه بزنید.

5 دلیل استفاده از وردپرس

1- محبوب ترین CMS جهان

وردپرس با اختصاص دادن حدود یک چهارم وب سایت ها در سراسر دنیا سهم بی رقیبی را برای خود دست و پا کرده است و به این خاطر که نصب و راه اندازی ساده ای هم دارد بعید است تا مدت های زیادی هیچ مدیریت محتوایی حتی به آن نزدیک شود.
بسیاری از کسانی که تازه وارد دنیای اینترنت می شوند و می خواهند برای خود سایت راه اندازی کنند بدون شک وردپرس را انتخاب می کنند چون نیاز به دانش عمیق برنامه نویسی ندارد و کار کردن با آن بسیار ساده هست و هر شخصی به راحتی می تواند سایت خود را راه اندازی کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبلاگ دراهواز مراجعه کنید.

2- منبع باز با فضای لازم برای گسترش

وردپرس می تواند به صورت خود میزبان عمل کند بنابراین هیچ هزینه در ارتباط با بارگیری, نصب و ارتقا نیاز ندارد.
بیش از 50 هزار افزونه وردپرس که اغلب رایگان هستند مانند فرم های تماس , نمایش اسلاید ها و افزونه های سئو در اختیار کاربر قرار دارد.
این یک مزیت برای کاربران هست که بدون هزینه ای به این موارد دسترس داشته باشند و سایت خود را از همه جهت بهبود ببخشند.
شرکت های زیادی هم هستند که در کار تولید افزونه و قالب برای وردپرس هستند که این خود سبب شده فضا برای این سیستم به شدت گسترده شود.

3- منعطف بودن فوق العاده و شخصی سازی آسان

وردپرس محبوب است زیرا با چهارچوب انعطاف پذیر خود خواسته بسیاری از کاربران را برآورده می کند ، به طراحان و توسعه دهندگان امکان ایجاد و اصلاح طرح ها و برنامه ها را می دهد.
همراه با برنامه های افزودنی تولید شده توسط کاربر، وب سایت ها دیگر با برنامه های افزودنی سازمانی محدود نمی شوند.
کاربر هر شخصی سازی نیاز داشته باشد به راحتی روی این سیستم اعمال می کند و اصلا چارچوب مشخصی برای این سیستم وجود ندارد که کاربر موظف باشد حتما طبق آن عمل کند.
به نوعی یکی دیگر از مزیت های این سیستم منعطف شدن با خواسته و اراده کاربر است نه اینکه کاربر مجبور باشد طبق یک چارچوب مشخص عمل کند!

4- برای همه! نه فقط توسعه دهندگان!

قبل از اینکه وردپرس به یک CMS محبوب برای توسعه وب سایت تبدیل شود ، برای وبلاگ نویسان توسعه داده شد. بنابراین، بیشتر اجزای رابط کاربر به راحتی قابل استفاده هستند، و کتابچه های راهنمای نوشته شده و ضبط شده ای وجود دارد که برای یادگیری آسان استفاده از توابع وردپرس در دسترس است.
منابع مورد نیاز آموزش این سیستم در اینترنت به وفور یافت می شوند که حتی برای این منابع هم نیاز به پرداخت هزینه نیست.
شاید اگر بخواهیم به زبان ساده تر بگوییم وردپرس سیستمی هست که طیف وسیعی از نوجوانان تا افراد مسن را شامل می شود و اصلا نیاز نیست که کاربر دانشی در مورد برنامه نویسی داشته باشد.
این مزیت را در هیچ سیستم مدیریت محتوایی واقعا نمی توان یافت کرد.

5- هزینه پایین تر نسبت به بقیه سیستم ها

وردپرس در مقایسه با سایر CMS منبع باز مانند دروپال و جوملا هزینه نصب ، شخصی سازی و نگهداری کمتری را متحمل می شود.
با وجود اینکه تقریبا اکثر افزونه ها و قالب ها رایگان هست و هر کاربری می تواند از آن استفاده کند ولی گاهی اوقات کاربر نیاز دارد سایت خود را مطابق با سلیقه خود ایجاد کند در این صورت نیاز به یک طراح و برنامه نویس دارد تا ایده آل های فکری کاربر را در سایت پیاده کند اما نکته ای که وجود دارد هزینه آن به مراتب نسبت به سایر سیستم ها پایین است.
یافتن طراحان و توسعه دهندگان وردپرس نسبتاً آسان تر است. شما در یک وب سایت ثابت یا CMS اختصاصی قفل نمی شوید که تغییر در آن پس از توسعه اولیه هزینه بر است.

دکمه بازگشت به بالا