اقتصادی

مساله بد حجابی این گونه حل می شود؟

شایعه زلزله تبریز و تهران را مدیریت کنید

در گیرودار بحران چند ماه اخیر پس از فوت مرحومه مهسا امینی بارها و بارها و بارها خصوصا در برنامه های تلویزیون و به صورت ویژه برنامه «شیوه» شبکه چهار، در بسیاری رسانه های اصلاح طلب و اصولگرا و… مطرح شد که برخورد با بد حجابی یا کار فرهنگی درباره حجاب فقط وظیفه نیروی انتظامی نیست و لااقل 26 نهاد دیگر نیز متولی این کار مهم هستند.

بارها و بارها از طرف انواع تفکرات فکری، از سَمت جامعه شناسان و از سوی ایده پردازان دولت بیان شد که آخرین راه، گشتِ ارشاد نیروی انتظامی است و قبل از آن باید کارهای بسیاری در حوزه فرهنگ کشور انجام شود.

حالا اما سردار رادان می گوید: «از شنبه هفته آینده 26 فروردین ماه افرادی که در معابر عمومی ، خودرو و یا در اماکن تجاری اقدام به کشف حجاب کنند با اسناد و مدارک به محاکم قضایی معرفی می شوند.»

فرمانده نیروی انتظامی البته این را هم می گوید که:« در حوزه خودرو بار اول به فرد تذکر و توجه داده میشود و بار دوم خودرو توقیف می شود به سه نحو ممکن؛ توقیف الکترونیکی یا توقیف در محل یا توقیف در پارکینگ هرکدام که عملی باشد که توصیه می‌کنیم که رانندگان عزیز دقت داشته باشند به خصوص صاحبان خودرو.»

همه بحث های چند ماه اخیر درباره کار فرهنگی بود. درباره این که همه دستگاه های متولی و همکار برنامه حجاب تلاش کنند. قرار شد بار این مساله مهم تماما بر روی نیروی انتظامی نباشد. قرار شد نیروی زحمت کش انتظامی کشور به خاطر این ماجرا تحت فشار افکار عمومی قرار نگیرد.

با این وصف انگار تمام بحث های گذشته بی ارزش جلوه گر شده و دوباره در برخورد با مساله حجاب بر همان سیاق و شیوه عمل خواهد شد.

یعنی تجربه این سال های اخیر و خصوصا چند ماه گذشته کافی نبوده؟

یعنی واقعا با چنین برخوردهایی وضعیت فعلی حجاب در کشور بهتر می شود؟ یعنی چنین قوانینی نتیجه بخش است؟

یعنی در ادامه و با این قوانینی که سردار رادان درباره برخورد با بدحجابی گفته اند مشکل کم حجابی حل می شود؟ یعنی به مشکلات موجود اضافه نمی شود؟

دکمه بازگشت به بالا