سلامت و تندرستی

دیابت و انواع آن را بشناسید

دیابت و انواع آن را بشناسید

دیابت یک بیماری مرتبط با اضافه وزن و چاقی است. انواع دیابت شامل دیابت نوع 1، دیابت نوع 2، دیابت بارداری و دیابت با عوارض دیگر است.

به گزارش سی وی نت، دیابت یک بیماری مرتبط با اضافه وزن و چاقی است. انواع دیابت عبارتند از دیابت نوع 1، دیابت نوع 2، دیابت بارداری و دیابت و سایر بیماری ها.

دیابت نوع 1: زمانی که سلول های لوزالمعده دیگر انسولین تولید نمی کنند، فرد مبتلا به این نوع دیابت تشخیص داده می شود. اکثر افراد مبتلا به دیابت نوع 1 را کودکان و نوجوانان و افراد زیر 30 سال تشکیل می دهند. تاکنون علت این نوع دیابت کشف نشده است اما کارشناسان معتقدند عواملی که می تواند منجر به بروز دیابت نوع 1 شود. دیابت:

– داشتن سابقه دیابت

– ویروس ها می توانند به پانکراس آسیب برسانند.

– وجود اختلالاتی در سیستم ایمنی که باعث از بین رفتن سلول های تولید کننده انسولین در پانکراس می شود.

علائم دیابت نوع 1 شامل تشنگی بیش از حد، خستگی، گرسنگی و تکرر ادرار و همچنین کاهش وزن و خستگی است.

اگر دیابت نوع 1 دارید، درمان شما به صورت تزریق انسولین، داشتن رژیم غذایی مناسب، ورزش و فعالیت بدنی و علاوه بر همه اینها، کنترل متابولیسم روزانه یعنی بررسی قند خون و قند ادرار با استفاده از چیپس خواهد بود. موجود در بازار

دیابت نوع 2: این نوع دیابت مهمترین نوع دیابت است و به دیابت بزرگسالان نیز معروف است. حدود 90 درصد از دیابتی ها به این نوع دیابت مبتلا هستند. در این بدن ها ابتدا انسولین به خوبی ترشح می شود اما به دلایلی موثر نیست. اساساً مشکلات پاسخ هورمونی و مقاومت به انسولین از دلایل اصلی هیپرگلیسمی یا قند خون بالا هستند.

اغلب افراد مذکور ممکن است دیابت نوع 2 داشته باشند. افرادی که بیش از 30 سال سن دارند، تمایل به اضافه وزن دارند، یکی از اعضای خانواده آنها مبتلا به دیابت است یا اغلب مبتلا به دیابت هستند، برخی از زنان باردار، دارای فشار خون بالا، که دارای فشار خون بالا هستند. سطح چربی خون

در اکثر افراد، علائم دیابت نوع 2 چندان واضح نیست، اما شروع و پیشرفت آن کند است، بنابراین تشخیص دیابت نوع 2 معمولاً به موقع و متأسفانه اکثر آنها انجام می شود. دیابتی ها در صورت داشتن یکی از موارد زیر به پزشک مراجعه می کنند. عوارض دیابت.

مهمترین علائم دیابت نوع 2 عبارتند از: تشنگی بیش از حد، تکرر ادرار، عصبی بودن و خستگی، ضعف بینایی، جای زخم یا بی حسی انگشتان، ایجاد زخم و کندی بهبود زخم ها.

دیابت نوع 2 اغلب در ارتباط با سایر درمان های پزشکی یا طی آزمایشات تصادفی تشخیص داده می شود. اگر دیابت نوع 2 دارید، بدانید که درمان اصلی جدای از آموزش، رژیم غذایی مناسب و ورزش (ورزش) است. در برخی موارد، داروهای خوراکی یا تزریق انسولین نیز بخشی از درمان است. در هر صورت، درمان دیابت نوع 2 شامل کاهش وزن، رژیم غذایی مناسب و ورزش است.

دیابت بارداری: حدود 3 تا 5 درصد از زنان باردار به دیابت به خصوص در دوران بارداری مبتلا می شوند. زنان باردار مبتلا به دیابت دارای عوامل خطر زیادی هستند که دیابت بارداری را در آنها بیشتر می کند. اگرچه دیابت پس از زایمان و زایمان از بین می رود، اما می تواند در بارداری بعدی دوباره ظاهر شود.

حدود 50 درصد از زنان مبتلا به دیابت بارداری ممکن است به دیابت دائمی مبتلا شوند. در این صورت باید برنامه مناسب خود و فرزندانشان را زیر نظر پزشک متخصص بیاموزند. اگرچه دیابت یک بیماری پیچیده است که نمی‌توان آن را به طور کامل درمان کرد و تا آخر عمر در کنار دیابتی‌ها باقی می‌ماند، اما با کمک پزشک و فرد دیابتی می‌توان آن را به گونه‌ای که شدید به نظر می‌رسد درمان کرد. تصاویر عادی و دیابتی در ذهن شما بیماری ندارند.

دیابت و سایر بیماری ها: در برخی از افراد مبتلا به بیماری های خاصی مانند تالاسمی، بیماری پانکراس، بیماری غدد درون ریز، دیابت نیز بروز می کند.

اگرچه دیابت یک جزء ژنتیکی و خانوادگی دارد. برای پیشگیری از دیابت، به طور منظم ورزش کنید، آب آشامیدنی را با سایر نوشیدنی‌ها به‌ویژه نوشابه‌های گازدار جایگزین کنید، اگر اضافه وزن دارید یا چاق هستید، با کمک توصیه‌های تغذیه‌ای وزن خود را کاهش دهید، سعی کنید از غذاهای غنی از فیبر مانند سبزیجات، میوه‌ها و حبوبات استفاده کنید. تا حد امکان از استرس، استرس روحی و اضطراب خودداری کنید، تا حد امکان از فست فود، سوسیس، کنسرو و غذاهای آماده پرهیز کنید. به اندازه کافی خوب بخوابید.

بنابراین باید در نظر داشت که شروع دیابت نوع 1 به طور ناگهانی رخ می دهد که می تواند علائمی مانند تکرر ادرار، تشنگی و خشکی دهان، خستگی مفرط یا کمبود نفس، گرسنگی مداوم، مرگ ناگهانی، ضعف بینایی و… عفونت های مکرر

شروع دیابت نوع 2 تدریجی است. بنابراین تشخیص بیماری مشکل است. با این حال، دیابت نوع 1 ممکن است پس از کشف در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 کمتر شایع باشد. نیمی از این افراد در زمان معاینه دچار عوارض مختلف دیابت بودند.

بر اساس اعلام انجمن دیابت ایران، اگرچه دیابت به طور کامل تشخیص داده نشده است، اما راه های موثری برای کنترل آن وجود دارد. با کمک داروی مناسب و آموزش صحیح و سبک زندگی سالم، فرد مبتلا به دیابت می تواند مانند سایر افراد جامعه به زندگی فعال خود ادامه دهد و خطر ابتلا به عوارض دیابت را کاهش دهد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا