سلامت و تندرستیکسب و کار ایرانی

در مورد رابطه بین تلخی و کافئین

در این مقاله به موضوعی میپردازیم که شاید درباره آن نظرات متفاوت و متناقضی شنیده باشید یعنی رابطه بین کافئین، قهوه و رابطه جنسی یا تاثیر قهوه بر روابط زناشویی. اگر شما هم جزء آن دست از افراد هستید که به صورت روزانه قهوه می‌نوشید و درباره ارتباط بین قهوه و رابطه جنسی و تاثیر قهوه بر میل جنسی سوالاتی دارید، بهتر است تا به انتها این مطلب را مطالعه بفرمایید.

پیشنهاد محصول عربیکا

قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است و دلیل خوبی هم دارد. نشان داده شده است که قهوه می تواند سطح انرژی را بهبود بخشد، به تمرکز کمک کند و سرشار از آنتی اکسیدان های تقویت کننده سلامتی است.

برای مردان، یک فنجان قهوه روزانه بیشتر از بیدار کردن مغز است. برخی تحقیقات نشان می دهد که مردانی که دو تا سه فنجان قهوه در روز می نوشند، کمتر در معرض ابتلا به اختلال نعوظ هستند.

ارتباط بین قهوه و رابطه جنسی

خوردن قهوه قبل از نزديكي چه تاثیری بر رابطه جنسی دارد؟ این که چه چیزی به یک فرد در رابطه جنسی کمک میکند، بسته به اینکه از چه کسی این سوال را بپرسید بسیار متفاوت است. عاشقی که صبور و ملایم است ممکن است برای یک نفر شگفت‌انگیز و برای دیگری کسل‌کننده باشد – همه چیز در مورد دیدگاه است.

رابطه جنسی عالی مهارتی است که به برقراری ارتباط و تمرین نیاز دارد. همچنین به درجاتی از انرژی و استقامت نیاز دارد. برای کسانی که به دنبال یک مزیت اضافی و ناشی از تقویت جنسی هستند، مخلوط کردن قهوه و میل جنسی ممکن است به معنای تفاوت بین رابطه جنسی معمولی و شگفت انگیز باشد.

قهوه درمان همه چیز مرتبط با کاهش میل جنسی نیست. «[میل جنسی] پیچیده است، و شامل میل و تجربه ذهنی نیز می شود، نه فقط برانگیختگی فیزیکی یا استقامت.

ساتوری مدرون، متخصص سکسولوژیست و مشاور تغذیه درباره قهوه و رابطه جنسی

به عنوان مثال، در حالی که 62٪ از جمعیت ایالات متحده روزانه قهوه می نوشند، زمان بندی برای نوشیدن فنجان قهوه شما ممکن است کلید باز کردن خواص تقویت جنسی آن باشد. مادرون می‌گوید: «از 15 دقیقه تا دو ساعت طول می‌کشد تا بهترین نتایج قهوه را احساس کنید، بنابراین نوشیدن قهوه قبل از رابطه جنسی ممکن است مفیدترین نتایج را داشته باشد.»

میلیون ها راه برای گنجاندن قهوه صبحگاهی خود در روال سلامت جنسی وجود دارد. در اینجا شش دلیل وجود دارد که قهوه و رابطه جنسی ارتباط خوبی دارند و قهوه می تواند به شما کمک کند عاشق بهتری شوید – حداقل طبق علم ?:

ارتباط بین قهوه و رابطه جنسی در زنان

یک مطالعه در سال 2010 که در دانشگاه تگزاس در آستین بر روی تاثیر قهوه بر رابطه زناشویی انجام شد به این موضوع پرداخت که چگونه کافئین ممکن است بر سطح برانگیختگی زنان تأثیر بگذارد. در این مطالعه، وضعیت فیزیکی برانگیختگی زنان قبل و بعد از مصرف کافئین (در حالی که در حضور یک محرک شهوانی) اندازه‌گیری شد.

میتوانید با رفتن به تگ در وبسایت محتواها و نکات مرتبط با آن را مطالعه نمایید.

محققان دریافتند که از آنجایی که کافئین دارای خواص محرکی است که باعث افزایش ضربان قلب و فشار خون می‌شود، مصرف مواد کافئین‌دار ممکن است برانگیختگی دستگاه تناسلی را نیز تسهیل کند – یعنی شما را اغوا کند.

در حالی که کافئین ممکن است به برانگیختگی دستگاه تناسلی کمک کند، مادرون خاطرنشان می کند که میل جنسی کمی پیچیده تر از افزایش جریان خون به اندام تناسلی است.

مادرون می گوید: «آنچه مردم را به یک معشوق خوب تبدیل می کند برای همه متفاوت است – و لزوماً به میل جنسی یا برانگیختگی فیزیکی وابسته نیست. “تجارب منحصر به فرد ما، هورمون ها و عوامل دیگر همگی در تحریک، میل و انگیزه جنسی نقش دارند و هیچ جنبه ای از تمایلات جنسی برای همیشه یکسان نیست.”

پس میتوان گفت که اثر مستقیمی میان قهوه و رابطه جنسی وجود دارد اما مشخصا لزوما یک عامل کافی به حساب نمی‌آید.

قهوه ممکن است اختلال نعوظ را کاهش دهد

حدود 30 میلیون مرد تنها در ایالات متحده دچار اختلال نعوظ (ED) می شوند. طبق تحقیقات مرکز علوم بهداشتی دانشگاه تگزاس در هیوستون، کافئین شیوع ED را کاهش می دهد، به خصوص زمانی که مردان روزانه دو تا سه فنجان قهوه می نوشند.

جدای از احتمال افزایش جریان خون و کاهش ED، یک فنجان قهوه ممکن است سطح تستوسترون را نیز افزایش دهد، یک هورمون جنسی کلیدی که تصور می شود میل جنسی را تنظیم می کند. پس ارتباط بین قهوه و میل جنسی در مردان نیز مثبت است.

قهوه عملکرد ورزشی را افزایش می دهد

در یک مطالعه در سال 2017 که توسط انجام شد، محققان دریافتند که کافئین عملکرد ورزشی دوچرخه سواران را در سراسر بدن آنها را افزایش می دهد، اما به ویژه در مورد گروهی که فقط آب می نوشند.

اثر محرک این ماده بر روی سیستم عصبی مرکزی می‌تواند احساس خستگی را کاهش دهد، در حالی که وضوح ذهنی و تمرکز را نیز بهبود می‌بخشد – به این معنی که قهوه‌نوشندگان می‌توانند به میزان بیشتر و مدتی طولانی‌تر بیدار بمانند. به هر حال رابطه جنسی نوعی ورزش استقامتی است.

قهوه می تواند استرس را کاهش دهد

مادرون می گوید: “از آنجایی که استرس احساس خوبی ندارد، ظاهر شدن و لذت کامل از رابطه جنسی دشوار است.” استرس ظرفیت بسیار زیادی برای تأثیرگذاری بر میل جنسی و سلامت جنسی به طور کلی دارد.

اما مقابله با سطوح استرس می تواند تغییرات مثبتی را برای کسانی که به دنبال رابطه جنسی رضایت بخش تر هستند، به همراه داشته باشد.

قهوه ممکن است یک گزینه برای کاهش سطح استرس باشد. پس قهوه و رابطه جنسی در این مورد نیز ارتباط مثبتی باهم دارند. شواهد قوی وجود دارد که نشان می دهد مصرف کافئین می تواند اثرات منفی استرس مزمن را کاهش دهد، حداقل در صورت مصرف متعادل.

یک مطالعه در سال 2015 نشان داد که حتی ممکن است بین مصرف کافئین و مقاومت در برابر افسردگی و از دست دادن حافظه ارتباطی وجود داشته باشد.

قهوه خطر افسردگی را کاهش می دهد

افراد مبتلا به افسردگی ممکن است با میل جنسی و رضایت دست و پنجه نرم کنند. یک مطالعه در سال 2018 نشان داد که بین افسردگی، اختلال عملکرد جنسی و باورهای نادرست در مورد رابطه جنسی ارتباطاتی وجود دارد.

اما خبر خوب این است که مطالعات نشان داده است کسانی که قهوه می نوشند نسبت به کسانی که قهوه نمی نوشند شادتر هستند. در حالی که سایر منابع کافئین مانند نوشابه های گازدار یا قهوه بیش از حد شیرین با خطر ابتلا به افسردگی مرتبط هستند، یک فنجان از این نوشیدنی خطر کمتری دارد و در کنار آن ارتباط مثبتی بین افسردگی، قهوه و رابطه جنسی به وجود می‌آید.

قهوه نوش ها هوشیار تر می‌مانند

هیچ چیز بهتر از یک عاشق باعث توجه و فعال شدن احساس نمی شود – و قهوه و رابطه جنسی موضوعی است که در اولویت بعدی قرار خواهد گرفت. یک مطالعه در سال 2014 که در مجله تغذیه منتشر شد نشان داد که کافئین قدرت ذهن، حافظه کلامی و دامنه توجه را بهبود می بخشد. نوشیدن قهوه می تواند به بیدار شدن مغز، هوشیاری، زمان واکنش و استقامت ذهنی کمک کند.

البته آنچه که یک عاشق عالی را عالی می کند همیشه به استقامت یا یک فنجان قهوه صبح و بعد از ظهر بستگی ندارد. مادرون می گوید: “رابطه جنسی یک تجربه فردی است، آنچه ما را در رختخواب در 28 سالگی خوب می کند با آنچه ما را در 68 سالگی خوب می کند متفاوت است.” نکته کلیدی این است که سازگار، ارتباط برقرار و همیشه مایل به امتحان کردن چیزهای جدید باشید. مانند آن نوشیدنی سرد جدید در استارباکس.

رابطه قهوه و علل اختلال نعوظ

اختلال نعوظ که در انگلیسی به آن Erectile Dysfunction و به اختصار به آن ED گفته میشود، ناتوانی در به دست آوردن یا حفظ نعوظی است که برای فعالیت جنسی به اندازه کافی سفت باشد. ED به شدت با سلامت جسمی و روانی مرتبط است.

علل شایع ED عبارتند از:

  • بیماری عروقی: کاهش جریان خون به آلت تناسلی می تواند باعث ED شود.
  • شرایط عصبی: آسیب عصبی ناشی از سکته مغزی، ام اس یا حتی دیابت می تواند باعث ED شود.
  • سلامت روان: استرس، افسردگی و اضطراب عملکرد همگی می توانند به ED کمک کنند. یک آسیب تروماتیک (حاصل از جراحت) همچنین می تواند منجر به شروع ED شود.

سایر عوامل خطر برای ED عبارتند از:

  • سن (بیش از 50 سال)
  • مصرف الکل
  • استفاده مواد مخدر
  • سیگار کشیدن
  • چاقی یا عدم ورزش
  • شیوه زندگی کم تحرک
  • کمبود خواب
  • سلامت قلب و عروق ضعیف (کلسترول بالا یا فشار خون بالا)

ED بسیار رایج است. اگرچه خطر ED با افزایش سن افزایش می یابد، مردان جوان نیز می توانند این بیماری را تجربه کنند. تخمین ها در مورد شیوع ED متفاوت است، اما تخمین زده می شود که از هر 10 مرد، یک نفر در طول زندگی خود این بیماری را تجربه می کند.

آیا قهوه می تواند باعث ED شود؟

به نظر می رسد مصرف متوسط ​​کافئین تأثیر مثبتی بر اکثر افراد دارد و به نظر نمی رسد که باعث اختلال نعوظ شود. در واقع، یک مطالعه نشان داد که نوشیدن دو تا سه فنجان قهوه در روز می تواند خطر ابتلا به ED را کاهش دهد.

با این حال، کافئین بیش از حد می تواند عوارض جانبی مانند اضطراب، اختلال خواب، سردرد و تپش قلب ایجاد کند که ممکن است بر سلامت کلی شما تأثیر منفی بگذارد و عملکرد جنسی را مختل کند. در نهایت مانند آنچه در بالا به آن اشاره کردیم نوشیدن حداقل یک فنجان از این نوشیدنی در روز باعث ایجاد ارتباط مثبت مابین قهوه و رابطه جنسی شده و برای اختلال نعوظ نیز مفید است.

فواید قهوه برای مردان در عملکرد نعوظ

علاوه بر افزایش انرژی، نوشیدن مقدار متوسطی از قهوه در روز می‌تواند از راه‌های دیگری بر سلامت باروری مردان نیز تأثیر بگذارد.

مردانی که دو تا سه فنجان قهوه در روز می نوشند، ممکن است نعوظ راحت تری داشته باشند.

در واقع، یک مطالعه نشان داد که مردانی که بین 85 تا 170 میلی گرم کافئین در روز مصرف می کنند، 42 درصد کمتر دچار اختلال نعوظ می شوند و رابطه جنسی بهتری دارند. آنهایی که بین 171 تا 303 میلی گرم کافئین در روز مصرف می کردند، 39 درصد کمتر در مقایسه با کسانی که کافئین مصرف نمی کردند، ED را گزارش کردند.

این ممکن است به دلیل کافئین باشد که شریان‌ها و ماهیچه‌های صاف آلت تناسلی را شل می‌کند و به جریان خون بیشتر اجازه می‌دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می‌بخشد.

بهبود باروری در مردان با مصرف قهوه

تحقیقات در مورد مصرف کافئین و تأثیر آن بر باروری مردان متفاوت است. اما به صورت کلی تحقیقات ارتباط مثبتی را میان باوری در مردان، قهوه و رابطه جنسی نشان می‌دهند. یک مطالعه نشان داد که مصرف کافئین موجود در نوشابه‌های گازدار و نوشیدنی‌های انرژی‌زا ممکن است باروری مردان را کاهش دهد.

بررسی دیگری نشان داد که مصرف کافئین ممکن است بر عملکرد باروری مردان تأثیر منفی بگذارد، اما نتیجه گرفت که تحقیقات بیشتری برای تعیین تأثیر کافئین بر باروری مردان مورد نیاز است. به هر حال در موضوع تاثیر قهوه بر قوای جنسی شاید بهتر بودن یا نبودن احساس شما در زمان رابطه اصلی ترین ملاک باشد.

افزایش تستوسترون

کافئین علاوه بر افزایش سطح انرژی، ممکن است سطح تستوسترون را در مردان نیز افزایش دهد. تحقیقات نشان می‌دهد مردانی که به طور منظم قهوه کافئین‌دار مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که آن را مصرف نمی‌کنند، سطح تستوسترون بیشتری دارند.

یک مطالعه نشان داد که مصرف بیش از 4 میلی گرم قهوه قبل از ورزش باعث افزایش سطح تستوسترون در ورزشکاران می شود. یک مطالعه قدیمی نشان داد که جویدن آدامس کافئین ممکن است سطح تستوسترون را تا 14٪ افزایش دهد.

فواید قلبی قهوه

علاوه بر ایجاد سلامت در ارتباط بین قهوه و رابطه جنسی، قهوه ممکن است به بهبود سلامت قلب نیز کمک کند. تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن قهوه با کاهش خطر نارسایی قلبی مرتبط است.

قهوه سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند از رگ های خونی محافظت کند و ممکن است آسیب های ناشی از کلسترول به قلب را کاهش دهد. به دلیل خواص آنتی اکسیدانی آن که به گردش خون در بدن کمک می کند، قهوه ممکن است جریان خون را در آلت تناسلی بهبود بخشد و به مردان کمک کند تا بدن خود را حفظ کنند.

عوارض جانبی احتمالی

اگرچه قهوه ممکن است فوایدی برای سلامتی داشته باشد، اما نوشیدن آن در حد اعتدال مهم است. کافئین بیش از حد می تواند عوارض جانبی ناخواسته ای ایجاد کند، از جمله:

اضطراب

پریشانی

سردرد

بیخوابی

افزایش ضربان قلب

ناراحتی معده

وابستگی

سازمان غذا و دارو مصرف بیش از 400 میلی گرم (حدود چهار تا پنج فنجان قهوه) در روز را برای جلوگیری از عوارض جانبی توصیه می کند.

حقایقی در مورد نوشیدنی های انرژی زا

در حالی که کافئین مصرف شده در قهوه به طور کلی توسط اکثر افراد به خوبی تحمل می شود، نوشیدنی های انرژی زا می توانند تعدادی از اثرات منفی داشته باشند، و هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد نوشیدنی های انرژی زا می تواند به اختلال نعوظ کمک کند، البته ایجاد انرژی قبل از رابطه جنسی می‌تواند کمک کننده باشد اما مضرات آن شاید بیشتر باشد.

مصرف طولانی مدت نوشیدنی های انرژی زا با افزایش خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی، اختلالات خواب، مشکلات دندانی، چاقی و کمبود کلسیم همراه است.

تاثیر قهوه بر قوای جنسی – چه مقدار قهوه بنوشیم؟

قهوه سطح انرژی را افزایش می دهد، استقامت فیزیکی را بهبود می بخشد و انتقال دهنده های عصبی مرتبط با خلق و خوی بالا را افزایش می دهد، که همگی می توانند به بهبود زندگی جنسی شما کمک کنند.

با این حال، لازم نیست قبل از رابطه جنسی، مقدار زیادی قهوه بنوشید تا از مزایای آن بهره مند شوید. یک یا دو فنجان 45 دقیقه قبل از فعالیت جنسی ممکن است به بهبود ED، افزایش تستوسترون کمک کند و انرژی لازم برای یک تجربه جنسی مثبت را به شما بدهد.

تعدادی از اصلاحات در سبک زندگی وجود دارد که می توانید برای بهبود رابطه زناشویی خود در کنار اثرات مثبتی که در ارتباط تاثیر قهوه بر قوای جنسی وجود دارد، انجام دهید، از جمله:

داشتن خواب خوب مداوم

به طور منظم ورزش کنید

داشتن یک رژیم غذایی سالم سرشار از میوه ها، سبزیجات و پروتئین

محدود کردن مصرف الکل

مشاوره برای رسیدگی به هر گونه مشکل سلامت روان، مانند استرس یا اضطراب عملکرد، که ممکن است بر عملکرد جنسی شما تأثیر بگذارد.

ترک سیگار

پیشنهاد محصول ربوستایی

در آخر درباره قهوه و رابطه جنسی می‌توان گفت

قهوه ممکن است راهی طبیعی برای کمک به بهبود زندگی جنسی شما و مشکلات مربوط به اختلال نعوظ باشد. تحقیقات بیشتری برای تعیین اثرات کافئین بر سلامت جنسی مردان و زنان مورد نیاز است، اما به نظر می رسد که مصرف منظم قهوه می تواند خطر اختلالات جنسی را کاهش دهد.

در این مقاله دانستیم که قهوه و رابطه جنسی رابطه خوبی با هم دارند و شما می‌توانید روی فنجان قهوه روزانه تان حساب ویژه ای باز کنید! همچنین درباره انواع عوارض کافئین و قهوه که بر روی رابطه جنسی اثرگذار هستند نیز صحبت شد. در نهایت معلت تلخی قهوه چیست؟، چرا قهوه گاهی بسیار تلخ است و آیا این طبیعی است؟ دانه قهوه (احتمالا بیش از هر گیاه خوراکی دیگری) حاوی ترکیبات بی شمار مرتبط با عطر و طعم است. صدها نوع ماده در قهوه وجود دارند که پس از فرآوری، رُست و دم آوری، تعداد زیادی از آن ها وارد نوشیدنی ما می شوند. این مواد (در کنار کافئین) از عناصر اصلی این نوشیدنی هستند.

مزه تلخ یک کلمه عجین شده با صنعت قهوه است. طعمی که ممکن است در ابتدا کمی ناخوشایند به نظر برسد، اما با این حال، بسیاری از ما اولین چیزی که برای شروع صبح خود انتخاب می کنیم، فقط یک فنجان قهوه تلخ است. قهوه ای که از قبل می دانیم با همان طعم ناخوشایند تلخ را دارد، اما به هر حال آن را انتخاب می کنیم. شاید این سوال یکی از شگفتی های این گیاه معجزه آسا باشد.

اگر مواد خوشبوی قهوه موجب جذب هواداران بی شمار آن باشد، تلخی قهوه نیز بزرگترین عامل فراری دادن آن هایی است که با قهوه مشکل دارند و به همین دلیل شاید یک سری افراد رابطه خوبی با قهوه نداشته باشند. برخی افراد تلخی را با اسیدیته اشتباه می گیرند. می توان گفت تلخی، آن قسمت از مزه قهوه است که پس از بلعیدن نیز تا حدی باقی می ماند و در قسمت انتهای زبان بیشتر حس می شود. تلخی یکی از مزه های پایه است که گیرنده های عصبی روی زبان قادر به تشخیص آن هستند.

گفته می شود که اجداد انسان در حدود دو ملیون سال پیش توانایی تشخیص مزه تلخ را در فرآیند تکامل بدست آورده اند که با تشخیص خوراکی های سمی و خطرناک و قابلیت بقای آن ها در ارتباط بوده است. از همین روی در طی صدها هزار سال تکامل، مزه تلخی از بدو تولد برای انسان نا خوش آیند است. البته شدت این عدم علاقه در مناطق و افراد مختلف متفاوت است و بسته به نوع تربیت و فرهنگ غذایی که فرد در آن رشد می یابد، امکان دارد در بزرگسالی گرایشات و سلایق متفاوتی نسبت به تلخی در ذهن افراد ایجاد شود.

برای با ترکیب شخصی و طبق ذائقه خودتان به وبسایت بسیط کالا مراجعه کنید.

تلخی قهوه، خوب یا بد؟

ویژگی ها و طعم های مختلف می توانند در صورتی که از حدی بیشتر یا کمتر باشند، نتیجه نامطلوبی داشته باشند، تلخی قهوه یکی از ویژگی های اصلی است که در بررسی تخصصی قهوه ارزیابی می شود و البته از معدود مواردی است که در میان عموم مصرف کنندگان شاید یک ویژگی منفی باشد، این نظر البته خیلی هم دقیق نیست. وقتی از قهوه حرف می زنیم، معمولا بهترین حالت مزه در آن حالت تعادل می باشد یعنی در واقع نه تلخی بیش از حد و نه کمتر.

حقیقت این است که قهوه، بدون تلخی احتمالا اسیدیته بیش از حد یا شیرینی نامطلوبی خواهد داشت. تلخی اگر به اندازه و متعادل باشد، مزه ها و آروماهای مختلف را دربر می گیرد و به ترکیب، رنگ و عمق می دهد. به طور کلی، تلخی قهوه مکمل طعم ها و عطرهای آن است. همه این ها در حالتی است که تلخی در پس زمینه حس شود. قهوه هایی که تلخی آن ها بر سایر ویژگی ها غلبه دارد،محبوبیت کمتری دارند اما باید در نظر داشت که سلیقه و ذائقه افراد در نهایت متفاوت است و ممکن است برخی افراد یا فرهنگ های غذایی ترجیحاتی متفاوت با سلیقه و نظر ما داشته باشند و نیز ممکن است چیزی که از نظر فردی تلخ ارزیابی می شود از نظر سایرین چنان نباشد.

عوامل موثر بر تلخی قهوه

در مراحل مختلف تولید قهوه، از کشت و نگهداری و برداشت گرفته تا فرآوری و رُست و آسیاب و دم کردن، عوامل گوناگونی وجود دارند که می توانند بر تلخی قهوه اثرگذار باشند. از جمله:

ترکیبات دانه سبز قهوه 

گیاه قهوه گونه های مختلفی دارد که ترکیبات میوه های آن ها تفاوت هایی باهم دارند. با نگاه به دو گونه اصلی قهوه، به طور متوسط در حدود 8% از ماده خشک دانه های سبز عربیکا و 10% دانه های روبوستا از اسیدهای کلروژنیک تشکیل می شوند. همین تفاوت کوچک، باعث می شود که عموما قهوه روبوستا تلخ تر از عربیکا باشد. میزان کافئین عربیکا نیز به طور متوسط در حدود 0.9% تا 1.2% است و در مقابل، دانه های روبوستا در حدود 1.6% تا 2.4% کافئین دارند که تقریبا دو برابر عربیکا است.

علاوه بر ژنتیک، عوامل دیگری از جمله اقلیم و آب و هوای منطقه کشت درخت، میزان رطوبت و تابش آفتاب و ارتفاع از سطح دریا به همراه جنس و ترکیبات خاک می توانند در ترکیب مواد دانه قهوه موثر باشند. میزان رسیده بودن میوه در هنگام برداشت نیز عامل قابل توجهی است. هرچقدر میوه قهوه رسیده تر باشد، میزان اسیدهای کلروژنیک آن کاهش می یابد.

ارتباط رُست قهوه و تلخی آن

اشاره شد که اسیدهای کلروژنیک موجب طعم تلخ قهوه هستند اما در حقیقت خود این اسید تلخ نیست. اگر بخواهیم دقیق تر صحبت کنیم، در طی فرآیند رُست، این مواد تجزیه می شوند و برخی از ترکیباتی که از تجزیه اسید ایجاد می شوند، تاثیر زیادی بر طعم تلخ قهوه دارند. هرچه حرارت بالاتر برود و رُست طولانی تر باشد، اسید بیشتری تجزیه می شود و بر تلخی قهوه اضافه می شود. در نتیجه، می توان گفت که رُست ملایم و متوسط تلخی کمتر و رُست تیره تلخی بیشتری خواهد داشت. از طرف دیگر، با بالاتر رفتن درجه رُست، اسیدیته و نیز برخی از طیف های آروما نیز تا حدی از بین می روند و این به معنی بهم خوردن تعادل قهوه است. در نتیجه ی این عدم تعادل، تلخی بسیار بیشتر حس می شود. از همین رو، دقت در میزان پیشبردن رُست های تیره از مهارت های اساسی و دشواری است که نیاز به دقت و تجربه بسیار دارد چرا که در این مرحله، تغییرات بسیار کوچک می تواند خصوصیات نوشیدنی را کلا تغییر دهد.

قهوه های متنوع و مختلف بسیط کالا با استفاده از ماشین آلات پیشرفته و نوین و همچنین نظارت رُسترهای با تجریه و حرفه ای برشته کاری می شوند و دقت بسیاری انجام می گیرد تا به خصوص در رُست های با درجه بالاتر، تعادل به خوبی حفظ شود. برای گرفتن مشورت و راهنمایی در مورد انواع دانه ها و رُست های متفاوت و متنوع هرکدام می توانید با کارشناسان مجموعه بسیط تماس بگیرید.

آسیاب دانه ها و تلخی قهوه

آسیاب دانه ها در بسیط کالا با استفاده از دستگاه های پیشرفته صنعتی و نیز دقت و توجه فراوان به روش های دم آوری انجام می شود. برای مشورت در مورد میزان آسیاب نسبت به روش های دم آوری که استفاده می کنید با ما تماس بگیرید.

دم آوری و تلخی قهوه

داستان تلخی دانه های قهوه با رُست و آسیاب به پایان نمی رسد و دم آوری نیز می تواند بر میزان تلخی اثر بگذارد. مدت زمان دم کشیدن قهوه نیز مانند مبحث آسیاب قهوه ها در تلخی آن موثر است. اگر دم آوری بیش از اندازه انجام شود تلخی بیشتر می شود. این اتفاق در چند حالت مختلف می تواند روی دهد:

بسته به روش های دم آوری مختلف، در تنظیم دمای آب باید دقت کرد. در روش های روگازی باید دمای اجاق را درست تنظیم کنید و در روش هایی همچون پوراوور یا فرنچ پرس نیز از آبی که در دمای مناسب است استفاده کنید. اگر دمای آب بیش از اندازه بالا باشد، عصاره گیری بیش از حد اتفاق خواهد افتاد.

زمان دم آوری نیز اهمیت زیادی دارد، اگر دم آوری سریع تر از چیزی که لازم است اتفاق بیفتد، عطر و طعم مورد نظرتان را نخواهید داشت و اگر زمان طولانی تر شود، دم آوری بیش از حد خواهد شد و تلخی بالا خواهد رفت. اگر میزان تلخی قهوه هایی را که دم می کنید نمی پسندید، با زمان دم آوری دست به آزمایش بزنید و هر بار به میزان کمی آن را سرعت ببخشید. اگر دانه و درجه رُست تان مناسب باشد، به نتیجه خواهید رسید.

تغییر روش دم آوری نیز می تواند طعم یک قهوه خاص را تغییر دهد. مثلا روش های چکه ای یا پوراوور توانایی زیادی برای عصاره گیری پررنگ تر با عطر و طعم بیشتر دارند و طیف های مختلف آروما را منعکس می کنند اما به علت زمان کوتاه دم آوری و نیز شرایط آن، تلخی را به نسبت دیگر روش ها کمتر بروز می دهند. دستگاه های اسپرسوساز که همچون موکاپات بر اساس عبور دادن آب با فشار از میان پودر قهوه عمل می کنند، به علت فشار زیاد و توانایی بیشترشان در عصاره گیری می توانند تلخی بیشتری را وارد نوشیدنی کنند.

دقت در نسبت آب و پودر قهوه نیز اهمیت زیادی دارد. بیشتر شدن میزان پودر قهوه می تواند تلخی بیشتری را در نوشیدنی ایجاد کند در نتیجه برای کم کردن تلخی قهوه می توان پیشنهاد داد تا نسبت قهوه کمتر شود اما باید در نظر داشت که با این کار نوشیدنی شما ملایم تر خواهد شد و عطر و طعم آن نیز ضعیف تر خواهد بود.

افزودن انواع مکمل ها نیز از راههای اثرگذاری بر تلخی قهوه است. یکی از محصولات ویژه و پرطرفدار بسیط، فومیت است که می تواند تاثیر بسیار زیادی بر تلخی قهوه داشته باشد. فومیت نوعی شیر غیر لبنی بسیار با کیفیت بر پایه روغن نارگیل است که قوام نوشیدنی را بهبود می بخشد، فوم بسیار مطلوبی به آن می دهد و تلخی آن را تا حد زیادی می گیرد. این ماده فاقد قند است و آثار منفی چربی های مضر را ندارد. فومیت بسیط یکی از محصولات انحصاری آن است و با کیفیت عالی عرضه می شود. با افزودن این مکمل عطر و بوی قهوه حفظ می شود اما ترکیبات آن به گونه ای است که از تلخی نوشیدنی هایی همچون قهوه یا چای  کم می کند. برای از سایت بسیط کالا می توانید سفارش خود را ثبت کنید.

سخن آخر

از میان مزه های اصلی، تلخی تنها گزینه ای است که بدون هیچگونه آموزش و از بدو تولد برای انسان نامطلوب است اما باید توجه داشت که اندازه ای از تلخی برای خوش آیند بودن طعم کلی نوشیدنی لازم است. معمولا گفته می شود که تلخی مطلوب باید ملایم و عمیق باشد. در مورد دانه های مختلف نیز توصیفاتی با استفاده از شبیه سازی طعم ها به یکدیگر انجام می شود مثلا قهوه هایی هستند که تلخی شبیه شکلات تلخ دارند یا همچون ته مزه تلخ گریپ فروت و…

تلخی معمولا چیزی نیست که در پی حذف آن باشیم. بهتر است میزان مطلوب آن تنظیم شود و البته این میزان تا حدی به ذائقه و سلیقه افراد نیز مرتبط است. برای دست یافتن به نتیجه دلخواه، می توانیم به چند نکته دقت کنیم. 1.دانه ای بخریم که تلخی آن مناسب باشد و همچنین با دقت و به اندازه کافی رُست شده باشد. 2. آسیاب متناسب با وسیله دم آوری اهمیت زیادی دارد. 3. دقت به جزئیات دم آوری از جمله روش اصلی، دمای آب و مدت زمان، متغیرهایی هستند که با تغییر آن ها می توان نتایج بهتری گرفت. به گزارش خبرنگار  ؛ قهوه با توجه به کافئین فراوانی که دارد مخاطبان خاص خودش را داشته و نوشیدنی است که هر کسی در هرجای دنیا براساس سلیقه اش آن را مصرف می‌کند و براساس تحقیقات انجام شده خواص بسیاری دارد، اما خب متاسفانه در کنار این خواص خارق العاده معایب و ضرر‌هایی را هم برای کسی آن را می‌نوشد دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا در این مطلب به مضرات نوشیدن این نوشیدنی جذاب بپردازد و شما را با آشنا نماید، پس با ما همراه باشید.

عوارض مصرف زیاد قهوه و نوشیدنی‌های کافئین دار

قهوه و چای نوشیدنی‌های بسیار مفیدی هستند. بیشترِ انواع چای و قهوه کافئین دارند. کافئین ماده‌ای است که موجب خوش‌خُلقی، افزایش سوخت‌وساز بدن و بهبود عملکرد ذهنی و جسمی می‌شود. مصرف کم و متوسط کافئین برای بیشتر افراد بی‌ضرر است، ولی مقادیر بالای آن می‌تواند عوارض جانبی ناخوشایند و خطرناکی داشته باشد.

براساس مطالعات، ژن‌های شما تأثیر بسزایی در آستانه‌ی تحمل‌تان نسبت‌به کافئین دارد. برخی می‌توانند بدون بروز عوارض جانبی، نسبت‌به دیگران کافئین بیشتری مصرف کنند.

همچنین افرادی که به مصرف کافئین عادت ندارند، ممکن است در اثر مصرف مقادیر متوسط کافئین نیز عوارض جانبی آن را تجربه کنند.

اضطراب

کافئین را به‌خاطر توانایی‌اش در افزایش هوشیاری می‌شناسند. «آدنوزین» ماده‌ای شیمیایی در مغز است که باعث می‌شود احساس خستگی کنید. کافئین از تأثیرات آدنوزین جلوگیری می‌کند.

همچنین کافئین موجب افزایش ترشح «آدرنالین» می‌شود. آدرنالین از هورمون‌های ستیز و گریز است که موجب افزایش سطح انرژی می‌شود.

مصرف بیش‌ازحدِ کافئین می‌تواند موجب اضطراب و عصبانیت شود. براساس فهرست راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی که انجمن روان‌پزشکی آمریکا آن را منتشر کرده است، اضطراب ناشی از کافئین یکی از ۴ سندروم «نشانگان» مرتبط با مصرف کافئین است.

مصرف زیاد (مقدار ۱۰۰۰ میلی‌گرم یا بیشتر) کافئین در روز می‌تواند موجب بروز عصبانیت، اضطراب یا علائم مشابه در بیشتر افراد شود. البته در افرادی که به کافئین حساس‌ترند، مصرف مقادیر کمتر کافئین نیز می‌تواند موجب بروز این علائم شود.

مضرات قهوه – مصرف زیاد کافئین می‌تواند موجب اضطراب و عصبانیت شود.

حتی مصرف مقادیر نسبتا کم کافئین در بازه‌ی زمانی کوتاه می‌تواند موجب افزایش سطح استرس و افزایش ضربان قلب شود. در مطالعه‌ای که در این راستا روی ۲۵ مرد سالم انجام گرفت، مشاهده شد گروهی که تقریبا ۳۰۰ میلی‌گرم کافئین مصرف می‌کنند، دو برابرِ کسانی‌که به آن‌ها دارونما (چیزی شبیه به دارو، ولی بدون تأثیر واقعی) داده می‌شود، استرس را تجربه می‌کنند.

جالب توجه است که میزان استرس در بین مصرف‌کنندگان منظم و غیرمنظم کافئین به یک اندازه افزایش یافت. این موضوع نشان می‌دهد عادت به مصرف کافئین در تأثیر آن بر استرس ربطی ندارد. البته اینها، نتایج اولیه هستند و به تحقیقات بیشتری نیاز است.

اگر در اثر مصرف کافئین احساس عصبانیت یا نگرانی به شما دست می‌دهد، بهتر است مصرف کافئین‌تان را کاهش دهید.

بی خوابی

اگر در مصرف کافئین زیاده‌روی شود احتمال دارد تا حد چشمگیری سیستم عصبی مرکزی تحریک شود. به علاوه مقدار بالای کافئین تاثیرات منفی در به خواب رفتن و کیفیت خواب می‌گذارد و ممکن است باعث بی‌خوابی در افراد شود.

پس یادتان باشد که متناسب با شرایط خوابتان ساعت نوشیدن قهوه را تنظیم کنید. به طور کلی توصیه می‌شود ۴ تا ۶ ساعت قبل از اینکه به رختخواب بروید قهوه ننوشید.

بیشتر بخوانید : coffeepope

مشکلات گوارشی

مضرات قهوه – مصرف زیاد کافئین می‌تواند موجب اسهال و شل شدن مدفوع شود.

مصرف یک فنجان قهوه در اول صبح می‌تواند به حرکات روده‌ای کمک کند. خاصیت ضدیبوست قهوه موجب آزادشدن هورمون «گاسترین» می‌شود. این هورمون توسط معده ترشح می‌شود و فعالیت روده‌ی بزرگ را افزایش می‌دهد. همچنین قهوه‌های بدون کافئین نیز می‌توانند موجب همین واکنش در بدن شوند.

البته کافئین به‌تن‌هایی می‌تواند با افزایش انقباضات و حرکات روده‌ای به حرکت راحت‌تر غذا در دستگاه گوارشی کمک کند. با توجه به این تأثیرات جای تعجب ندارد که مصرف زیاد کافئین موجب شل شدن مدفوع و اسهال فرد شود.

برای سال‌ها عده‌ای بر این باور بودند که مصرف قهوه می‌تواند باعث زخم‌های گوارشی شود، ولی مطالعه‌ای که بر روی بیش از ۸۰۰۰ نفر انجام گرفت، ارتباطی را بین این دو نشان نمی‌دهد.

برخی مطالعات نشان می‌دهند مصرف نوشیدنی‌های حاوی کافئین می‌تواند بیماری بازگشت اسید به مری را در برخی افراد تشدید کند.

به‌نظر می‌رسد قهوه حتی بیشتر موجب بروز این پدیده شود. در یک مطالعه‌ی کوچک به ۵ فرد آب کافئین‌دار داده شد و مشاهده شد عضلاتی که باعث می‌شوند محتوای معده به سمت گلو حرکت نکند، به‌حالت استراحت در آمد و درنتیجه فرد ترش می‌کند.

ترش کردن نشانه‌ای از بیماری بازگشت اسید به مری است.

باتوجه به تأثیرات چشمگیر قهوه بر عملکرد گوارشی، شاید بهتر باشد میزان مصرف قهوه را کاهش دهید یا به‌جای آن، چای بنوشید تا این عوارض کافئین را تجربه نکنید.

کاهش جذب آهن

گفته می‌شود نوشیدن قهوه به همراه غذا به دلیل وجود تانین، باعث کاهش جذب آهن می‌شود. در نتیجه افرادی که کم خونی دارند به این نکته توجه کنند که قهوه را مانند چای یک ساعت قبل یا دو ساعت بعد از غذا بنوشند.

تخریب عضلات

رابدومیولیز بیماری بسیار خطرناکی است که در آن رشته‌های عضلات تخریب و وارد جریان خون می‌شود و موجب نارسایی‌های کلیوی و سایر مشکلات می‌شود.

تروما، عفونت، سوء‌مصرف دارویی، کشیدگی عضلات و نیش مار‌های سمی و برخی حشرات از شایع‌ترین علل بروز رابدومیولیز هستند.

علاوه‌بر اینها، گزارش‌هایی وجود دارد که مصرف زیاد کافئین می‌تواند باعث بروز رابدومیولیز شود.

البته این موارد بسیار نادر هستند. در یک مورد زنی پس از مصرف ۱ لیتر قهوه که حاوی حدودا ۵۶۵ میلی‌گرم کافئین بود، عوارضی مانند حالت تهوع، استفراغ و تیرگی ادرار را تجربه کرد.

خوشبختانه او پس از درمان با دارو‌ها و مصرف مایعات بهبود یافت.

البته برای وقوع احتمالی این پدیده فردی که عادت به مصرف کافئین ندارد یا به آن بسیار حساس است، باید در زمان کوتاهی مقدار بسیار زیادی کافئین مصرف کند.

برای کاهش خطر رابدومیولیز بهتر است که مصرف کافئین‌تان را به ۲۵۰ میلی‌گرم در روز محدود کنید. مگر اینکه به مصرف مقادیر بیشتر عادت داشته باشید.

اعتیاد

باوجود تمام خواص کافئین برای سلامتی نمی‌توان منکر شد که مصرف آن می‌تواند به عادتی اعتیادگونه تبدیل شود.

یک مطالعه نشان می‌دهد کافئین به همان شیوه‌ی کوکائین و آمفتامین بر برخی مواد شیمیایی مغز تأثیر می‌گذارد. البته اعتیاد به کافئین با اعتیاد به این مواد مخدر متفاوت است. بااین‌حال مصرف زیاد کافئین می‌تواند موجب وابستگی روانی و جسمی در فرد شود.

در مطالعه‌ای که بر روی ۱۶ نفر صورت گرفت، عده‌ای عادت به مصرف مقدار بالای کافئین داشتند، گروه دوم عادت به مصرف متوسط کافئین داشتند و گروه دیگر اصلا کافئین مصرف نمی‌کردند.

پس از یک شب مصرف نکردن کافئین از افراد آزمون تداعی کلمات گرفته شد. افرادی که عادت به مصرف زیاد کافئین داشتند، هنگام شنیدن کلمات مرتبط با کافئین تحت‌تأثیر قرار می‌گرفتند و به‌شدت هوس مصرف کافئین کردند.

تناوب مصرف کافئین در وابستگی به آن نقش مهمی دارد. در یک مطالعه‌ی دیگر ۲۱۳ نفر که کافئین مصرف می‌کردند، پس از ۱۶ ساعت مصرف نکردن کافئین پرسش‌نامه‌ای را پُر کردند.

افرادی که هر روز عادت به مصرف کافئین داشتند، نسبت‌به کسانی که عادت به مصرف هرروزه‌ی کافئین نداشتند، بیشتر دچار سردرد، خستگی، تعریق، حساسیت و بی‌قراری شدند.

اگرچه به‌نظر نمی‌رسد کافئین موجب اعتیاد واقعی شود، ولی زمانی‌که به‌طور منظم مقدار زیادی قهوه یا نوشیدنی‌های کافئین‌دار مصرف کنید، احتمال زیادی وجود دارد که به تأثیرات آن وابسته بشوید.

افزایش فشار خون

باید بدانید که نوشیدن باعث افزایش فشار خون می‌شود؛ بنابراین مراقب تاثیر این نوشیدنی باشید؛ به خصوص اگر دچار پرفشاری خون هستید. چون حتی اگر این افزایش جزئی هم باشد، کسانی که دچار پرفشاری خون هستند در برابر این تاثیر قهوه آسیب پذیرترند.

افزایش ضربان قلب

تأثیرات تحریک‌کنندگی مصرف زیاد کافئین می‌تواند موجب شود ضربان قلب‌تان افزایش یابد.

همچنین می‌تواند موجب تغییراتی در ریتم ضربان قلب شود و مشکلی به‌نام «فیبریلاسیون دهلیزی» را در فرد ایجاد کند.

این مشکل اغلب در افراد جوانی گزارش شده که نوشابه‌های انرژی‌زایی مصرف می‌کنند که محتوی مقدار بسیار زیادی کافئین هستند.

در یک مورد زنی که با قصد خودکشی مقدار بسیار زیادی از پودر و قرص کافئین مصرف کرد، دچار افزایش بسیار شدید ضربان قلب، نارسایی کلیوی و سایر مشکلات جدی شد.

با این‌حال به‌نظر نمی‌رسد این اتفاق در همه‌ی افراد روی دهد. برخی افرادی که مشکلات قلبی دارند نیز ممکن است مقادیر بالای کافئین را بدون هیچ‌گونه عوارضی تحمل کنند.

در یک مطالعه‌ی کنترل‌شده ۵۱ بیمار مبتلا به نارسایی قلبی در مدت ۵ ساعت، هر ساعت ۱۰۰ میلی‌گرم کافئین مصرف کردند، اما ضربان قلب و ریتم آن در آن‌ها طبیعی باقی ماند.

صرف‌نظر از نتایج مطالعات مختلف اگر در اثر نوشیدن نوشیدنی‌های کافئین‌دار تغییراتی در ضربان قلب‌تان و ریتم آن مشاهده کردید، مصرف کافئین خود را کاهش دهید.

سر درد

طبق بررسی‌هایی که محققان انجام داده‌اند یک فنجان قهوه بین ۴۰ تا ۱۷۰ میلی گرم کافئین دارد.

مصرف بیش از حد کافئین می‌تواند برای کسانی که از بیماری میگرن رنج می‌برند، تاثیرات منفی داشته باشد.

به خصوص اگر مصرف کافئین از هزار میلی‌گرم در روز بیشتر باشد. پس مصرف کنندگان قهوه باید مراقب باشند میزان مصرف روزانه‌یشان به بالاتر از این حد نرسد.

خستگی

مضرات قهوه – مصرف زیاد قهوه موجب افزایش خستگی می‌شود.

قهوه، چای و نوشیدنی‌های کافئینی می‌توانند سطح انرژی فرد را افزایش دهند. البته کافئین با خروج از گردش خون و ایجاد خستگی مجدد، نقشی متضاد انرژی‌زایی دارد.

براساس بررسی ۴۱ مطالعه، مشاهده شد اگرچه مصرف کافئین هوشیاری و حال روحی فرد را بهبود می‌دهد، ولی با گذشت چند ساعت فرد در ادامه‌ی روز خسته‌تر از حالت عادی می‌شود. البته اگر به مصرف کافئین در ادامه‌ی روز ادامه دهید، خستگی‌تان برنمی‌گردد. ولی ازسوی دیگر ممکن است با این کار برای خواب شب با مشکل مواجه شوید.

برای بهره‌مندی از خاصیت انرژی‌زایی کافئین و جلوگیری از بازگشت خستگی بهتر است به‌جای مصرف کافئین در مقادیر بالا، کافئین را در مقدار متوسط مصرف کنید.

تکرر ادرار و بی‌اختیاری ادرار اورژانسی

افزایش ادرار از عوارض رایج مصرف زیاد کافئین است. زیرا این ماده خاصیت تحریک‌کنندگی بر مثانه دارد. احتمالا متوجه شده‌اید زمانی‌که بیشتر از مقدار طبیعی یا چای می‌نوشید، بیشتر ادرار می‌کنید.

بیشتر مطالعات در زمینه‌ی تأثیر کافئین بر روی تکرر ادرار بر روی افراد مسن، افرادی که مثانه‌ی خیلی فعالی دارند یا افرادی که دچار هستند، انجام شده است.

در یک مطالعه به ۱۲ فرد جوان و میانسال با مثانه‌ی فوق‌العاده فعال روزانه ۴٫۵ میلی‌گرم کافئین به‌ازای هر کیلوگرم وزن‌شان داده شد و مشاهده شد تکرر ادرار و بی‌اختیاری ادرار اورژانسی (دفع ناگهانی، اضطراری و غیرارادی ادرار) در این افراد به‌طور چشمگیری افزایش یافت.

این مقدار برای فردی با وزن ۵۸ کیلوگرم معادل ۳۰۰ میلی‌گرم کافئین در روز است. علاوه‌براین، مصرف زیاد کافئین ممکن است احتمال بی‌اختیاری ادرار را در افراد با مثانه‌ی سالم افزایش دهد.

در یک مطالعه‌ی بزرگ تأثیر مصرف زیاد کافئین روی ۶۵۰ هزار زن که مشکل بی‌اختیاری ادرار نداشتند، بررسی شد. در میان آن‌ها افرادی که روزانه ۴۵۰ میلی‌گرم کافئین مصرف کرده بودند، خیلی بیشتر از کسانی که روزانه ۱۵۰ میلی‌گرم کافئین مصرف کردند، درمعرض بی‌اختیاری ادرار قرار گرفتند.

اگر مقدار زیادی نوشیدنی کافئینی مصرف می‌کنید و احساس می‌کنید بیش‌ازحد طبیعی ادرار می‌کنید، بد نیست که مصرف کافئین‌تان را کاهش دهید تا ببینید تأثیری روی ادرارتان دارد یا خیر.

خانم‌های باردار قهوه نخورند

آخرین پژوهش‌ها و تحقیقاتی که در این مورد انجام شده است نشان می‌دهد نوشیدن قهوه باعث سخت‌تر شدن دوران بارداری و زایمان می‌شود.

پس به خانم‌هایی که قصد بارداری دارند توصیه می‌شود که خوردن قهوه را برای مدتی فراموش کنند. به خصوص خانم‌هایی که چندین بار سقط جنین داشته‌اند. البته هنوز به طور قطع آسیب قهوه به جنین تایید نشده است، اما توصیه می‌شود در مدت بارداری نوشیدن قهوه را کنار بگذارند یا اینکه بیشتر از روزی ۱ یا ۲ فنجان نخورند.

علاوه بر موارد بالا متخصصان برای قهوه به مضرات دیگری هم اشاره کرده‌اند که از بین آن‌ها می‌توانیم به کاهش میل جنسی، ناباروری در مردان و زنان، بیماری قلبی و عروقی، سرطان و ناهنجاری‌های رفتاری اشاره کنیم.

اکنون بعد از خواندن این مطلب وقت آن رسیده است که در مورد خوردن قهوه تصمیم بگیرید. اینکه کنار همه فوایدی که از قهوه شنیده‌اید و مضراتی که الان از آن می‌دانید آیا باز هم تمایل به خوردن این نوشیدنی دارید یا خیر؟ تصمیم با شماست، اما توصیه می‌کنیم حتما شرایط جسمی و سلامتی خودتان را برای گرفتن این تصمیم در نظر بگیرید.

مضرات نوشیدن قهوه از نگاهی دیگر

قهوه برای افرادی که مشکلات قاعدگی دارند خیلی مفید نیست و نباید در مصرف آن زیاده روی کنند.

یکی از مضرات قهوه برای کسانی است که جوش صورت یا جوش آکنه دارند. با خوردن قهوه ممکن است این جوش‌ها شدید‌تر شود.

افرادی که سنگ کلیه دارند تا جایی که می‌توانند نباید قهوه بخورند.

بیمارانی که امراض عفونی دارند در دوران نقاهت از مصرف قهوه خودداری کنند.

یکی دیگر از مضرات قهوه، وسواس و مالیخولیا در اثر زیاده روی در مصرف قهوه است.

مصرف زیاد موجب ناراحتی‌های روده‌ای و معده‌ای می‌شود.

مصرف زیاد قهوه لرزش و رعشه می‌آورد.

یکی از خطرات قهوه و مصرف زیاد آن سوء هاضمه است.

زیاده روی در مصرف قهوه گاهی موجب اسهال خواهد شد.

همچنین مصرف قهوه موجب تضعیف قوای جنسی می‌شود.

یادتان باشد که نباید قهوهای که دوبار جوشیده شده است را بخورید.

کسانی که واریس دارند قهوه کم بخورند.

مصرف قهوه برای کسانی که درد‌های مفصلی دارند مضر است.

یکی از مضرات قهوه اینست که قهوه زیاد بو داده شهوت را کم میکند.

کسانی که ورم پروستات دارند نباید در مصرف قهوه زیاده روی کنند.

کسانی که سکته قلبی یا مغزی کردهاند سعی کنند قهوه را خیلی کم بخورند یا کلا آن را حذف کنند.

کسانی که اسهال مزمن دارند از خوردن قهوه خودداری کنند.

قهوه برای کسانی که پوکی استخوان دارند مفید نیست.

مصرف زیاد قهوه باعث سقط جنین و عفونت ادراری خانمهای باردار میشود.

یکی دیگر از مضرات قهوه شدید کردن نقرس است.

یکی دیگر از مضرات قهوه ریزش مو است.

کسانی که کلیههای ضعیف دارند از مصرف قهوه خودداری کنند.

مصرف قهوه باعث سفیدشدن مو میشود.

کسانی که ورم شرائین دارند (شبیه روماتیسم) نباید قهوه بخورند.

قهوه فشار خون را بالا می‌برد و آنهائیکه فشار خونشان بالاست باید از نوشیدن قهوه خودداری کنند.

کلسترول خون را افزایش می‌دهد.

مصرف قهوه در شیردهی ممنوع است.

قهوه موجب بی خوابی می‌شود.

مصرف زیاد قهوه باعث حرکات غیر ارادی عضلانی خواهد شد.

پس نباید در مصرف قهوه زیاده روی کنید و تعادل را رعایت کنید.

فراموش نکنید مصرف مقدار کم تا متوسط کافئین می‌تواند برای سلامتی مفید باشد.

از سوی دیگر مصرف مقدار زیاد کافئین می‌تواند عوارض جانبی‌ای ایجاد کند که زندگی فرد را با اختلال همراه کند و باعث مشکلات جدی‌ای برای سلامتی فرد شود. البته واکنش بدن افراد مختلف نسبت‌به کافئین بسیار متفاوت است.

عوارض مصرف زیاد کافئین به‌خوبی نشان می‌دهد هرچیزی زیادش خوب نیست. وضعیت خواب، سطح انرژی و سایر عوامل مرتبط با کافئین را در خودتان ارزیابی کنید.

درصورتی‌که با مشکل مواجه شدید، مصرف کافئین‌تان را کاهش دهید.

 

دکمه بازگشت به بالا