اقتصادیکسب و کار ایرانی

بهترین نوع سوله خرپایی و قیمت آن

بهترین نوع سوله خرپایی

شاغلان و کارگران هر موسسه و ارگان باید ساختمان و محلی برای راحتی و بهبود روند کاری خود در آن موسسه و ارگان داشته باشند تا از محیط ها و خدمات فضای کاری برای پیشرفت و بهبود خود و شاغل بهره ببرند. در حال حاضر با رشد و بهبود علم و صنایع وابسته به آن، مشاغل و ارگان ها و سیستم ها و نیاز کلی به توسعه در تمامی جنبه ها، تعداد بسیاری شرکت و ارگان کاری از لحاظ خط تولید و میزان پرسنل مختلف از لحاظ تعدد کارگران، وسعت محیط کاری و کسب و کار و علاوه بر از تمامی اینها ایجاد شده است که تماما تلاش در رشد و دستیابی به اهداف متفاوت هستند. از بارز ترین ملزومات و هزینه های هر شغل و کسب و کاری فارغ از نوع حیطه کاری هزینه مهندسی، طراحی، ساخت و احداث سوله آن است که از اهمیت بسیاری در سیستماتیک کردن کارکنان و کسب و کار دارد.

امروزه سوله ها عموماً با تیر آهن، ورق فولادی و پی ریزی های بتنی مهندسی، طراحی و ساخت و احداث می شوند. علاوه بر این، مقیاس و میزان استفاده از هر ماده اولیه برای ساخت و ساز بر اساس کارایی، کاربرد و حیطه کاری شغل مربوطه سوله، کاربری سوله، مدل مورد نظر کارفرمایان تغییر می کند. سوله ها با گذشت زمان و اعمال تغییرات و کم و کاستی های فراوان توسط مهندسان متخصص در این زمینه، اکنون به مرحله طراحی، ساخت و بهره برداری در انواع مختلف بر اساس کارایی و طراحی مورد نظر کارفرما رسیده اند.

22

انواع سوله

در حال حاضر با توجه به نیاز کارفرمایان انواع سوله ها ساخته می شوند و مشخصه های مختلفی در بهره گیری از برخی سوله ها وجود داشته که سوله های پر استفاده را بر اساس کاربرد و نیاز کارفرمایان می توان به دو دسته انواع سوله خرپایی در سَبک، سوله های سبُک و سوله های سنگین قرار داد.

سوله های سنگین

سوله های سنگین از جمله سوله هایی هستند پروسه طولانی در طراحی، ساخت و بهره برداری داشته و طراحی و تولید این گونه سوله ها مخصوص کارخانجات بزرگ و عظیم با بازدهی خط تولید انبوه است، زیرا سوله های سنگین برای نواحی کوچک با کسب و کار های راندمان پایین و نا انبوه که حیطه کاری وسیعی ندارند صرفه اقتصادی نداشته و مهندسی، طراحی، ساخت و احداث سوله های سنگین ارزان قیمت نبوده و صرفه اقتصادی ندارند.

سوله های سبک

سوله های سبک نیز سوله هایی هستند که مهندسی، طراحی، ساخت، احداث و بهره برداری از این سوله ها نسبت به سوله های سنگین زمان کوتاه تری داشته، ساخت و بهره برداری آن آسان بوده و امکان جابجایی سوله را نیز فراهم شده است به گونه ای که در تغیر مکان کلی کسب و کار، کارخانه یا خط تولید این امکان را به کار فرما و شاغل می دهد تا کلیت سوله را به همراه ماشین آلات و قطعات داخلی آن به مکان جدید مورد نظر انتقال داد.

سوله سبک به آن دسته از سازه‌های لوله‌ای گفته می‌شود که در مقایسه با سازه‌های مشابه دیگر وزن کمتری دارد، به همین جهت برای این سازه‌ها از عبارت سوله سبک استفاده می‌شود. سقف این نوع سازه فلزی طبق محاسبات خاص به صورت شیب دار طراحی می‌شود.

سازه های فوق سبک لوله ای که به صورت پیش ساخته هستند و در محل نصب می‌شوند، سرعت اجرای کار را بسیار را سریع کرده اند. همچنین این مزیت سبب شده است تا سوله ساز بتواند اسکلت ساختمان را در کارگاه خود آماده کند و درگیر مشکلات ساخت و ساز در محل کارفرما نشود.

سوله سبک و قیمت ارزان

گفتیم که سوله سبک در مقایسه با سایر سازه‌های مشابه خود وزن کمتری دارد، این اختلاف وزن به دلیل مصرف کمتر آهن در این نوع سازه می‌باشد. بنابراین قیمت سوله سبک تفاوت قابل توجهی با سازه‌های سنگین دارد. اما لازم است که بدانید این سازه از مقاوت بالایی برخوردار می‌باشد و می‌تواند شرایط محیطی دشوار (بارش شدید باران و تگرگ، برف، وزش باد و طوفان، زلزله و …) را تحمل کند. در نتیجه سوله سبک استقامت بالایی دارد.

شاید بخواهید سریعا بدانید که هزینه ساخت سوله سبک چقدر خواهد بود؟ اما از آنجا که هر پروژه شرایط خاص خود را دارد و همچنین قیمت مواد اولیه به طور مداوم در حال تغییر هستند، بدین منظور می‌توانید با شماره‌های مندرج در سایت تماس بگیرید.

قیمت سوله سبک در مقایسه با سازه‌های مشابه تا ۳۰ درصد کمتر است.

مجددا اشاره می‌کنیم که سوله سبک را نباید سازه‌ای ضعیف و بی کیفیت دانست. سوله سبک سازه‌ای مدرن است که در آن استفاده از فولاد بهینه سازی می‌شود و به لحاظ مقاوت و کارایی با سوله‌های سنگین برابری می‌کند.

مواردی که به هنگام استعلام قیمت باید بدانید:

  • ابعاد سوله
  • دهانه سوله
  • نوع فونداسیون سوله

بیستون سازه آذران با داشتن نیروی انسانی مجرب و دانش لازم توانسته است در این زمینه پیشگام باشد و پروژه‌های مختلفی را در سراسر ایران اجرا کند.

ویژگی های خاص سوله سبک:

برای سوله سبک می‌توانیم ویژگی های زیادی را برشماریم که همگی نشان از برتری های این سازه دارند. با این حال، در ادامه می‌توانید چند مورد اصلی را مشاهده کنید:

  • قیمت سوله سبک یکی از دلایل اصلی انتخاب این نوع سازه می‌باشد.
  • نصب سریع به دلیل ساخت قطعات سوله در کارگاه سوله ساز و سپس انتقال و سرهم بندی در محل پروژه.
  • سوله سبک مقاوت بالایی دارد و دفترچه محاسبات نظام مهندسی ارائه می شود.
  • زیبایی سوله سبک در مقایسه با سازه‌های دیگر که طراحی ساده‌ای دارند.
  • تغییر محل سوله باتوجه به ساختار سازه که اتصالات از طریق پیچ و مهره است.

پر کاربرد ترین انواع سوله های سبک

سوله های سبک امروزه به دلیل برخوردار از بسیاری ویژگی های شاخص و متمایز نسبت به انواع مختلف سوله های سنگین کاربرد و خواهان بسیاری در بین کارفرمایان داشته و دارند که فرقی ندارد از کدام یک از انواع سوله های سبک باشد چرا که تمامی انواع سوله های سبک از ویژگی های بسیاری برخوردار هستند.

از پرکاردبرد ترین انواع سوله های سبک می توان به سوله های سبک قوسی فوق سبک و سوله های سبک پیش ساخته اشاره کرد که در ادامه بررسی هر کدام از این ها می پردازیم.

مزایا سوله قوسی فوق سبک

سوله های قوسی فوق سبک امروزی تقاضاها، کاربردها و مزایای بسیاری در بین صاحبان مشاغل دارند که اینگونه سوله ها به دلیل ویژگی های متمایز آن نسبت به انواع سوله های سنگین که از مزایا و ویژگی های بسیاری برخوردار هستند و به اولین انتخاب و گزینه ساخت و احداث سوله تبدیل شده است که از مزایای و ویژگی های سوله های قوسی فوق سبک می توان به موارد زیر اشاره کرد.

وزن کم سوله

وزن کم آنها به دلیل استفاده از مصالح، قطعات و عناصر سازه ای مستحکم به ویژه از نظر نصب و نسبت وزن می تواند یکی از مهمترین و اصلی ترین ویژگی سوله های قوسی فوق سبک نسبت به سایر انواع سوله های سنگین باشد.

سوله‌های قوسی فوق سبک به دلیل استفاده از فولاد ضخیم‌ تر و خالص‌تر در ساخت نسبت به سوله‌های سنگین و هزینه بالای این مصالح استفاده شده در سوله های سنگین، مزیت متفاوتی از لحاظ وزن کل سازه نسبت به سوله‌ های سنگین دارند، زیرا سوله‌های سبک به دلیل استفاده از ترکیبات فلزی با کیفیت بالا ، وزن کم و هزینه بسیار بهتر و اقتصادی نسبت به مصالح موجود در بازار ارجحیت بیشتر در احداث و ساخت دارند.

دهانه ورودی و خروجی وسیع سوله

اندازه و اندازه دهانه سوله های قوسی فوق سک با توجه به مهندسی، طراحی و ساخت متمایز این سوله ها، فضای بیشتری نسبت به انواع سوله های سنگین دارند که امکان حمل و نقل را برای انواع مشاغل و کارخانه ها فراهم می کند.

یکی از بزرگترین مزیت های سوله های قوسی فوق سبک نسبت به انواع سوله های سنگین، اندازه دهانه سوله است، زیرا سوله های سنگین به دلیل استفاده از مصالح خالص در اندازه ها و حجم های زیاد، مقدار فضای زیادی در زیر بنای سوله را اشغال می کنند که در نتیجه اندازه دهانه ورودی و خروجی سوله های سنگین نسبت به انواع سوله های سبک کاهش می یابند.

ماندگاری و استحکام بالا

ساخت و احداث انواع سوله های سنگین با استحکام و عمر مفید کم در نتیجه عدم تجربه و تخصص کامل در زمینه مهندسی، ساخت و ساخت سوله های سنگین یکی از ایرادات عمده سوله های سنگین می باشد.

از مزایای اصلی و مهم سوله های سبک به ویژه سوله های قوسی فوق سبک می توان به عمر مفید و استحکام بالای سوله ها در هر موقعیت و کاربری اشاره کرد چرا که سال ها بدون آسیب و نقص جزئی در بدنه و ساختار به کارخانه ها و شرکت ها امکان فعالیت دراز مدت را می دهند.

هزینه اقتصادی بالا

یکی از مهمترین و بارزترین مزایای سوله های سبک از جمله سوله های قوسی فوق سبک، صرفه اقتصادی بالا در نتیجه استفاده از فلزات و ترکیبات فلزی خاص در بدنه، اتصالات و سقف سوله است که به کارخانه داران و کار فرمایان امکان صرفه جویی اقتصادی را می دهد.

به گونه ای که سوله های قوسی فوق سبک در بسیاری موارد از جمله خرید و عرضه مصالح به کار رفته در ساخت و احداث سوله و بسیاری موراد امکان صرفه جویی 30 درصدی هزینه ها نسبت به ساخت و احداث سوله های سنگین را می دهند.

مزایا سوله پیش ساخته

سوله های پیش ساخته سبک امروزی دارای ویژگی ها، کاربردها و مزیت های بی شماری در بین صاحبان مشاغل و کارخانجات می باشد که از مزایا و ویژگی های سوله های پیش ساخته سبک می توان به موارد زیر اشاره کرد.

وزن سوله های پیش ساخته سبک

وزن کم آنها به دلیل استفاده از مواد و ابزار اولیه، قطعات و عناصر سازه ای به ویژه از نظر نصب و نسبت وزن می تواند یکی از مهمترین و اصلی ترین مشخصه های سوله های پیش ساخته سبک نسبت به سایر انواع سوله سنگین باشد.

با توجه به استفاده از فولاد ضخیم تر و ترکیب یافته در ساخت و ساز نسبت به سوله های سنگین و قیمت بالای این مصالح مورد استفاده در سوله های سنگین، سوله های پیش ساخته سبک دارای مزیت متفاوتی از نظر وزن کل سازه نسبت به سوله های سنگین هستند، زیرا سوله های سبک به دلیل استفاده از اتصالات فلزی مرغوب، وزن سبک و هزینه بسیار بهتر و مقرون به صرفه تر از مصالح موجود در بازار در ساخت و ساز ارجحیت بیش تری نسبت به انواع سوله های سنگین دارند.

دهانه بزرگ سوله های پیش ساخته سبک

اندازه های دهانه سوله پیش ساخته سبک به دلیل مهندسی، طراحی و ساخت متمایز این سوله ها نسبت به انواع سوله های سنگین فضای بیشتری داشته که امکان حمل و نقل برای انواع مشاغل و کارخانه ها را فراهم می کند.

یکی از بزرگترین مزیت های سوله های پیش ساخته سبک نسبت به انواع سوله های سنگین اندازه دهانه سوله می باشد زیرا سوله های سنگین به دلیل استفاده از مواد خالص و سنگین در سایزها و حجم های زیاد فضای زیادی را در زیر بنای سوله اشغال می کنند در نتیجه اندازه ورودی و خروجی سوله های سنگین نسبت به انواع سوله های سبک به ویژه سوله های پیش ساخته سبک کاهش می یابد.

طول عمر بالا سوله سبک پیش ساخته

ساخت و احداث سوله های سنگین با استحکام و عمر مفید کم در نتیجه عدم تجربه و تخصص کامل در زمینه مهندسی، ساخت و اجرایی کردن سوله های سنگین یکی از نواقص عمده سوله های سنگین می باشد.

از مزیت های اصلی و مهم سوله های سبک به خصوص سوله های پیش ساخته سبک، طول عمر و استحکام بالای سوله ها در هر شرایط و کاربری می باشد، زیرا سال ها بدون آسیب و نقص جزئی بر روی بدنه و ساختار کارخانه ها و شرکت ها توانایی ادامه فعالیت را دارا است.

دکمه بازگشت به بالا