ارتباط مصرف گردو با کاهش خطر مرگ و میر
متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید کشف کرده اند که گردو را به طور مرتب مرتبط می کند و همچنین خطر مرگ را کاهش می دهد.
به گزارش سی وی نت ، مطالعه انجام شده در دانشگاه هاروارد نشان می دهد که مصرف منظم گردو منجر به کاهش مرگ و میر عمدتا به دلیل بیماری های قلبی و همچنین افزایش امید به زندگی در افراد مسن نسبت به افرادی می شود که نمی خورند. ، افزایش می یابد.
این مطالعه نشان داد که خوردن گردو پنج بار یا بیشتر در هفته می تواند مزایای قابل توجهی در کاهش خطر مرگ و افزایش طول عمر داشته باشد.
“این مطالعه نشان داد که خوردن گردوی کوچک در هفته می تواند به افزایش طول عمر کمک کند ، به ویژه برای افرادی که غذاهای ناسالم می خورند.”
این مطالعه نشان داد که خوردن پنج یا بیشتر گردو در هفته با کاهش 14 درصدی خطر مرگ ، کاهش 25 درصدی در خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی و همچنین افزایش سن 1.3 سال همراه بود.
به گزارش هندوستان تایمز ، خوردن 20 تا 4 عدد گردو در هفته نیز می تواند فوایدی برای سلامتی داشته باشد ، به گفته محققان کاهش 13 درصدی خطر مرگ و 14 درصدی کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی.
انتهای پیام