آفلاین شدن پرینتر یعنی چی؟
ه دلایلی موجب آفلاین شدن پرینتر میشود؟ علت آفلاین شدن چاپگر در ویندوز 8
دلایل زیادی وجود دارد که علت آفلاین شدن چاپگر هستند. این دلایل عبارتند از:
- خاموش بود پرینتر
- متصل نبودن پرینتر به کامپیوتر
- متصل نبودن پرینتر به شبکه
- قدیمی شدن نسخه درایور پرینتر
- وجود مشکل در سیستم حافظه پرینتر
- و …
همه اینها دلایلی هستند که میتوانند وضعیت پرینتر شما را به صورت آفلاین نشان دهند.
تعمیرات انواع پرینتر و ماشین های اداری در فالنیک
قیمت پرینتر خانگی: در صورتی که شما هم به مشکل روشن نشدن پرینتر اچ پی برخورد کردید، با ما در تماس باشید. کارشناسان متخصص ما با تجهیزات پیشرفته مرکز خدمات فالنیک، آماده پذیرش دستگاههای شما هستند.
رفع مشکل آفلاین شدن پرینتر؛ مشکل افلاین شدن چاپگر در شبکه
- مطمئن شوید که پرینتر شما در حالت آفلاین قرار ندارد.
برای اینکه بررسی کنید که چاپگر شما در حالت آفلاین قرار ندارد، باید از منوی Start، گزینه Setting را انتخاب کنید. سپس با انتخاب Devices، پنجره Printers & scanners برایتان باز میشود. در این صفحه، ابتدا پرینتر خود و سپس گزینه Open queue را انتخاب کنید. در این قسمت چک کنید که در مقابل پرینتر، گزینه Use Printer Offline انتخاب نشده باشد.
- مطمئن شوید که پرینتر روشن و به شبکه یکسان با کامپیوتر متصل است.
اولین کار این است که بررسی کنید تا چاپگر شما روشن بوده و اگر به صورت WiFi متصل میشود، شبکه WiFi آن با کامپیوترتان یکی باشد. در صورت یکی نبودن شبکه، پرینتر شما در حالت Offline است.
- پرینتر را خاموش و روشن کنید.
پرینتر را خاموش کرده و دوشاخه برق آن را از پریز جدا کنید. بعد از 30 ثانیه، مجدد دوشاخه را به پریز متصل کرده و پرینتر را روشن کنید. گاهی برخی از مشکلات پرینتر با جدا کردن و اتصال مجدد دوشاخه برق، برطرف میشود.
در صورتی که برای نصب، راه اندازی، تنظیمات و کار با پرینتر، پلاتر و اسکنر خود مشکل دارید. میتوانید از کارشناسان ما کمک بگیرید تا آنها از راه دور مشکل را برطرف کنند.
جهت مشاوره و تماس با کارشناس فنی میتوانید از خط ثابت با شماره تلفن 9099071843 تماس بگیرید.
از ساعت 8:30 تا 17:30پاسخگوی شما هستیم.
- چاپگر خود را به حالت پرینتر پیش فرض درآوردید.
برای اینکه پرینتر شما به حالت پیش فرض انتخاب شود، از منوی Start، گزینه Setting را انتخاب کنید. سپس با انتخاب Devices، پنجره Printers & scanners برایتان باز میشود. در این صفحه، پرینتر خود را انتخاب کرده و گزینه Open queue را انتخاب کنید. در زیر Printer، گزینه Set as Default Printer را انتخاب کنید. اگر گزینههای Pause Printing و Use Printer Offline در حالت انتخاب قرار دارند، آنها را از حالت انتخاب خارج کنید. اگر پیغام Windows will stop managing your default printer for you را مشاهده کردید، با زدن OK، تغییرات را ذخیره کنید.
گاهی با ارسالهای متوالی فرمان پرینت، صف پرینت پر شده و چاپگر آفلاین میشود. پس باید نسبت به خالی کردن صف پرینت اقدام کنید.
برای خالی کردن صف هم از منوی Start، گزینه Setting را انتخاب کنید. سپس با انتخاب Devices، پنجره Printers & scanners برایتان باز میشود. در این صفحه، پرینتر خود را انتخاب کرده و گزینه Open queue را انتخاب کنید. در قسمت زیر Document Name، تمامی اسناد را انتخاب کرده و گزینه Cancel را بزنید.
در این قسمت میتوانید صف پرینتر را خالی کنید.
- حافظه پرینتر را ریست کنید.
برای این کار، در قسمت جستجوی ویندوز، عبارت Services را وارد کرده و در لیستی که نمایش داده میشود، سرویس Print Spooler را یافته، روی آن کلیک راست کرده و گزینه Restart را انتخاب کنید.
شما میتوانید Print Spooler را Stop و یا Restart کنید.
- پرینتر را از کامپیوتر خود حذف و مجدد اضافه کنید.
برای اینکه پرینتر را از سیستمی که دارید، یکبار حذف و مجدد اضافه کنید، از منوی Start، گزینه Setting را انتخاب کنید. سپس با انتخاب Devices، پنجره Printers & scanners برایتان باز میشود. در این صفحه، پرینتر خود را انتخاب کرده و ابتدا گزینه Remove device و سپس Yes را بزنید. در همین پنجره، گزینه Add a printer or scanner را انتخاب کرده و مجدد پرینتر را به سیستم اضافه کنید.
ابتدا پرینتر را به کامپیوتر متصل کرده و سپس به دستگاه اضافه کنید.
- کامپیوتر خود را ری استارت کنید.
شاید سادهترین راه برای رفع مشکلات کامپیوتری، راه اندازی مجدد دستگاه است. برای رفع مشکل آفلاین بودن پرینتر هم بهتر است یکبار دستگاه خود را ری استارت کنید.
علت نصب نشدن چاپگر در ویندوز 7
عواملی که ممکن است مانع از نصب درست پرینتر در ویندوز 7 شود، عبارتنداز:
- خاموش بودن پرینتر
- متصل نبودن پرینتر و کامپیوتر
- بهروز نبودن درایور پرینتر
- نصب نبودن درایور روی کامپیوتر
- و …
حال به شما خواهیم گفت که چگونه پرینتر خود را تحت شبکه، به ویندوز 7 متصل کنید.
- از مسیر Control Panel، روی Network and Sharing Center کلیک کنید و از گزینههای سمت چپ Change advanced sharing settings را انتخاب کنید. مطمئن شوید که گزینه file and printer sharing انتخاب شده باشد و سپس روی گزینه Save changes کلیک کرده و پنجره را ببندید.
در اینجا مشخص میشود که پرینتر شما در شبکه به اشتراک گذاشته شدهاست.
- حال از پنجره Devices and Printers، گزینه Add Printer و در پنجره بعدی،Add a network wireless or Bluetooth printer را انتخاب کنید.
از بین دو گزینه موجود، باید گزینه اضافه کردن پرینتر در شبکه را انتخاب کنید.
- در مرحله بعدی، از لیست دستگاههای موجود، پرینتر موردنظر خود را یافته و با Next، به مرحله بعد بروید.
شاید نمایش دادن آیکن پرینتر کمی زمان ببرد.
- در صورت تمایل، برای اینکه درایور پرینتر را نصب کنید، گزینه Install driver را انتخاب کنید.
- در پایان میتوانید برای اینکه مطمئن شوید پرینتر شما به درستی به کامپیوتر متصل شده، صفحهای را به صورت تستی پرینت کنید و در پایان Finish را بزنید.
برای اینکه از اتصال کامپیوتر به پرینتر مطمئن شوید،Print a test page را انتخاب کنید.
چگونه ارور printer in an error state را برطرف کنیم؟
برای برطرف کردن خطای Error State، تنها کاری که میتوان کرد، حذف و نصب مجدد درایورهای پرینتر است.
برای حذف کردن درایور پرینتر، ابتدا در قسمت Program and Features، درایور موردنظر خود را حذف کنید. سپس وارد پنجره Devices and Printers شده و پرینتر را نیز حذف کنید. حال در پنجره Run، عبارت printui.exe /s را وارد کرده و OK را بزنید. در صفحهای که برایتان باز میشود، به تب Drivers رفته و روی نام درایور موردنظر کلیک راست کرده و با زدن گزینه Remove، آن را پاک کنید. در نهایت با زدن دکمههای Apply و OK، تغییراتی که ایجاد کردهاید را ذخیره کنید.
اگر برای رفع خطای Error State موفق نبودید، از تعمیرکار پرینتر کمک بخواهید.
در مرحله بعدی، کامپیوتر خود را ری استارت کرده و مجدد درایور را روی آن نصب کنید.
اگر مشکلاتی که با پرینتر و کامپیوتر خود دارید را نتوانستید برطرف کنید، بهتر است از خدمات و تعمیر پرینتر کمک بخواهید تا دستگاه شما در زمان کوتاهی تعمیر شود.
واحد خدمات لپ تاپ، کامپیوتر و بورد فالنیک
تعمیرات لپ تاپ، تبلت، کامپیوتر، All-in-One، بورد (Board) و تعویض انواع پورت (Port) و چیپست (Chipset) خود را به صورت تخصصی با تجهیزات پیشرفته، به فالیک بسپارید. برای ثبت تیکت تعمیر، کلیک کنید.